Zeer vlote bediening

Perfekt en snel geleverd.

Goed kwaliteit

Ik heb voor Tennis een rokje gekocht. Rokjes pas nooit goed als ik ze koop zonder te passen, ik weet bij jullie dat ze mij wel perfect passen en dat is ook zo. super blij altijd met mijn aankoop.

• Geshopt op: PassaTennis

Prima artikelen, dienstverlening én levering

Prima ervaring; de bestelde artikelen zijn volledig in lijn met de verwachting, ook de dienstverlening & opvolging t.e.m. levering waren prima.

• Geshopt op: PassaBasketbal

Snelle en correcte levering van uitstekend product

Supersnelle levereing aan de beste verkoopprijs!

Voor herhaling vatbaar

Ik winkel graag bij PassaSports, PassaRunning om precies te zijn. Hier vind ik elke keer weer de beste deals en jullie zijn altijd up to date met de nieuwste modellen van loopschoenen wat het heel makkelijk maakt om met de beste schoenen te lopen.

Super tevreden

Altijd als ik bestel via passasports , zijn de bestellingen altijd in orde en optijd geleverd. 1 maal klantenservice nodig gehad , probleem werd onmiddellijk opgelost. Ik raad passasports zeker aan als betrouwbare sport partner.

• Geshopt op: PassaVoetbal

Altijd snelle levering en correcte informatie

Goede en snelle service

Alles goed verlopen.

Altijd op tijd!

Al meerdere keren loopschoenen besteld. Altijd geleverd op de voorziene datum. Ook nooit beschadigingen vastgesteld. Top service!

Alles in orde,

Vlotte service

Eerlijke service!

Ooit een paar loopschoenen besteld die ik om bepaalde reden wou retourneren. Ze hebben dit zonder problemen opgelost.

• Geshopt op: PassaRunning

Snelle levering en kwalitatief materiaal

nooit problemen

Hele mooie aanbieding. Altijd goede service.

• Geshopt op: PassaTennis

Zoals het zou moeten zijn

De levering was zoals ze altijd zou moeten zijn.

Top kwaliteit

• Geshopt op: PassaVoetbal

Alles is top, goede service/duidelijke uitleg/snel geleverd/goede kwaliteit. Maw een aanrader!

• Geshopt op: PassaPadel

Mooi aanbod, snelle service & perfecte opvolging!

Ik ben heel tevreden van PassaRunning. Ik koop hier intussen al mijn hardloopschoenen, steeds met de snelste service en voor de beste prijs. Bedankt!

Fijne website en bestelgemak

Snel gevonden wat ik zocht en een duidelijk en snel bestelproces. Ook erg tevreden over het aanbod en de aanbiedingen.

Correcte afhandeling bestelling

Als je besteld wordt alles correct en zorgvuldig afgeleverd

• Geshopt op: PassaRunning

Brede keuze aan producten aan correcte prijzen met snelle levering.

Brede keuze aan producten aan correcte prijzen met snelle levering.

vlotte aankoop

vlotte bestelprocedure, met duidelijke communicatie, opvolging en levering.

Vertrouwbaar en snel!

Heb hier 2 soorten gels gekocht net voor een wedstrijd, eerst veel zorg of ik ze op tijd zou hebben maar toch wel op voorrand gekregen

Perfect produkt

De artikel die ik heb besteld past perfect. De levering is zeer goed verlopen. Prijs/kwaliteit was zeer interessant.

• Geshopt op: PassaTennis

Zeer goede en snelle service

Snelle service, correcte levering. Werd goed op de hoogte gehouden van het bestelproces en mocht het artikel, zoals het beloofd op de site, met 1 werkdag ontvangen! Ik ben fan en zal zeker terugkeren.

Vlotte bestelling en levering

Heel vlot bestellingsproces en hele vlotte levering de dag erna.

Over PassaSports