Geen bestelling ontvangen

2 weken geleden bestelling geplaatst en bestelling verloren gegaan, na mailtje konden ze geen nieuwe sturen en is het geld terug gestort op mijn rekening.

Jullie zijn telefonisch niet bereikbaar!

Ik heb op 1 december 2024 een tennisjasje en tennisschoenen besteld los van elkaar. Ik wilde de klantenservice bellen om te vragen of dit niet één bestelling zou kunnen worden zodat ik de €8 bezorgkosten niet hoefde te betalen . Máár jullie nummer van de klantenservice is niet in gebruik. Ik heb van 19.15 uur tot 20.00 uur gebeld en niet in gebruik. Ook maandag 2 december was het nummer niet in gebruik: dit vind ik een slechte reclame voor een bedrijf met zo’n goede naam. Ik ben zéér teleurgesteld.

Alles netjes en op tijd ontvangen, zeer professioneel zo hoort het

Altijd goed!

Veel keuze, goede prijzen en vlotte levering!

Snelle en onberispelijke service

Snelle en onberispelijke levering!

Niets op aan te merken. Product geleverd zoals gevraagd. Goede service!

Slechte levering

Product is prima, niet tevreden over bezorging, met post nl, afhaalpunt, binnen paar dagen halen terwijl ik een pakjesbrievenbus heb. Dan kan ik zelf ook naar de winkel . Geen gemak

topprijs voor topartikelen

ik heb onlangs voor mijn 2 zonen indoorsticks & handschoenen gekocht. Er was een ruime keuze aan zeer democratische prijzen. De levering was snel en de boys zijn zeer tevreden over het gekochte materiaal. Top !!

Altijd correcte levering en scherp geprijsd ! Bestel nooit op een andere site . 1 minpuntje is wel het hoge bedrag( 79€) om geen verzendingskosten te moeten betalen . 49€ vind ik persoonlijk beter en zou mij nog frequenter laten bestellen.

Heel snelle levering.Besteld in late namiddag,'s anderendaags(zaterdag)geleverd.

Wel wat verwarrend.Je denkt als Vlaming je eigen economie een beetje te steunen(hockeydirect.be),en dan blijkt het een bedrijf te zijn in Nederland.Niet dat ik iets heb tegen Nederlanders,maar het is toch iets misleidend.Voor de rest alles O.K.

Bedankt voor de supersnelle levering

negatief

schoenen besteld, zouden opsturen met postnl, van postnl een link ontvangen dat de schoenen geleverd worden, echter niks ontvangen. tennisdirect gecontacteerd, men zou het uitzoeken, sindsdien windstil. ook geen terugstorting van de centen gekregen

Alles volgens afspraak verlopen

Alles volgens afspraak verlopen

Super en stevig en mooi

Top, geleverd op minder dan 24 uur tijd

Heel snelle en correcte levering. Goed materiaal.

Zeer tevreden. Snel een keuze kunnen maken. Kwaliteit prijs verhouding dik ok. En super snelle levering.

Uitstekende service en vlotte retourervaring!

Ik ben erg tevreden met mijn aankoop bij VoetbalDirect.be. De klantenservice was vriendelijk en behulpzaam toen ik hulp nodig had bij mijn retour. Het terugsturen ging vlot, en ik kreeg snel mijn geld terug. Daardoor kon ik meteen de juiste maat bestellen, en dat tegen een goede prijs. Top service!

Niet tevreden over klantenservice

Pakket werd geleverd door post nl bij de buren zonder een briefje achter te laten bij ons. Klantenservice gecontacteerd en 2 weken later bijna nog geen antwoord ontvangen.

Snelle en correcte levering. Gekocht product voldoet aan de verwachtingen.

product prima, maar leveringsdienst onvoldoende

Wij bestelden 2 x op relatief korte termijn bij HOckeyDirect. Beide keren was de service en de verwerking snel. Ook zijn we tevreden van de kwaliteit van de producten zelf. Toch liet tot 2 x toe de levering te wensen over: tot 2 x kozen we voor aan huis levering, maar 2 x waren we thuis op het moment van de levering maar kon dit zogezegd niet afgeleverd worden. Dit maakte dat we 2 x naar een afleverpunt moesten gaan wat uiteraard een beetje haaks staat op de makkelijkheid van aan huis leveren.

Snelle levering, goede prijzen

Snelle levering, ruim aanbod, goede prijzen

Toppie

Zeer goed en steeds snel en verzorgd

Al een week op levering aan het wachten

Mijn bestelling zou geleverd worden op 1/11. Ondertussen zijn we 8/11 en nog steeds geen pakket ontvangen. Op donderdag 7/11 de klantendienst gemaild hierover maar geen reactie mogen ontvangen.

Over PassaSports