Geengebruiksaanwijzing.

En geen antwoord voor mijn vraag.

Zeer goed.

Zeer goed.

No nonsens

Vriendelijke behulpzame gewone jongens

Een top bedrijf

Een top bedrijf Goede afspraken en een snelle levering En een vriendelijke bediening. In een wordt ze regelen het gewoon voor je

Correct, vriendelijk en vakkundig personeel en bedrijf met een goed .produkt

Correct, vriendelijk en vakkundig personeel en bedrif met een goed produkt.

Snelle communicatie, echte vakmensen, betrouwbaar en professioneel. Dat maak je zelden nog mee..

Tot de volgende keer

Zelfde product, ruim de helft goedkoper

Dik tevreden

Martin van Gorp werkt correct en denkt oplossingsgericht. Zeer prettig in de omgang

Top ontkalker werkt perfect

uitstekend

prima service

uitstekend

Waterontharder met aansluitset en montageblok gekocht bij aqmos. Eenvoudige installatie via goede uitleg in handleiding en youtube video. Na aansluiten hardheid getest en via het montageblok iets verhoogd (dh 0 hoeft niet persé). Helaas bleek na installatie dat een van de twee rvs flexslangen van montageblok naar ontharder, op de plek waar hij geperst is lekte (ondanks dat ze een betrouwbaar merk (bonifix) leveren). Contact opgenomen met aqmos en direct een nieuwe opgestuurd gekregen. Vreemd genoeg ging na een week de andere slang ook lekken, opnieuw bij het geperste deel. Zonder problemen ook een tweede slang toegestuurd gekregen. Top service.

beschadigde materiaal

kraan was beschadig stuurde mail kreeg geen antwoord op

Goed advies

Goed advies

Snelle reactie en goede service

Heel goed geholpen, aanrader

Duidelijk en website en snelle levering

Snelle levering goed verpakt en alles ontvangen wat ik besteld had

Weg met het drinken uit flesjes !

Na benadering al snel de offerte toegestuurd gekregen en na akkoord een afspraak kunnen inplannen. Telefonisch altijd netjes te woord gestaan en geholpen. Top service ! De kwaliteit van het water is voortreffelijk. Na jarenlang water uit flesjes te hebben gedronken, heb ik nu eindelijk eens water kunnen drinken uit de kraan ! Wat wij wel jammer vonden is dat tijdens de installatie van het apparaat, de monteur een slangetje niet goed had gemonteerd waardoor er tijdens de regeneratie ‘s nachts om 03:00 uur een lekkage ontstond. De volgende dag telefonisch advies gekregen en dit opgevolgd. Sindsdien geen problemen gehad. Wel wil ik het advies meegeven aan nieuwe kopers om dit in de gaten te houden.

Zeer goede en snelle service

Enige jaren geleden een waterontharder besteld welke beschadigd ( transport) geleverd werd. Zeer snel en professioneel opgelost door aqmos. Tot op heden een onbezorgd gebruik van deze unit die alle verwachtingen waar maakt. Enkel per 3 maanden het zout aanvullen met een afgemeten hoeveelheid harsreiniger erbij en verders....... genieten van zacht water zonder kalkproblemen.

top systeem

Mooi en simpel te plaatsen , blij mee .

Zachter water

Pas een week geleden geïnstalleerd en duidelijk verschil merkbaar.

correct

Ondanks onze bemerkingen die we hadden bij de aanschaf van ons toestel, is er op een zeer correcte wijze gehandeld.

Net product goede installatie Prima service en ondersteuning

Goede service met meedenkende installateurs

De mensen van AQMOS hebben mij netjes te woord gestaan over alle mogelijkheden voor een waterontharder. Uiteindelijk een model besteld die achteraf niet in de meterkast bleek te passen. Gelukkig hadden de installateurs genoeg apparatuur mee om het alsnog passend te maken. De prijs viel hierdoor iets duurder uit, maar alles was alsnog op de zelfde dag geïnstalleerd. Ook toen een leiding achteraf niet helemaal goed leek waren de installateurs snel ter plaatse om het te repareren.

Prima apparaat en goede service

Goed apparaat met zeer goed prijs/kaliteit vrhouding geïnstalkerd door professioneel personeel

Eekboerstraat 28 /M

7575 AX Oldenzaal

0541 - 234 560

Over AQMOS Waterbehandeling

Waterbehandeling begint bij AQMOS In het kort: Uitstekende service, een ruime selectie, snelle verzending en transparantie. Bij ons vind je gewoonweg de beste producten voor de beste prijs.