De stoomreiniger is heel erg fijn!

De stoomreiniger is heel erg fijn!

Fantastische aankoop

Super blij dat ik deze heb aangekocht ik gebruik hem zowel dagelijks in mijn huishouden Top product

Erg krachtige stoomreiniger

Sinds enkele dagen gebruik ik de Clean Koala. Geen enkele klus is te zwaar voor deze compacte stoomreiniger. Ideaal om de badkamer mee te reinigen, alsook vensters, dampkap, vaatwasser en zelfs onze gasbarbecue ziet er als nieuw uit. Ik kan deze alleen maar aanraden en bestelde er zelfs al eentje voor mijn ouders!

Stoomreiniger

De CleanKoala handstoomreiniger is een compact maar krachtig apparaat. Ideaal voor snelle schoonmaakklusjes in huis. Hij ligt goed in de hand, warmt snel op en verwijdert vuil moeiteloos – zelfs op lastig bereikbare plekken. Perfect voor wie op zoek is naar efficiëntie zonder gedoe!

Ik vind de stoomreiniger heel fijn

Ik geef de stoomreiniger een dikke 10!

Heb mijn stomer al een week ongeveer en is gewoon verslavend! Het vuil dat je van alles afkrijgt is ongelooflijk. Hij wordt elke dag gebruikt.

Wauw fantastische machine

Had niet gedacht dat het zo goed ging werken. Heb hem nog maar een week en kan al niet meer zonder. Heb mijn keuken gedaan mijn droogkast is zoals nieuw ervan. Gisteren mijn chauffage gedaan hup al het stof eruit. En mijn grootste wauw was de oven niet meer met de handen en schrobben de machine zijn werk laten doen. Verlang al om mijn badkamer te doen. Ik ben overtuigd. 1 nadeel er zit maar 1 doekje bij.

Gekocht voor mijn dochter

Gekocht voor mijn dochter en ze is er enorm blij mee!

Ik vind de stoomreiniger fijn

Waaauw ik ben er echt een beetje verlieft op geworden, ik kan echt niet meer zonder!

CleanKoala

De Stoomreiniger is super handig voor het schoonmaken van de badkamer en keuken. In de badkamer haalt hij makkelijk kalkaanslag en schimmel weg van tegels en voegen. In de keuken krijg je snel vet en etensresten van het fornuis en het aanrecht. En je hebt geen schoonmaakmiddelen nodig, alleen stoom!

Snelle levering en blij met de stoomreiniger

Bestelling in orde, vraag niet beantwoord.

Op mijn e-mail vraag is tot op heden niet beantwoord.

Doet wat het moet doen, maar video’s zouden handig zijn

Het toestel maakt onder hele hoge temperatuur (stoom) snel en efficiënt proper. Wel miste ik iets meer uitleg over de opzetstukken en hoe je het toestel het beste gebruikt (enkele video’s?). Ik merk ook dat er vertraging op de knop zit, als je ‘m loslaat dan kan het zijn dat er wel nog enkele seconden juist éxtra veel stoom uitkomt. Hier dien je dus een beetje beredeneerd mee om te gaan. Dit doet echter geen afbreuk aan het product. De geuren zijn fris, maar bij gebruik ruik je dit eigenlijk niet echt.

Bwaaa

De stomer is niet altijd even krachtig bij gebruik. Jammer.

Heel satifying , snel alles schoon

Ik had dit eerder moeten bestellen

absolute must

De stoomreiniger is een absolute must geworden in mijn huishouden. Niet alleen maakt hij alles brandschoon, maar hij laat ook een heerlijk frisse geur achter. Echt niet meer zonder te doen!

CleanKoala

Ik heb eerst een handstoomreiniger besteld, maar uiteindelijk heb ik deze toch omgewisseld voor een stoomreiniger.

Heel fijn

Schoonmaken met de cleankoala is echt heel makkelijk!

voor mijn keuken

Ik heb al wat stoomreinigers geprobeerd voor mijn keuken, maar deze is geweldig wat betreft het gewicht. Het stelt eigenlijk niks voor. Natuurlijk hangt het ervan af hoeveel je erin stopt, maar het is echt heel licht. Het gebruik is ook simpel, hoewel ik daar wel wat moeite mee had. Maar deze werkt zelf, wat erg handig is

schoonmaken

Schoonmaken is echt makkelijker geworden, zelfs tussen de hoekjes.

aanrader

Ik heb dit product van mijn tante gekregen en ik vind het echt een aanrader. Het is super comfortabel en perfect voor in huis. Daarnaast zorgt de geur ervoor dat het ook lekker fris ruikt. Zeker een topkeuze voor wie op zoek is naar gema

Geweldig apparaat ‘

Werkt perfect !! fijne lange snoer. Warmt snel op ! Helemaal tevreden mee.

Ik had er meer van verwacht

De lange kabel is een pluspunt Mijn verwachtingen lagen hoog, maar sommige bleken worden niet verwijderd. Dat vind ik jammer.

Ik weet het niet

Ik kan nog niet oordelen want ik heb mij pakket nog niet ontvangen ik hoop het wel te kregen mij geld zit er in bestelling is gedaan op 3maart

Gemakkelijk

Ik gebruik de stoomreiniger dagelijks, dit is gemakkelijk om zowel de ramen te poetsen als ook de keuken en de badkamer. Kortom het is gewoon mijn nieuwe beste vriend!

Keizersgracht 520 H

1017EK Amsterdam