Top service!

Top service! Gemaild met een probleem van een kapotte pomp om 22u in de avond, binnen 10 minuten keurig antwoord. Volgende dag nog een mail, weer binnen 15 minuten een keurig en zinnig antwoord. Vervangende pomp en een alternatief van een ander merk. Snel verzonden ook. Super fijn!

Perfecte reparatie van onze jacuzzi!

We zijn ontzettend tevreden met de uitgevoerde reparatie. Alles verliep vlot en professioneel: de communicatie was duidelijk, de monteur kwam op tijd en wist precies wat hij deed. De jacuzzi werkt weer als nieuw – zelfs beter dan voorheen! Echt vakwerk geleverd. We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen aan iedereen die een betrouwbare en deskundige service zoekt.

Snel en goed bezorgt.

Kennis

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Zwemreus.nl! Ik had hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten voor mijn jacuzzi en ben daarbij supergoed geholpen. De klantenservice nam echt de tijd om mijn vragen te beantwoorden en dacht met me mee over wat ik precies nodig had. Dankzij hun advies heb ik nu alles in huis om optimaal van mijn jacuzzi te genieten. Snelle levering, duidelijke communicatie en een uitstekende service. Ik bestel hier zeker weer!

Uitstekende klantenservice!

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met zwemreus.nl. De klantenservice is snel, vriendelijk en enorm behulpzaam. Bij vragen kreeg ik direct duidelijk antwoord en bij een klein probleempje werd dit onmiddellijk netjes opgelost. Het is fijn om te merken dat ze écht geven om klanttevredenheid. Ik kan zwemreus.nl van harte aanbevelen aan iedereen die kwaliteit en goede service belangrijk vindt!

levering

Printplaat gekocht. Door goede hulp van zwemreus waar door ik de print van 220 naar 360 volt kan zetten. Dit is service wat je niet verwacht maar wel heb gekregen. Super service !!

Geen opmerking

Jacuzzi pomp besteld en geplaatst via Zwemreus

Via de website van Zwemreus heb ik recent een nieuwe pomp besteld voor mijn jacuzzi. Het hele proces – van bestelling tot plaatsing – is uitstekend verlopen. De website was overzichtelijk en het bestellen ging snel en eenvoudig. Wat ik vooral waardeerde, was dat Zwemreus niet alleen het onderdeel leverde, maar ook zorgde voor de vakkundige installatie ervan. De monteurs kwamen op de afgesproken tijd en werkten netjes en professioneel. De nieuwe pomp werkt perfect en mijn jacuzzi functioneert weer zoals het hoort. Ook de klantenservice verdient een compliment. Ze stonden klaar om mijn vragen te beantwoorden en gaven duidelijke uitleg over het gebruik en onderhoud van de pomp. Kortom: ik ben zeer tevreden over de service van Zwemreus en zou hen zonder twijfel aanraden aan anderen die onderdelen of onderhoud voor hun jacuzzi nodig hebben.

Reparatie

Snel gemaakt voor een goeie prijs.

service

Na goed contact met zwemreus onderdelen besteld en met behulp van hen deze geplaats. Super service

Bestelling

Contact gehad voor onze jacuzzi in Spanje voor onderdelen. De juiste onderdelen mee gekregen, kunnen we nu weer lekker bubbelen in de zon.

Niks op aan te merken

Heel goed geholpen

Goed geholpen en snelle antwoorden op mijn vragen en een stuk goedkoper dan de concurrentie.

service

Bij een andere firma onderdelen gekocht, maar helaas waren deze defect. Bij zwemreus werd ik vriendelijk geholpen en zij hebben de onderdelen perfect geleverd. We kunnen nu lekker bubbelen.

bestelling

Ik kreeg mijn bestelling goed binnen gekregen.

Scam

Een maand geleden een bestelling geplaatst maar niks ontvangen (product op voorraad) en geen reactie op mails. Bestel hier niks want je wordt gewoon opgelicht!!! Klacht ingediend op https://www.acm.nl/nl

bestelling

Pakket wat later maar wel aangegeven.

service

Er is een ervaren monteur langs geweest die onze spa heeft gerepareerd. zelfs nog extra uitleg super echt een aanraader.

niks ontvangen en geen contact te krijgen

Paar weken geleden een bestelling geplaatst maar niks ontvangen en geen contact meer te krijgen. Dus niets bestellen hier want je wordt gewoon opgelicht!!!

levering

Snel geleverd, met goed advies

Zeer slecht

Op 16-2-25 een rvs zwembad trap besteld . Deze was op voorraad. Tot op heden nog niks ontvangen . Zelfs nog geen mailtje . Inmiddels is de trap van de site gehaald . Toch niet op voorraad dan !! Geld terug storten ook niet . De site beweerd dat je terecht kan bij de geschillencommissie, helaas vergunning ingetrokken .ik ben inmiddels 3 weken verder . Feit is dat ik het hier niet bij laten zitten . Dus mensen bestel lekker bol.com en laat het hem bekijken

Fatal

He enviado 5 reclamaciones y no CONTESTAN pedido 108956, lo he pagado y no me han enviado el producto, y no me DEVUELVEN EL DINERO

• ¿Nos recomendarías? No

Geen levering

Product besteld op website, zit inmiddels al 4 weken op levering tecwachteb

fraudeurs

Duidelijk een zaak die niet meer bestaat. Bestelling van begin september niet ontvangen. De zaak is niet bereikbaar. NIETS bij bestellen.

Bestelling nooit gehad

Heb meerdere malen contact gezocht met dit bedrijf, maar krijg gewoon 0 reactie. In september een bestelling geplaatst en betaald en nog steeds NIKS ontvangen. Bestel nooit wat bij dit bedrijf!

De Wieken 29 c

8801 RA Franeker