Laden reviews...
31 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen consequent positieve feedback over snelle levering, duidelijke communicatie en vriendelijke service. Het advies wordt als deskundig beschouwd en onderdelen worden betrouwbaar geleverd. De algemene ervaring is positief en er is sprake van een goede prijs-kwaliteit verhouding. Enkele minder gunstige gevallen worden opgelost, wat de tevredenheid verhoogt.
De bestelde producten voor onze jacuzzi zijn in perfecte staat aangekomen. De levering was snel en zorgvuldig verpakt. De kwaliteit van de producten is uitstekend en ze werken precies zoals beschreven. Dankzij deze producten blijft het water mooi schoon en is het onderhoud eenvoudig. We zijn erg tevreden met zowel de producten als de service en zullen hier zeker opnieuw bestellen.
18 June 2026
Nellie
Tiel
Snel mijn producten gisteren besteld vandaag in huis.
17 June 2026
Boekema
Lunteren
Op 16-05-2025 een bestelling gedaan van een pomponderdeel a 89,95. Deze was er na 3 dagen nog niet. De bestelling, nog de verzendstatusstatus was niet te vinden in mijn aangemaakte account. Op 19-05 gemaild met het volgende antwoord terug: Goedendag, Hij staat bij ons wel goed in het systeem, wij zullen kijken waarom u hem niet ziet. Uw bestelling zal morgen verzonden worden. Mocht u meer vragen hebben horen wij het graag, Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groeten, Kind regards, Mit freundlichen Grüßen, Zwemreus De Wieken 29C 8801 RA Franeker Tot nu toe nog steeds niets ontvangen en telefonisch is Zwemreus niet bereikbaar. Ons bad staat al 2 weken leeg. Na verdere zoektocht in reviews staat de ondernemer van Zwemreus eigenlijk erg slecht te boek. Helaas had ik niet verder gekeken dan mijn neus lang was. Hopelijk komt het artikel alsnog!
1 June 2026
Nanda
Kamperland
Produit très bien emballé et envoyé rapidement :)
1 June 2026
Andre Collin
Jambes
Snelle reparatie en de prijs was ook nog eens niet gek vergeleken met andere partijen.
12 May 2026
Oostra
Holwerd
een eerste ervaring met zwemreus , wat een service ! deze staat opgeslagen in mijn favorieten ! hoop dat mijn bestelde item snel aankomt, dan ben ik helemaal happy.
22 April 2026
Tom
Minderhout (BE)
Die Bestellten Filter wurden nie geliefert. Habe auf diverse Mails nie eine Antwort bekommen. Auch wurde mir das Geld nie zurück gegeben.
22 April 2026
Adrian
Lupsingen
Ik had een nieuw display nodig voor mijn spa en deze werd super snel geleverd. Het product was netjes verpakt en werkte direct perfect na installatie. Wat mij vooral opviel was de goede service en duidelijke communicatie. Je merkt dat ze verstand hebben van hun producten en echt met je meedenken.
27 March 2026
Harald
hilversum
Dinsdag een bestelling geplaatst zal voor vrijdag worden geleverd. Woensdag was de bestelling al verwerkt. Maar niks mogen ontvangen. Had het onderdeel nodig voor het weekend.
27 March 2026
Joop
Venlo
WIj heben goede hulp gekregen van zwemreus bij het kiezen van een besturingsysteem voor onze spa.
26 March 2026
sebastian
joure
Goed en snel
19 March 2026
Wiersma
harderwijk
Wij hebben bij de firma zwemreus een jacuzzi gekocht, netjes op afgesproken datum geleverd en zelf nog gratis geplaats. Je kunt wel zeggen dat de service super is.
23 February 2026
van wieren
Grou
Goed advies, en prijs kwaliteit
25 January 2026
Tinus
weert
Correct Snel geleverd en juist bestel producten ontvangen Aanrader!
16 December 2025
peter colson
Alken
Onze spa verwarmde niet meer. Op basis van advies op afstand een onderdeel aangeschaft en zelf geplaatst. Daardoor voor een beperkte prijs onze spa weer in orde kunnen maken. Onderdeel was scherp geprijsd en snel verstuurd.
7 December 2025
Dave
Limmen
Goede telefonische service bij storing zoeken
6 December 2025
Maarten
Bears
29 November 2025
Hans
Steenbergen
Ik heb onlangs onderdelen besteld voor mijn spa en ben enorm tevreden over zowel de service als de producten. De onderdelen werden snel geleverd, goed verpakt en pasten perfect. De klantenservice reageerde vriendelijk en deskundig op mijn vragen. Echt een aanrader voor iedereen die betrouwbare spa-onderdelen zoekt!
12 November 2025
Borger
swifterbant
Om 16:00 besteld volgende dag 12:00. Geweldig
15 September 2025
Beukers
Hillegom
Maandag gemailt vandaag is onze jacuzzi alweer gemaakt. super vriendelijke jonge die onze jacuzzi repareerde. Hij heeft ook uitleg gegeven.
12 September 2025
j. Mool
Stadskanaal
Via een advies gesprek hebben wij bij de firma zwemreus een warmte pomp laten plaatsen op onze zwemspa. Dit leverde ons zo veel voordeel op. Hij draait nu al 3 maanden dat scheelt ons meer dan de helf aan verbuikskosten. AANRADER!!!!!!
10 September 2025
j. Bleeker
Emmen
Een warmtepomp gekocht voor mijn jacuzzi bij Zwemreus.nl. Snelle levering, goede service en het product werkt perfect. Zeker een aanrader!
10 September 2025
peter
langedijken
9 September 2025
Sebastian
genemuiden
Na een terugbel verzoek, ben ik zeer goed geholpen. De onderdelen de volgende dag in huis. Super kan niet beter.
8 September 2025
L. Brugge
oosterend
Na twijvelen welke heater ik nodig had hebben zij mij goed geadvieseerd over de juiste heater. juiste service
29 August 2025
simon