zeer trage reactie op vragen!

zeer trage reactie op vragen! Te grote schoenen kunnen niet vervangen worden! ze moeten ze accepteren, ruiken en het geld terugsturen, dan kun je een tweede paar kopen, kleiner of groter. Ik heb hem hier twee keer gekocht en de laatste! Ik raad het niet aan. Er gaat een week voorbij en ik heb geen schoenen en geen geld. Ik raad het niet aan

Simpelweg top

Perfecte levering Topproduct Alles ok

Low prices and fast delivery

Great assortment for very competitive prices. My order was delivered the very next day, could not be happier as a customer.

Snelle levering, goede kwaliteit, m’n dochter is helemaal happy!

Vlotte bestelprocedure

Bestelling de volgende dag al ontvangen. Vlot en snel afgehandeld. Enkel misschien op de website iets duidelijker aangeven of de rackets bespannen of niet bespannen zijn.

Commande conforme et délai respecté

Commande conforme et délai respecté

Snel,correct

Bestelling gedaan die snel en correct is geleverd en assics schoenen zijn prima. Maat is correct en aan te raden 'iet enkel voor.hochey maar zeker ook voor golf. Thx

Goe bezig!

Voldoende keuze van verschillende (top)merken - correcte afhandeling.

Supergemakkelijke bestelling

Alles prima geregeld. Supergemakkelijk om te bestellen, overzichtelijk, snelle levering.

Heel tevreden.

Tijdig geleverd ! Perfecte verpakking. Voor herhaling vatbaar.

Topkwaliteit, goede prijs en snelle levering

Na lang zoeken heb ik toch alles gevonden wat ik nodig had! Levering is zeer snel, kwaliteit is zeer goed! Ik bestel hier zeker opnieuw!

Ondermaats

Service en jullie administratie staat niet op punt. 2x test racketten aangevraagd. Eerste keer lang moeten wachten en onterechte aanmaningen gekregen voor een openstaande factuur. Op een tweede aanvraag werd niet gereageerd. Bovendien was de geteste racket van mijn keuze niet meer in voorraad op het moment van bestelling (Head speed MP grip L2). Uiteindelijk een andere racket besteld (Wilson) waarvan werd beloofd dat deze s anderdaags zou worden geleverd. Niet dus… Mvg, RJ

Snelle en correcte levering

Altijd een snelle en correcte levering via online bestellingen. Liefst van al ga ik nog zelf winkelen bij tennis direct Antwerpen, zeer fijne mensen en altijd de beste raad.

I'm being asked to post a review but have not received my order

No reply to my email & no email from Post NL no update on my order? But I'm asked to review my products?? It was a birthday present and I can't even tell my son when his jersey arrives....

Vlotte levering Passen perfect

Snel en de juiste maat geleverd 41 1/3 niet overal te vinden

Keurig afgeleverd

Zeer goed en tevreden

Goed bezig door gaan

Alles top

Veel keuze, snelle levering

Levertermijn correct en vlot

Volgens afspraak de dag na bestelling geleverd.

Beste service ooit!!!

Ongelooflijke service, ik had om 20.30 besteld en ‘s morgens om 9:00 u heb ik die netjes ontvangen. Ik ga nooit meer bestellen bij andere bedrijven. Alles tip top en eerlijk. Echt waar BRAVOOOO. Heel heel bedankt.

snelle afhandeling,top!!!tegen een goede prijs.

veel keus tegen een goede prijs/kwaliteit!

zeer goed

correcte verwerking, leveringstijd gerespecteerd, alleen was voor mij niet duidelijk welke kortingsbon ik moest activeren. zeer goede ervaring met jullie online shop.

Perfect levering, goede pasvorm, zoals altijd tevreden van voetbaldirect!

Geen opmerking. Topservice

Goede stick voor beginnende hockeyspelers.

Over PassaSports