Goed product prijs kwaliteit, snelle levering

Mooie materialen, past perfect, ruime keus, snelle levering, heel blij

• Zou u ons aanbevelen? Yes

De publi die u maakt: voor 21.30 besteld morgen geleverd maakt u niet waar.

Rond 19u besteld: 2 dagen later geleverd. Leveringspakket is ok. Aanbevelen enkel voor het artikel niet voor de misleidende levertijd.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Bestelling na 1 week pas toegekomen maar dan wel geheel conform en kwaliteitsvol afgeleverd.

TennisDirect heeft de bestelling onderwijl in de verlopen week wel steeds mee opgevolgd, en zich geëxcuseerd voor de laattijdige aflevering, te wijten aan de drukte in de bespanningsafdeling van de raketten.

Correcte en snelle service

Zie hierboven. Materiaal zoals op de voorstelling.

Snel en efficiënt

Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke site.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle en goede service !!

Snelle en goede service !! Levering zoals beloofd op de website.

Alles prima geregeld

Perfecte service!

Snelle reactie van de klantenservice en denken mee met de klant!

Vlotte levering

Nieuwe K-Swiss schoenen voordelig gekocht. Ze werden correct en vlot bezorgd op maandag, besteld op zondag.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Perfecte website, maar levering DHL ramp

Perfecte ervaringen met jullie bedrijf wel erg dat mijn pakje bog steeds niet is geleverd door DHL is een ramp, gelieve dit euvel wel op te lossen aub

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Lijken van goede kwaliteit, maar maat valt vele maten groter uit!

Prima levertijd. De schoenen lijken kwalitatief zeer goed, maar ze vallen heel groot uit (bijna 2 maten!). Ik moet ze dus helaas retourneren.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

mooie tennisrugzak

Prima rugzak die snel en onberispelijk werd geleverd. Goede kwaliteit.

perfecte uitvoering bestelling

zo zouden alle bedrijven moeten werken

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering van de beste producten aan een superprijs

Steeds weer de beste tennisproducten aan superprijzen. Snelle levering en correcte afhandeling van klein probleempjes. Top-tenniswinkel!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Betrouwbare partner voor alle tennis benodigdheden

Steeds snelle en correcte levering. Zelfde verhaal voor een eventueel retourproces. Kwalitatief en ruim aanbod van een breed gamma aan artikelen.

Content

Op tijd geleverd en product in orde.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle en juiste levering bestelde items.

Doet alles om zo een uitgebreid en prijs kwaliteit tennis kleding en tennis items materiaal aan de klanten aan te bieden .Verder snelle en vlotte en correcte levering van het bestelde materiaal . Heel tevreden .

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Top! Mijn bestelling voldoet aan mijn verwachtingen.

Super correcte levering

Cirrect

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer interessante aanbiedingen op amper een klik van je volgende tennismatch.

Kortom zeer correct.

Het was top

Besteld en de ochtend nadien al geleverd

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Leuk aanbod. Vlotte afhandeling. Zeer snelle levering. Met dank.

Snel geleverd en goed.

Een bestelling, en de dag nadien al levering, top!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle en correcte service aan dito prijzen

Al meermaals besteld bij dit bedrijf en steeds dezelfde goede service aan een correcte prijs.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk