Super bedrijf en zeer goede uitleg

Top zowel de ontharder, de relatief lage prijs en de klantvriendelijkheid

Vlotte levering en behulpzaam

Toestel makkelijk online besteld met de juiste toebehoren. Bij vragen vlot een antwoord via mail. Zeer goede service.

Goede prijs, mooi gemonteerd

Gewoon goed en meedenkend

Kon toch in de meterkast geplaatst worden. Dus niet elke 3 maanden de kruipruimte in. Verder een gewoon goede kwaliteit waterontharder voor een mooie prijs.

Prima service, snel geïnstalleerd

Vriendelijk en vlot. Snel geïnstalleerd en goed contact over levering of eventuele vragen over het product.

Houden zich aan afspraken en houden je op de hoogte

Goed bedrijf je kunt ze makkelijk bereiken en je krijgt snel antwoord. Zijn behulpzaam en duidelijk.

Snelle en vriendelijke service

Is beste bedrijf in omgeving

Vriendelijke duidelijke service

Het kopen van de waterontharder stond al langer op mijn lijstje, en uiteindelijk bij AQMOS terecht gekomen vanwege de betaalbaarheid. Na een telefoontje was ik overtuigd en heb nu een goede degelijke waterontharder in de kelder te staan. De sevice is rondweg super, en er wordt serieus tijd voor je gemaakt om alles in hoede banen te leiden.

Goed afspraken nakomen

Retourbedrag van aansluitblok werd direct teruggestort.

Goede prijs en goede installatie

De verkoop ging snel en eenvoudig per mail, een afspraak voor installatie was zo gemaakt en op het afgesproken tijdstip waren ze aanwezig. Helaas bleek na de installatie een slang lek waardoor er kleine druppels uit kwamen door een productie fout. Direct opgelost en alles draait nu als een zonnetje!

de dienstverlening was heel goed

maar DHL was heel slecht : niet aan bellen en dan een briefje in de bus ik ben gaan op halen in ouds bergen dat is 80 km van tienen

Prima en snel geholpen

Kennis van zaken, prima service en advies.

goede leverancier

Goed contact snelle levering

Betrouwbaar

Snel geïnstalleerd. Vriendelijk.

Snel geleverd, verbeterbare instructies

Levering zeer vlot. Instructie (via QR code) bij het toestel is generiek en van een ander (hoofd)merk. Het document te downloaden op de AQMOS site blijkt het correcte document, maar bevat instructies die niet van toepassing zijn voor een reeds voorgemonteerd product. Kortom, dit zou beter kunnen.

Heel prettig

Duidelijke uitleg, makkelijk te bereiken en goed product

Vriendelijke en informatieve ervaring

Goede informatieve en vriendelijke informatie verstrekking

Goede en snelle communicatie en een goede prijs.

Super service

Snel deskundige gemonteerd

Was er op de afgesproken datum Montage in overleg en snel en goed gedaan En een goede uitleg

Goeie service

Alles netjes uitgelegd en uitgevoerd

Goed product en snelle levering

Eekboerstraat 28 /M

7575 AX Oldenzaal

0541 - 234 560

Over AQMOS Waterbehandeling

Waterbehandeling begint bij AQMOS In het kort: Uitstekende service, een ruime selectie, snelle verzending en transparantie. Bij ons vind je gewoonweg de beste producten voor de beste prijs.