Vlot besteld en geleverd

Aqmos geeft ook advies via whatsapp - vlot en gemakkelijk

Goed product, gehaaste montage.

Na een verhelderend bezoek aan de showroom waren we vol verwachting over onze nieuwe waterontharder. Deze is geplaatst en zover wij kunnen constateren met de test die er bij zit wordt het water onthard. Tot zover tevreden. Bij de montage waren er wat uitdagingen en dit leverde wat onrust op en daardoor ontstond het gevoel dat er veel haast bij de montage was. Ontstane problemen zijn uiteindelijk opgelost, maar pas na enig aandringen. Al met al, product 4 sterren, montage 3.

Er was iets kapot aangekomen (deksel) na 2 dagen meteen een nieuwe ontvangen zonder commentaar. Is enorm gewardeerd!

top toestel & bereikbaarheid service

Het heeft wel 2 weken geduurd om toestel te ontvangen, maar ze waren wel heel goed bereikbaar en er was een goede reden van niet levering, omdat het niet voorradig was in de witte uitvoering. Het toestel was makkelijk aan te sluiten, en werkt prima. Het wordt gebruikt door 10 man personeel, water is nu veel lekkerder en koeler dan de vorige waterdispenser met verwisselbare water vaten.

Waterontharder laten plaatsen snel en netjes goede uitleg ook naderhand met vragen altijd netjes beantwoord

goed deskundig advies

goed, deskundig, maar ook eerlijk advies

Prima apparatuur, verstand van zaken.

De apparatuur is perfect. Makkelijk aan te sluiten en eenvoudig te installeren. De setup is zelfs voor een leek prima uit te voeren. Puntje van kritiek: er mag meer gecommuniceerd worden over de te verwachten levering. Na de bestelling bleef het (te) stil.

Rob is een toffe vent

Super fijne zaak

Handleiding zou beter kunnen. Misschien Nederlandstalig filmpje online.

Van begin tot eind uitstekend

Ik heb niets aan te merken op het proces van kopen. De prijs/kwaliteit van de aqmos less 10 is prima en installatie was snel en kundig

Water ontharder is top!

De waterontharder is top en werkt naar alle tevredenheid. om de aansluitblok waterdicht te krijgen dat is wel een dingetje, daarvoor kun je het best loctite 55 draad voor gebruiken. Jammer is als je zoveel besteld er niet eens een zakje zout bij zit!

Super klantvriendelijk

Altijd goed contact, behulpzaam, snelle verzending en duidelijke uitleg bij vragen.

Goed product

Snelle en vriendelijke service

Top geregeld

Aardige netjes werkende monteur. Legt ook alles goed uit.

De mensen van Aqmos doen wat zij beloven.

Kundige monteur. Alles netjes geïnstalleerd. Mooie onderhoudsarme waterontharder. Aanrader!

Komen afspraken na

Komen afspraken na en goede monteur.

Informatie & Advies = GEWELDIG !!

Telefonisch een zeer prettig contact gesprek gehad, daarbij een advies. Na water meting nogmaals alles besproken en op de juiste ontharder voor het 2e huis in Frankrijk uitgekomen. Ook bij de installatie nog een keer gebeld voor de juiste instellingen bij het programmeren. Top Service hoort ook bij een Top Bedrijf. Ga zo door !!

Snel geleverd, makkelijk te installeren

Alles is heel vlot verlopen. De waterverzachter en toebehoren werden snel geleverd, en dankzij de online video en installatiehandleiding verliep de installatie vlekkeloos. Zeer tevreden van het zelfbouw-pakket.

Positief

Een geweldige ontkalker

Dit is de 2e al deze voor onze zoon gekocht

Gewoon top!!

Erg goed geholpen en duidelijke handleiding bij de Less 15 waterontharder. In een avond volledige geïnstalleerd en gelijk zachtwater.

Mooie goed wekende machine

Aardige klantenservice

Komt afspraken netjes zoals afgesproken na en werken zeer keurig.

Vriendelijke jongeman, netjes gewerkt

Vriendelijke jongeman

Eekboerstraat 28 /M

7575 AX Oldenzaal

0541 - 234 560

Over AQMOS Waterbehandeling

Waterbehandeling begint bij AQMOS In het kort: Uitstekende service, een ruime selectie, snelle verzending en transparantie. Bij ons vind je gewoonweg de beste producten voor de beste prijs.