Filter

Snabb leverans!

Bra fotbollsskor till ett bra pris.

Väldigt bra

Snabba

Glad

Bra kläder

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Jättenöjd

Bra priser, snabb leverans, bra kvalitet.

Smidig beställning och leverans

Beställde målvaktsbyxor och leveransen kom enligt det som blev informerat om, samt storlek matchade också så som tänkt.

Jätte bra

Bra.

Bra

Lite otydlig info i mail och leverans lite längre än lovat. Bra service i kundtjänst och skorna passa perfekt. Bra priser.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Fick det som jag förväntade mig

Bra hemsida, lätt att beställa och snabb leverans.

Snabbt och smidigt.

Enkelt att beställa. Varorna uppfyllde förväntningarna. Bra priser.

Bra kvalitet

Bra kvalitet man kan kontakta de med telefon, bra service bra kvalitet och snabbt levarans.

är kanon nöjd tack

mycket proffsig Mer än nöjd tack kommer att beställa fler gånger......

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb leverans och bra kundservice

Utmärkt

Presenten uppskattades mycket!

Snabb leverans.

Fantastisk

enkel att beställa snabb och bra service via e-mail

Urnärkt

Topnotch

Great respons!

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Fördröjd leveranstid men annars ok

Beställningen jag gjort blev försenad pga hårt tryck på leveranser före jul och det berodde på DHL , fick snabb hjälp i kundtjänst och varan kom som de utlovat. Varan motsvarade mina förväntningar och till ett väldigt bra pris

Nöjd

Snabb leverans, bra pris. Mycket nöjd!

Perfekt!

Snabb leverans, varan motsvarade verkligen förväntningarna.

Smidigt och kom fram i tid

Smidigt och kom fram i tid

Box 5243

402 24 Göteborg

+46 31 788 1033

Om FootballDirect.com/se

FootballDirect är en pålitlig leverantör av fotbollsutrustning för spelare på alla nivåer. Från fotbollsskor och träningskläder till bollar och tillbehör – vi har allt du behöver för att dominera på planen. Oavsett om du är nybörjare eller spelar på elitnivå, hittar du hos oss de senaste produkterna från de största varumärkena i branschen, alltid i olika prisklasser. Vi finns här för att hjälpa dig att nå dina mål. Beat Your Best!

Om Passa Sports

PassaSports är företaget bakom flera välkända sportshoppar på nätet, såsom TennisDirect, Handbollshop, RunningDirect, FotballDirect, PadelDirect och Sportshop.se. Med över 375 engagerade medarbetare strävar vi dagligen efter att leverera den bästa sportutrustningen som hjälper dig att nå nya nivåer i din sport. Vårt team av hängivna specialister förstår dina behov, ger personlig rådgivning och går alltid ett steg längre för att säkerställa förstklassig service.

Kiyoh Recensioner