Ruime keuze

Ruime keuze, moooie kortingen, snel geleverd

top

Top levering en goed materiaal Hoka Bondai 9 wit met blauw

Mooi product, goeie levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Uitstekende, vlotte, correcte uitvoering van bestelling

Heb onlangs bij RunningDirect loopschoenen besteld. Vlotte bestelling en op de gewenste datum geleverd. Ben ook tevreden over het produkt. Ik wist wel al mijn correcte maat, dus alles vlot verlopen. Hartelijk dank hierbij. In de toekomst zal ik zeker nogmaals een bestelling plaatsen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Voor 21 uur besteld, NIET 's anderendaag geleverd !!

Speciaal besteld vanwege de service 'voor 2100 besteld, 's anderendaags geleverd'. Geen idee of de fout bij RunningDirect ligt of bij BPost. Product perfect, zoals beschreven. Stevig en veilig verpakt.

Uitstekende service

Uitgebreid assortiment en snelle levering aan huis.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super snelle levering en top producten! Zeeeer tevreden over jullie! Ik kwam uit bij jullie omwille van het zoeken van een loopshort. Jullie waren de enige die deze nog hadden in mijn maat en ontdekten meer leuke spulletjes op jullie site!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer snelle en correcte levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Uitgebreid assortiment,Perfecte en snelle levering!

Jullie hebben zeer veel keuze in merken , groot assortiment sportkleding en schoenen en mooie promoties! Alles wordt perfect en zeer snel geleverd!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Bestelling geplaatst en volgende dag waren de schoenen geleverd. Top ! Schoenen waren in korting en zeer goede prijs voor de ascics Een aanrader !

zalig ligt

Lichtgrijs maar is volgens mij lichtgroen. Voor de rest te vrede.

Doen wat ze zeggen

Duidelijkheid en gemakkelijk en komen hun beloftes na

Correct

Mijn eerste bestelling werd vlot en correct afgehandeld. Die loopschoenen ( Saucony Ride 18 Breed Heren) zouden extra breed zijn volgens de website maar in realiteit niet breder dan mijn vorige loopschoenen met een normale breedte. Ik dacht comfortabeler te zitten ( minder gespannen) ondanks een maat groter maar ik merk géén verschil daarom maar vier sterren. Mijn Nathan Run elastische veters zijn wel top en heel makkelijk te plaatsen en gemakkelijk in gebruik.

Prima service, zoals gewoonlijk

Mooi assortiment. Duidelijk bestelproces en communicatie. Snelle levering. Perfecte transactie.

Top service!

100% betrouwbaar. Vlotte service! Aanrader!

Zondag besteld maandag geleverd

Grootste keuze - snelle levering - scherpe prijzen.

PERFECT

Ik heb een sporthorloge besteld. Alles was perfect: aankoop gemak, snelle levering en ongelooflijk product. Hartelijk bedankt, Thierry

Great product. Fast service

Purchased Hoka Bondi 9 for women, incredible running shoes. As I had to return one pair that did not suit my size I got to deal with in incredible fast return process and refund in order to purchase the final ones that suit me. Nothing but excellent fast experience with running direct

Uitstekende kousen!

Mooie kleur Zitten zeer comfortabel Goede koop

Vlot geleverd

De loopschoenen zijn nog niet in gebruik genomen, dus nog geen beoordeling mogelijk.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Top service en snelle levering!

Ruim assortiment beschikbaar. Alles is altijd netjes ingepakt. Bestelling is snel geleverd en de klantenservice is vlot bereikbaar voor eventuele vragen.

nette snelle levering

makkelijke website. overzichtelijk en duidelijk. Koop snel geregeld. levering snel en netjes.

Guter preis

Guter Preis schnelle Lieferung

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Supersnelle levering en professionele hulp bij keuze maat.

Heel erg tevreden over de professionele begeleiding! Ik had een te kleine maat besteld en heb direct prima telefonisch advies gekregen.

positieve ervaring

Snelle levering van de schoenen en een overzichtelijke website.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk