Netje geleverde en ook nog broek besteld later en ik hoefde Geen verzendkosten te betalen netjes vond ik dat nog bedankt Gr Jur

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zakelijke facturatie niet mogelijk & misleidend

Daar waar op de website wordt aangegeven dat er na aankoop een zakelijke factuur aangevraagd kan worden, wordt dat achteraf echter geweigerd.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Parfait ++++

Je suis super satisfaite de mes articles, du contact avec les collaborateurs via wattsapp, ils répondent rapidement et trouve une solution a tous problème. Livraison ultra rapide. Rien a dire parfait ++++

MOOI DESIGN

ondanks dat kleinzoon iets anders verwachtte was hij toch heel blij met mijn keuze ! mooie kleuren van super goede ploeg! zo kan hij ook lekker opwarmen !

Afwachtend

Jammer genoeg voldeed de bestelling niet en heb ik deze moeten terugsturen. Ik wacht nog op de terugbetaling. Het pakket zou eind vorige week bij jullie afgeleverd zijn.

Mooi op tijd

Mooie schoenen zoals verwacht, w1s de eerste keer dat ik bestelde bij jullie en alles is zeer goed verlopen. Dank u.

Goedkoper, snel geleverd

Producten zijn meestal goedkoper dan ergens anders. Levertijd is OK. Verwerking retour is OK. Kan misschien iets sneller

top

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Topservice, uitstekend product, zeer goeie prijs

Alles super verlopen en bij het bestellen van een verkeerde maat hebben ze dit snel en correct kunnen rechtzetten

Zeer snel geleverd, top!

knappe shirts

- Online bestelling van match shirts - Zoals altijd netjes verpakt en snel geleverd. Prima kwaliteit van de shirts (en shorts, thermo, slidingbroekjes, trainingspakken en schoenen) Goede foto's op de webpagina en gedetailleerde omschrijving van het artikel.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vlotte bestelling en een heel snelle levering. De voetbalschoenen zitten perfect!

Het is de tweede maal dat ik voetbalschoenen besteld heb en terug een heel vlotte bestelling, vlug geleverd . Zeer tevreden !

Fijne T-shirt om te dragen

Duidelijke richtlijnen, keuze en maten (afmetingen duidelijk vermeld op de site) om de juiste T-shirts te bestellen.

Correct en snel

Correct en snel levering super

Perfecte service, uitstekende kwaliteit

100% positief

Correct

Is wat je besteld. En ok van prijs

Dik in orde!!

Alles heel vlot en correct geleverd!!

Erbarmelijke klantenservice

Ik plaatste de afgelopen jaren al veel bestellingen zowel bij voetbaldirect, tennisdirect als hockeydirect. Nooit problemen, tot nu. In de bestelling ontbrak een paar schoenen. Ik meldde dit onmiddellijk na ontvangst, maar krijg mijn geld niet terug en word behandeld als een bedrieger omdat op camerabeelden te zien zou zijn dat de schoenen zijn ingepakt. Wie ze gestolen heeft en wanneer is mijn zaak niet, ik heb niks gekregen dus heb recht op terugbetaling. Maar word telkens afgescheept met ‘we laten nog iets weten ‘ en hoor dan niks meer. Jammer want ze hebben een mooi en uitgebreid assortiment maar dit is de laatste keer geweest dat ik er iets bestel. Ik twijfel zelfs om hier stappen tegen te ondernemen.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Had zeer snel mijn bestelling bleek te klein uit te vallen retour liep super vlot nieuwe bestelling ook dus super tevreden.

Fast delivery

Fast delivery

heel tevreden

Correcte prijzen, snelle service en zoon is altijd tevreden met de voetbalschoenen !

Super snel geleverd

Snel levering zonder problemen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Mooie kwaliteit, zeer snelle levering!

Geen klachten, alles perfect.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering en uitstekende producten

Snelle levering en uitstende producten

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk