Super fijn bedrijf

Had een paar problemen met betalingen, iedereen was super lief en het is allemaal super snel en fijn opgelost, Dankjewel!

Een goede oefenmogelijkheid

Voor sommige vakken is dit een hele goede mogelijkheid om je kennis te testen en te weten wat je nog beter moet leren.

Prima voorbereiding op toetsen

Vooral voor kinderen die het lastig vinden om zich voor te bereiden op toetsen en dan door de bomen het bos niet meer zien, is toetsmij de perfecte manier om goed te kunnen oefenen.

Fijn dat leerlingen alvast een keer een toets kunnen oefenen die eruit ziet zoals op school.

Wij hebben sinds kort Toetsmij, omdat onze dochter het erg lastig heeft met Wiskunde. Op deze manier kan ze het hoofdstuk oefenen met een toets die qua vraagstelling overeenkomt met de toetsen op school. Nu kan ze dit dus eerst oefenen voordat ze de echte toets moet doen. Als docent Engels die werkt met Of Course en All Right kan ik bevestigen dat de toetsen grotendeels overeenkomen met de vraagwijze van de methode zelf. Dat is dus heel fijn voor leerlingen om te oefenen. We hadden heel even een dingetje met het nakijken, want de uitwerkingen werden niet goed weergegeven. Even een mailtje en binnen een dag reactie en ICT ging meteen aan de slag met het herstellen van de uitwerkingen. Super contact, goede dienstverlening! Aanrader!

Zéér tevreden!!

Lid geworden voor mijn zoon in leerjaar 1 van (toen 13) inmiddels 15. Hij zit nu in leerjaar 3 HAVO. Elk boek is makkelijk te vinden en alsmede mailt met een probleem omdat hij Duits krijgt uit een boek van leerjaar 2 word dit zelfs op zondag binnen een half uur opgelost en toegevoegd aan ons account! Zo’n toffe service zie je niet vaak meer! Dus wij zijn zéér tevreden. Sinds we het nu weer gebruiken (tijdje niet gebruikt) scoort hij weer voldoendes en zelf voor wiskunde een 8.8!

Zeer goed lesmateriaal en topservice

Het les materiaal is door de docenten van mijn zoon beoordeeld als zeeg goed. Voorts heb ik een uitstekende service gehad naar aanleiding van een fout die ik zelf maakte bij het verlengen van een abonnement.

Goede service, direct antwoord bij missende toetsen

Toetsen sluiten goed aan bij lesstof, dus fijn als laatste oefenmateriaal voor een toets. Als er een boek van bijvoorbeeld een ander jaar wordt gebruikt en je stuurt een e-mail, reageren ze snel en adequaat! Toetsen worden dan aan account toegevoegd.

Goede ondersteuning met leren

Wij hebben deze toets gebruikt om te oefenen voor de toetsweek. Met resultaat want een voldoende.

goede toetsen, helpt om op niveau te oefenen

Van veel vakken en methodes de juiste toetsen. Veel matieriaal, daardoor veel oefenmogelijkheden. Onze zoon heeft zijn cijfers er mee weten op te krikken. Materiaal in de boeken zelf is niet altijd op toetsniveau en het aantal oefeningen is beperkt. Daarom erg fijn om extra materiaal via toetsmij te hebben. Onze zoon staat er nu prima voor met zijn examen, terwijl hij bij de start van de bovenbouw het erg moeilijk had. Heel af en toe loopt de content wat achter, bijv. als een methode al een nieuwe versie heeft. Vaak is dat niet erg, omdat de wijzigingen klein zijn. In gevallen waarin we foutjes constateerden of iets niet werkte, kregen we binnen een dag reactie van toetsmij; erg fijn als je kind dicht bij een deadline zit.

Doet wat het beloofd!

De toetsen kunnen goed gebruikt worden om te testen of je de stof beheerst. Voor een Nederlands toets konden we de stof niet vinden in ToetsMij. De toetseisen doorgestuurd naar ToetsMij en kreeg heel snel toetsen toegestuurd. Super!

