Super service en snelle perfecte levering

Online vraag gesteld over welke schoenen ik best zou nemen ivm steun en demping. Asap antwoord en super advies. Heel tevreden met de aankoop

Top kwaliteit

Zeer professioneel. Alles geleverd zoals afgesproken. Daar werken wij graag met samen en dat gaan we nog doen.

Correct en geleverd volgens afspraak

Altijd correct behandeld en volgens afspraak

Du choix, commande facile et envoi ultra-rapide !

Très grand choix de produits et très grande facilité pour commander et pour recevoir ses achats. Je recommande. Merci !

Super, snel en mooi verpakt

Ik kon niet geloven hoe snel het pakje in mijn bezit was, voor herhaling vatbaar, zeker weten.

Livraison rapide, grand choix de produits de qualité. Très satisfait.

Perfekt

De bestelling ging vlot en de levering was zoals beloofd.

Snelle levering, maar niet de datum die beloofd was!

Heb datum van levering aangeduid, de 2 e dag na mijn bestelling. Op site en in bestelling beiden kunnen selecteren. Producten zijn een dag later geleverd. Er wordt verwezen naar de leverancier.

Vlotte levering, schappelijke prijs

Ruim assortiment. Klantvriendelijke site.

altijd snelle en correcte levering, veel voorraad

Ik vind altijd de producten die ik zoek op voorraad. Altijd een snelle en correcte levering.

Heel tevreden

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer mooie sportkleding,goede kwaliteit en zeer snel geleverd!!!!!Gewoon top!!!

Beste prijs-kwaliteits verhouding en snelle verzending

Snelle verzending Goede prijzen Regelmatig zeer goede aanbiedingen

Nog steeds niets ontvangen

Normaal de dag erna leveren maar na een week nog altijd niets. Na contact duurt het nog eens een week om navraag te doen. Ik wacht nog steeds

Correcte levering

Snelle en correcte levering, goede prijs/ kwaliteit!!!

Correct en snel

Artikelen beschikbaar die andere sportwinkels niet in stock hebben

Loopschoenen besteld, juiste artikel ontvangen in perfecte staat. Vlotte levering via b-box van B-post

Terugsturen is ramp

Ik heb 2 zaken terug gestuurd maar krijg mn terugbetaling niet. Terugstuurpunt kon niet scannen (app telefoon werkte niet…) en had daardoor geen bewijs. Ze verzekerden en beloofden me dat het zeker dag erna met courier mee ging. Winkel (Dorps broodje Schriek) is nu gesloten en kan ni vragen wat er gebeurd is.. Ik wou nog andere dingen bestellen maar aangezien in mn terugbetaling niet krijg, wil ik ni meer bestellen

Snelle en correcte afhandeling!

Niks op aan te merken - snelle en correcte afhandeling - zoals beloofd!

Vlotte leverint

Het bestelde product Hoka Clifton 10 Wide oldoet perfect aan de verwachtingen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Top schoenen en zeer dempend!!!

Perfecte leveling.!!

Overzichtelijke site,gemakkelijke bestelling en snelle levering op maat van de klant.

Ik heb al verschillende keren ASICS loopschoenen gekocht en baseer me wel telkens op hetzelfde model en of de maat die nog voorhanden is. Kleur is in dit geval niet echt van belang, maar zeker voordeliger. Waar er vroeger een datum van levering meegedeeld werd, is dit nu verfijnd tot een duidelijke korte tijdspanne die de klant zelf kan aanduiden. De levering werd perfect getimed dus zeker een aanrader.

Supersnelle levering

Probleemloos

Commande de chaussures running

Reçu la commande le jour annoncé et tout était ok .

Over PassaSports