top systeem

Mooi en simpel te plaatsen , blij mee .

Zachter water

Pas een week geleden geïnstalleerd en duidelijk verschil merkbaar.

correct

Ondanks onze bemerkingen die we hadden bij de aanschaf van ons toestel, is er op een zeer correcte wijze gehandeld.

Net product goede installatie Prima service en ondersteuning

Goede service met meedenkende installateurs

De mensen van AQMOS hebben mij netjes te woord gestaan over alle mogelijkheden voor een waterontharder. Uiteindelijk een model besteld die achteraf niet in de meterkast bleek te passen. Gelukkig hadden de installateurs genoeg apparatuur mee om het alsnog passend te maken. De prijs viel hierdoor iets duurder uit, maar alles was alsnog op de zelfde dag geïnstalleerd. Ook toen een leiding achteraf niet helemaal goed leek waren de installateurs snel ter plaatse om het te repareren.

Prima apparaat en goede service

Goed apparaat met zeer goed prijs/kaliteit vrhouding geïnstalkerd door professioneel personeel

uitstekende voorlichting en service. deskundige plaatsing en meedenkende monteurs

komen alle afspraken na, prima voorlichting en deskundige monteurs, meedenkers voor de juiste plaatsing

Top kwaliteit voor een scherpe prijs.

Alles netjes geleverd en geïnstalleerd zoals afgesproken. Een aanrader voor wie een goed product zoekt voor een scherpe prijs.

Heel goed.

Alles is duidelijk en probleemloos. Ga zo door.

Doet wat het moet doen

Nu bijna 1.5 in gebruik. Geen problemen, installatie was eenvoudig en werkt naar behoren.

Goede communicatie, goede prijsafspraak en snelle installatie

Geen enkel negatief punt.

Vlot, stipt, makkelijk.

Paar keer contact opgenomen geen reactie

Product dat geleverd is goed

Prima service en uitleg

Lange geweest in Oldenzaal. Prima service en uitleg van het aanwezige personeel.

Top ervaring

Erg tevreden over de service van Matthew van AQMOS! Snelle levering, duidelijke communicatie en waterontharders van topkwaliteit. Aanrader voor wie op zoek is naar betrouwbaarheid en goed product!

Betrouwbaar bedrijf

Mijn ervaring is dat dit een betrouwbaar en eerlijk handelend bedrijf is naar zijn klanten. Komen afspraken na en bestelde goederen worden snel en netjes geleverd. Geen vraag is te veel.

Produit de qualité

Livraison rapide et soignée. Produit de marque de très bonne qualité.

Produit de qualité

Les produits sont de très bonne qualité. Seul bémol : les modes d'utilisation n'inclut pas le français !

Netjes en geholpen en prima product.

Prima geholpen bij aqmos met goed advies. En de waterontharder werkt voor ons perfect !

Goede service en ook telefonisch snel te woord gestaan

handleiding qua opstarten/eerste ingebruikname was minimaal

Super bedrijf en zeer goede uitleg

Top zowel de ontharder, de relatief lage prijs en de klantvriendelijkheid

Vlotte levering en behulpzaam

Toestel makkelijk online besteld met de juiste toebehoren. Bij vragen vlot een antwoord via mail. Zeer goede service.

Goede prijs, mooi gemonteerd

Eekboerstraat 28 /M

7575 AX Oldenzaal

0541 - 234 560

Over AQMOS Waterbehandeling

Waterbehandeling begint bij AQMOS In het kort: Uitstekende service, een ruime selectie, snelle verzending en transparantie. Bij ons vind je gewoonweg de beste producten voor de beste prijs.