Eindelijk een voldoende voor Nederlands

Mijn zoon is zwaar dyslectisch. Tot nu toe haalde hij 2-en en 3-en. Tot we gingen oefenen met de toets Nederlands van ToetsMij. Het oefenen, toepassen bereidt hem beter voor op de toets. En het cijfer? Een 5.6!

goede oefentoetsen, zeer behulpzaam voor betrokken ouders

Fijne site met goed materiaal. mn dochter van 13 heeft veel aan de extra stof van Toetsmij gehad. Maar behalve de kwalitatief zeer sterke oefentoetsen en uitleg bladen, wil ik graag nog een compliment geven aan het team van mensen achter Toetsmij. Die heb ik als zeer betrokken en toegankelijk ervaren. in t kort, ik had in alle haast vorrig jaar een verkeerde abonnementsvorm gekozen. hier kwam ik pas maanden later achter. en al was dit mijn eigen verantwoordelijkheid, het team van Toetsmij heeft zich hier heel begripvol en behulpzaam bij opgesteld. In de harde wereld van vandaag komt dit stukje menselijkheid niet veel meer voor. Ontzettend bedankt Team ToetsMij!

Helpt goed ter ondersteuning voor de toetsweken

Mijn zoon heeft de veel baat bij, als voorbereiding van z’n toetsen. De service is top, hij moest een boek van een ander jaar hebben en werd zonder problemen toegevoegd.

Uitstekend!

Ik ben ontzettend tevreden en aangenaam verrast door de kwaliteit van jullie producten en de service die jullie bieden. Er is heel snel geschakeld voor een toets Nederlands die er nog niet op stond en we kregen de toets heel snel en tijdig beschikbaar! Dank je Sam!

Heel goed! Aanrader

Mijn zoon heeft echt wat aan de toetsen ter voorbereiding van de toetsweken. Heel fijn om te kijken of hij het onder de knie heeft. Onlangs was er een boek niet beschikbaar in Toetsmij, maar een paar maanden later was het er wel. En wat ik heel attent vond, is dat ze hierover een persoonlijk bericht hebben gestuurd. Kortom aanrader!

Snel reactie op vraag!

Ik miste een toets en deze werd zo snel gemaakt dat deze nog te doen was voor de eigenlijke toetsdatum!

Super behulpzaam

Zo fijn dat er zo snel en accuraat wor de gereageerd op hulpvragen. Precies wat je nodig hebt!

Super blij mee!

De toetsen maken en de antwoorden vervolgens leren, helpt gewoon echt heel erg goed bij het maken van de daadwerkelijke schooltoetsen. Het werkt als een soort samenvatting van de leerstof.

Geweldige service!!

Snelle reactie via de mail als je vragen hebt. En de toetsen geven inzicht van wat er op de echte toets gevraagd word. Echt een aanrader!!!

Echt helpend

Fijne site. Vragen opgedeeld in kennis, begrip en toepassing. Mooie aanvulling op het leren leren.

Zeer goede service!

Erg behulpzaam met het toevoegen van toetsen aan ons account. Snelle reactie en erg klantgericht.

Fijn om te toetsen te kunnen gebruiken, heel goede communicatie

Over het algemeen zijn de toetsen erg handig om extra te oefenen, bij sommige vakken gaat “Toets mij” te diep op details in maar dat heeft met de leerkracht van je school te maken.

Wij gebruiken toetsmij om te kijken of ze de stof beheerst en zo niet dan zie je ook welke paragraaf/hoofdstuk je nog moet leren. Er stond een toets niet op. Ik heb toen gemaild. Dit pakte ze gelijk op en de toets stond er snel op.

Mijn zoon zit in HAVO 2, en haalt door toets mij hoge cijfers!

Service, snel en oplossingsgericht

Met een vraag kun je terecht & t.a.v. de oplossing wordt snel geschakeld. Blij met ToetsMij.

Over ToetsMij

ToetsMij is hét platform met oefentoetsen voor middelbare scholieren. Wij geven jou de mogelijkheid om je exact op toetsniveau voor te bereiden. Met onze kwalitatieve oefentoetsen, die zijn ontwikkeld door vakexperts, oefen je per hoofdstuk voor jouw lesmethodes.