Laden reviews...
178 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten roemen snelle en vriendelijke service en duidelijke communicatie. De installaties gebeuren vakkundig en eventuele problemen worden snel opgelost. Veel reviews benadrukken betrouwbaarheid en een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Al met al geeft Aqmos een positieve indruk voor waterontharders.
aangename en heldere communicatie
Biconvex
Antwerpen
Wie zich iets verder verdiept in waterontharders zal er achterkomen dat de regelventielen het technisch brein zijn. Als je dan kijkt dat hier een paar merken de markt leiden en bewezen kwaliteit leveren dan is mijn voorkeur daar bij te blijven. In mijn geval wist ik snel dat ik een Clack regelventiel wilde. In de Aqmos webshop kan je hier op filteren, in tegenstelling tot concurrentie waar het vaak gissen is wat je krijgt. En dan kom je er ook nog eens achter dat waterontharders voor particulieren echt geen €1500-€2500 euro hoeven te kosten. Orderbevestiging, order afhandeling en track&trace werden na koop netjes gemaild en een dag later was alles netjes geleverd.
Robert Ter Stege
Zwolle
Een lekkende slang werdt zonder probleem vervangen.
Berry
HARDENBERG
Ik had een paar vragen die ik graag rechtstreeks wil bespreken. Ik kreeg heldre en eerlijke antwoorden wat mij weer veel vertrouwen geeft in jullie producten.
22 June 2026
Van der Zande
Hengelo
Waterdispenser aangeschaft. Duur produkt wat na drie maanden al defect was. Water liep er uit. Retour gestuurd en na drie weken nog niks van gehoord. Zelf verschillende malen gebeld en gemaild
Beveelt niet aan
22 June 2026
Fleerakkers bv
Rijkevorsel
Goed geluisterd en toen meegedacht om toch voor een andere opstelling te kiezen. Die ik eerst zelf had uitgezocht. Top
21 June 2026
Fam. Ten Velde
Harbrinkhoek
18 June 2026
Justin Kruijer
De Wijk
Netjes en vriendelijk en uitleg gehad over het hars. Wij kunnen er weer een tijdje mee verder Zeer aan te bevelen als je op zoek bent naar een waterontharder
11 June 2026
T. J. Notkamp
Losser
Gewoon goed. De enige aanbeveling die ik kan bedenken is dat bij het boren van een gat door een muur ter voorkoming van afbrokkeling van het pleisterwerk, eerst een houten plaatje bevestigd wordt tegen het pleisterwerk waar de uitgang van het boorgat komt. Dat bespaart de klant herstelwerkzaamheden.. Verder zeer tevreden.
11 June 2026
Leon Pluijmen
Broek op Langedijk
snelle en probleemloze levering
9 June 2026
Piet Tepper
VEENDAM
Zoals steeds krijg ik de bestelling correct geleverd. Deze leverancier is een plezier om mee samen te werken.
9 June 2026
Aquaman CV
Herent
Geachte heer/mevrouw, Ik ben zeer teleurgesteld over mijn bestelling AW19159. Ik heb een AQMOS waterontharder besteld. Op de productpagina werd duidelijk weergegeven dat de benodigde aansluitmaterialen, slangen en ventielen inbegrepen waren. Tot mijn verbazing heb ik echter alleen het toestel ontvangen. De slangen, ventielen en overige aansluitonderdelen ontbreken volledig. Dit is onaanvaardbaar, aangezien ik het toestel zonder deze onderdelen niet kan installeren of gebruiken. Ik verwacht dat u dit probleem onmiddellijk oplost en de ontbrekende onderdelen zo snel mogelijk naar mij verzendt. Indien deze onderdelen niet inbegrepen zijn, dan is de productinformatie op uw website misleidend. Ik verzoek u daarom om mij binnen de kortst mogelijke termijn een duidelijke uitleg en een passende oplossing te bezorgen. Ik wacht op uw spoedige reactie. Met vriendelijke groet, Günay Çalli Bestelnummer: AW19159
Beveelt niet aan
7 June 2026
ÇALLI GUNAY BAYRAM
Tienen
bestelde vullingen voor de voorzetfilter. deze werden snel geleverd en waren zeer goed van prijs. ik ga zeker nog bestellen bij AQMOS waterbehandeling. MVG Filip
6 June 2026
Filip bangels
Landen
De hoes van de waterontharder was op de dag van plaatsing niet voorradig. Dit zouden ze na leveren maar tot op heden nog steeds geen hoes ontvangen.
5 June 2026
Martin ten Bruin
Hengelo
Mis depuis quelques jours voir sur le long terme
2 June 2026
Nadine Vander Gucht
5150 Floriffoux
Simpele vraag, eenvoudige uitleg. Prima dus.
2 June 2026
John Dam
Enschede
Service zoals het hoort, Een bestelling van een onderdeel dat stuk was, Goed verder geholpen en steeds een antwoord op mijn mails.
1 June 2026
Rudi
Bierbeek
Flexibele betrouwbare installatie met een benadering die uitgaat van vertrouwen. Prijs-kwaliteitverhouding erg goed. Geen opdringerige verhalen zoals zoveel van internet aanbieders die snel 2-3 keer zo duur zijn. Dankjewel!
31 May 2026
Arjen Bout
Hilversum
Bestelproces liep snel en effectief. Helaas had DHL er geen zin meer in de vrijdag voor Pinksteren en hebben ze ontharder naar het depot gebracht, terwijl we alle dagen thuis waren. Toen ik daar op dinsdag aankwam (product was daar maandagmiddag heen gebracht), was de bestelling al teruggestuurd naar Oldenzaal. Al met al een halve klusmiddag kwijt om er zelf heen te rijden. Erg frustrerend als je ergens op zit te wachten.
30 May 2026
Koen
Zwolle
Ik had wat vragen over het aansluiten, deze werden vlot, helder en correct beantwoord. Heul fijn!
29 May 2026
Hans van der Ploeg
Bourtange
X
28 May 2026
Han Wurtz
Amersfoort
Luitstekende service en garantie! Zeer vriendelijk en professioneel bedrijf gedurende het hele traject van koop, tot plaatsing en in ons geval tot problemen achteraf. Vanaf de eerste communicatie behulpzame houding en merkbaar vakkundig personeel. Helaas is bij ons wel een vervelende fout gemaakt (omdat er tijdens het plaatsen nog geen water op de leidingen stond) Aqmos heeft echter vervolgens alles binnen haar macht gedaan om dit zo goed mogelijk voor ons op te lossen / herstellen.
26 May 2026
Nilo Boes
Almelo
Alles schoon en netjes afgewerkt geïnstalleerd altijd netjes duidelijke informatie gekregen op alle vragen. Gewoon vakmanschap met een eerlijke prijs!
26 May 2026
E
Almelo
Heb een offerte gevraagd, snel ontvangen en na bestelling binnen 48h geleverd. Niet alle onderdelen waren in aantal op voorraad, maar zijn binnen de week nageleverd. Zeer tevreden met de werking!
25 May 2026
Watertechniek Riemis
Herk-de-Stad
25 May 2026
Martijn Reinholz
Dokkum
Waterbehandeling begint bij AQMOS
In het kort: Uitstekende service, een ruime selectie, snelle verzending en transparantie. Bij ons vind je gewoonweg de beste producten voor de beste prijs.
Eekboerstraat 28 /M
7575 AX Oldenzaal