Vriendelijk en goede voorlichting.

Kan beter

Eind 2025 een LESS-15 besteld. Ik wist toen dat er leveringsproblemen waren dus ik ging er vanuit dat eea even zou duren. Ergens half februari het apparaat ontvangen en geinstalleerd. Meteen viel me op dat de handleiding nogal tekort schoot. Na installatie bleek 1 van de flexibele slangen te lekken. Hiervoor is een vervangende slang gestuurd. Maar ik had ook een ander probleem: het waterniveau in mijn zoutbak werd veel te hoog en liep dus over. In 1 dag verdween er een halve zak zout in combinatie met zout water overlast! Na een mailtje heeft de klantenservice een nieuwe regelunit gestuurd en is het systeem na 2 weken eindelijk goed werkend. Ik zit daarom een beetje tussen aanbevelen ja of nee.

Goed begrijp

Altijd goed contact en besteling op tijd leveren

zeer positieve ervaring

Na installatie merkte ik dat er één van de aanvoerslangen lekte. Na contactname met aqmos werd een nieuwe toegestuurd en kon ik verder met de installatie. Installatie en inwerking stelling van het toestel ging zeer vlot, evenals de instelling van de waterhardheid.

Denken mee en komen afspraken na

Ik wilde in mijn nieuwe woning een waterontharder laten plaatsen, en ondanks het kleine formaat van de meterkast is dat de mannen van AQMOS gelukt. Na wat foto's en afmetingen opgestuurd te hebben, kwamen ze al snel terug met een passend model. Op de dag van de installatie zou de monteur eerst kijken of er genoeg ruimte was in de krappe waterleiding in de meterkast. Dit is hem knap genoeg gelukt, wel heeft hij helaas door een waterleiding geboord (dit kan gebeuren en was iedereen overkomen in deze meterkast). Binnen een halfuur had hij dit ook weer opgelost en een nieuwe pijp gezet. Een dag later bleek er nog een klein beetje water te lekken, en de mannen van AQMOS zijn binnen een week (kosteloos) langsgekomen om het te fixen. Ze zijn overdag goed bereikbaar en nemen nagenoeg meteen de telefoon op. De waterontharder (BMX-48) doet het nu prima, en ik merk duidelijk verschil. Het water heeft een iets andere smaak (niet lekkerder, maar zeker niet viezer). De fijnste bijkomst is dat mijn huid niet meer droog is na het douchen. Daarnaast heb ik nog geen kalkaanslag gezien in de douche en wasbak. Echt een aanwinst, zo'n waterontharder! Al met al: vakkundige lui die problemen niet uit de weg gaan, goed bereikbaar zijn en hun afspraken na komen!

Geen kalk mee!

Via AQMOS een waterontharder aangeschaft inclusief installatie. De installatie werd deskundig uitgevoerd en alles werd duidelijk uitgelegd. De ontharder werkt perfect; geen last meer van kalkaanslag! Zeer tevreden met zowel het product als de service.

Een leverancier die zijn klanten correct bedient

Zoals iedere keer als ik met deze leverancier samenwerk, is het een plezier om de correcte, vriendelijke en snelle bediening te krijgen. Dit is voor mij een reden om hetzelfde te handelen naar mijn klanten toe.

Goede service en uitleg

Heel erg content met de service. We hadden een drukverhoger bij de waterontharder besteld, maar die was achteraf niet nodig zei de monteur, heel erg netjes om dit te vermelden.

Geweldig.

De installatie duurde een paar uur. Alles werd schoon achtergelaten en afval werd meegenomen. Complimenten voor de installateur. Kortom : een aanrader. Kalkvrijwater voor een goede prijs. Had ik jaren eerder moeten doen.

Zeer goede service, klantvriendelijk

Wij zijn zeer tevreden met de levering, aansluiting en werking van onze waterontharder. Dank u wel voor de goede service en uw klantvriendelijkheid. Met vriendelijke groet, Erkan en Özlem Kandemir

Goede communicatie en advies.

Goede communicatie en advies over producten en levering. Prima waterontharders. Gekozen voor de Less.

Makkelijk te bestellen maar twijfels over QC

Aqmos less 15 besteld. Toestel goed aangekomen in onbeschadigde verpakking. Toestel opgestart en alles ok. Na 1 uur stond de berging onder water Tijdens het zoeken naar de oorzaak vastgesteld dat het drukvat niet volledig vast gedraaid zat. Dit dan nog een halveslag moeten vastdraaien, hierna was het lek opglost maar dit had zware schade kunnen veroorzaken als dit langer onbewaakt was achtergelaten. Toestel werkt ondertussen naar behoren. Verder ben ik tevreden van het toestel.

No instructions in the box, but available on the website. Otherwise OK.

En geen antwoord voor mijn vraag.

Zeer goed.

Zeer goed.

No nonsens

Vriendelijke behulpzame gewone jongens

Een top bedrijf

Een top bedrijf Goede afspraken en een snelle levering En een vriendelijke bediening. In een wordt ze regelen het gewoon voor je

Correct, vriendelijk en vakkundig personeel en bedrijf met een goed .produkt

Correct, vriendelijk en vakkundig personeel en bedrif met een goed produkt.

Snelle communicatie, echte vakmensen, betrouwbaar en professioneel. Dat maak je zelden nog mee..

Tot de volgende keer

Zelfde product, ruim de helft goedkoper

Dik tevreden

Martin van Gorp werkt correct en denkt oplossingsgericht. Zeer prettig in de omgang

Top ontkalker werkt perfect

uitstekend

prima service

uitstekend

Waterontharder met aansluitset en montageblok gekocht bij aqmos. Eenvoudige installatie via goede uitleg in handleiding en youtube video. Na aansluiten hardheid getest en via het montageblok iets verhoogd (dh 0 hoeft niet persé). Helaas bleek na installatie dat een van de twee rvs flexslangen van montageblok naar ontharder, op de plek waar hij geperst is lekte (ondanks dat ze een betrouwbaar merk (bonifix) leveren). Contact opgenomen met aqmos en direct een nieuwe opgestuurd gekregen. Vreemd genoeg ging na een week de andere slang ook lekken, opnieuw bij het geperste deel. Zonder problemen ook een tweede slang toegestuurd gekregen. Top service.

Eekboerstraat 28 /M

7575 AX Oldenzaal

0541 - 234 560

Over AQMOS Waterbehandeling

Waterbehandeling begint bij AQMOS In het kort: Uitstekende service, een ruime selectie, snelle verzending en transparantie. Bij ons vind je gewoonweg de beste producten voor de beste prijs.