Zakelijke facturatie niet mogelijk & misleidend

Daar waar op de website wordt aangegeven dat er na aankoop een zakelijke factuur aangevraagd kan worden, wordt dat achteraf echter geweigerd.

Parfait ++++

Je suis super satisfaite de mes articles, du contact avec les collaborateurs via wattsapp, ils répondent rapidement et trouve une solution a tous problème. Livraison ultra rapide. Rien a dire parfait ++++

MOOI DESIGN

ondanks dat kleinzoon iets anders verwachtte was hij toch heel blij met mijn keuze ! mooie kleuren van super goede ploeg! zo kan hij ook lekker opwarmen !

Afwachtend

Jammer genoeg voldeed de bestelling niet en heb ik deze moeten terugsturen. Ik wacht nog op de terugbetaling. Het pakket zou eind vorige week bij jullie afgeleverd zijn.

Ondermaats

Beste, de réview is helaas niet goed. Ik heb mijn pakket 8dagen geleden bestelt, op zondag 22/06 en tot op heden helaas nog niets mogen ontvangen. Het jammere nieuws is, ik nam contact op met jullie klantendienst op dinsdag 24/06 om te informeren dat mijn pakket waarschijnlijk vast zit. Als antwoord kreeg ik dat ik 5 dagen moest wachten. Ondertussen zijn we verder dan deze termijn, zit mijn pakket nog steeds vast met dezelfde status en kreeg ik geen feedback meer van jullie. Dit is mijn tweede bestelling (2 jaar geleden ook al) dat mijn pakket vastzit en ik lang moet wachten. Vroeger, was dit steeds correct en in orde. Ik betreur de huidige situatie en werkwijze.

#NAAM?

Zowel levering als terugzenden en terugbetaling zonder problemen

Alles heel vlot verlopen

Van bestelling tot levering alles vlot verlopen. En tevreden met de kwaliteit van de aankopen.

Tijdige levering

Twijfels rondom online en beveiliging betaling, maar alles perfect verlopen zonder moeilijkheden !

Top producten en super snelle levering

bijna perfect

Bestellen en leveren gaat zeer vlog, terugsturen ook, ik ben nog wel aan t wachten op terugstorting van retourgoederen.

Alles was perfect

De twee eerste bestellingen , alles is goed gegaan

Uitstekende service

Mooie artikelen aan een goede prijs. Bovendien ook nog een uitstekende leverservice.

produkt past perfect en op levering !

Het kleding set past perfect voor mij partner, ze is er zeer blij mee. Zeer goed kwaliteit! De levering verloopt alweer zonder probleem!

Heel tevreden, snelle levering, betaling goed verlopen. Alles top.

De eerste keer dat ik bij jullie iets aankoop maar het is zeker voor herhaling vatbaar.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Top kwaliteit en snel geleverd.

Nieuwe polo besteld, en anderhalve dag later reeds correct geleverd.

Rapidité et efficacité

Commander le mardi 10h, reçu le lendemain 12h.

Heel snelle levering

goede kwaliteit

alles correct verlopen

Vlotte en goede service

Heel tevreden.

vlotte en snelle levering

Altijd in orde.

Heel tevreden

Altijd correct, snelle levering. En bij retour geen problemen.

Zeer professioneel bedrijf

Zeer vriendelijk goede informatie over product en super vriendelijk aande telefoon ook een zeer snelle levering voor mij top en zal jullie zeker aanbevelen bij andere.

Top Service und schnelle Lieferung

Ich bin sehr zufrieden

Top service !

Een bestelling gedaan en 2 dagen later geleverd, artikelen waren te klein en 2 dagen later had ik al mijn artikelen terug in huis maar met een maatje groter. De levering gebeuren heel snel.

Correct

Ik heb een paar schoenen besteld van een merk waarvan ik al een paar had. Gelukkig kwamen de maten overeen en hoefde ik het product niet terug te sturen. Heel snelle ('s anderendaags)levering aan huis. Dus tevreden

Over PassaSports