top service

Perfect tijdig geleverd, dus een blij kind!

Impeccable !

Livraison super rapide Article nickel Rien à dire, je recommande totalement votre site.

Zeer vlot

Vlotte levering en bestelling

Kende het bestaan niet, per toeval bij een voetbalwedstrijd op tv jullie naam gelezen en eens geprobeerd. Super content van de levering, kwalitatief en professioneel. Thx en tot de volgende bestelling Johan

I ordered for the first time on that site, excellent experience even if I live in Belgium. Parcel was shipped on time and in good packaging.

Groot assortiment, goede prijs kwaliteit, snelle levering. Top

Mijn zoon had tijdens een wedstrijd pijn aan zijn voet omdat huidige schoenen te klein geworden waren. Heb tijdens de wedstrijd 5 minuten nodig gehad om nieuwe te bestellen. De volgende dag reeds geleverd. Top. Ook zeer goede prijs kwaliteit.

Snelle verzending

Snelle verzending Goede communicatie , over verzending, levering

Top kwaliteit en top service ook

Kwaliteit van u producen is zeer goed, licht materialen maar toch stevig ! Ik heb nu 4 keer iets gekocht (1 tennis short voor mij, 3 jurken voor mijn partners hun verjaardag) ik ben heel tevreden en zij ook ez zien er prachtige uit. En de service is ook perfect geweest de 4 keer. Van de bestelling tot annskomst thuis alles perfect verlopen.

goede kwaliteit, maat klopt!

goede kwaliteit, maat klopt!

Voetbal is leven.

Voetbal shirt en short bestelt. Goed materiaal en goede pasvorm. Zeker doen.

Volledig beschermd

Sorry ik ben geen hockeyspeler maar ik gebruik de beenbeschermers Voor………….bescherming bij houtklieven en dat geeft een veilig gevoel Zeer tevreden!!!!

Supper

Eerlijk gezegd had ik niet verwacht maar amaj het truitje kwaliteit supper zeer tevreden van hop naar de volgende bestelling dank je

Perfecte service, sne & correct

Geen opmerkingen. Perfecte service. Snel & correct

Verschillende modellen en maten besteld. Zeer vlotte levering en retour. Dat die retour betalend is vind ik maar logisch trouwens. Happy customer

Ik heb tennispantoffels besteld en snelheid van leveren en kwaliteit zijn top!

Snelheid

Sneilheid en good product

Opgelet met terugstuurtermijn!

Let op als je iets koopt op iets langere termijn, als cadeau bvb, waarbij niet onmiddellijk kan gepast worden. Terugsturen kan na 14 dagen onder geen beding!

Beste prijzen en bijhorende service !

Ruime keuze, nieuwste modellen voor de beste prijs en een top service.

Vlugge en correcte levering

Vanaf wanneer of hoeveel kan men een kortingscode bekomen?

Snelle levering en prima kwaliteit

Kleinzoon heel blij. Prima kwaliteit en snelle levering.

Goede naservice

Levering via DHL is fout gelopen en na een mail heeft de klantenservice zelf terug alles opgevolgd en een nieuwe zending via BPost verzonden en uiteindelijk goed ontvangen.

Livraison est très rapide, retour est facile. conseillé

Je suis très contant de faire les achats chez HockeyDirect. mais c'est dommage que le site est seulement en neerlandais et il y a choix du langue juste pour faire la commentaire.

Gewoon goed

Alles is gewoon top verlopen, ik las hier en daar kritiek, maar dat begrijp ik niet goed hoor, alles is goed verlopen. Zou ik zeker nog doen.

Een heel ruim aanbod in verschillende prijsklassen en een vlotte levering.

Alleen goede ervaringen ondervonden. Geen sportwinkel meer nodig met zo een aanbod.

Over PassaSports