Vriendelijke duidelijke service

Het kopen van de waterontharder stond al langer op mijn lijstje, en uiteindelijk bij AQMOS terecht gekomen vanwege de betaalbaarheid. Na een telefoontje was ik overtuigd en heb nu een goede degelijke waterontharder in de kelder te staan. De sevice is rondweg super, en er wordt serieus tijd voor je gemaakt om alles in hoede banen te leiden.

Goed afspraken nakomen

Retourbedrag van aansluitblok werd direct teruggestort.

Goede prijs en goede installatie

De verkoop ging snel en eenvoudig per mail, een afspraak voor installatie was zo gemaakt en op het afgesproken tijdstip waren ze aanwezig. Helaas bleek na de installatie een slang lek waardoor er kleine druppels uit kwamen door een productie fout. Direct opgelost en alles draait nu als een zonnetje!

de dienstverlening was heel goed

maar DHL was heel slecht : niet aan bellen en dan een briefje in de bus ik ben gaan op halen in ouds bergen dat is 80 km van tienen

Prima en snel geholpen

Kennis van zaken, prima service en advies.

goede leverancier

Goed contact snelle levering

Betrouwbaar

Snel geïnstalleerd. Vriendelijk.

Snel geleverd, verbeterbare instructies

Levering zeer vlot. Instructie (via QR code) bij het toestel is generiek en van een ander (hoofd)merk. Het document te downloaden op de AQMOS site blijkt het correcte document, maar bevat instructies die niet van toepassing zijn voor een reeds voorgemonteerd product. Kortom, dit zou beter kunnen.

Heel prettig

Duidelijke uitleg, makkelijk te bereiken en goed product

Vriendelijke en informatieve ervaring

Goede informatieve en vriendelijke informatie verstrekking

Goede en snelle communicatie en een goede prijs.

Super service

Snel deskundige gemonteerd

Was er op de afgesproken datum Montage in overleg en snel en goed gedaan En een goede uitleg

Goeie service

Alles netjes uitgelegd en uitgevoerd

Goed product en snelle levering

de bak is nogal subtiel fles is te zwaar voor bak

Snelle levering van mijn bestelling

Voor mijn eerste bestelling was dit alvast een goede ervaring die hoop geeft om de verdere samenwerking uit te bouwen.

Erg behulpzaam

Ik had nog enkele vragen over het systeem en er werd alle tijd genomen om het uit te leggen en advies te geven. Alles snel geleverd en was gemakkelijk zelf te installeren.

snelle en adequate aftersales

De zoutbak van mijn Less15 bleek bij in bedrijfstellen lek. Er werd gelijk een compleet nieuwe ontharder opgestuurd welke ik de volgende dag al ontving. Wisselen van de ontharder was een fluitje van een cent. Ook kreeg ik aanvullende instructies hiervoor via de mail.

top service.

Ik had met spoed een nieuwe slang nodig en kon deze meteen ophalen en meenemen.

Kan niet beter!

Prima advies met uitstekende service!

Top ervaring

I liked everything from the installation to the quality of water that we have now. Water became immediately soapery and that is indicator how soft it is. No more kalk in our kettle and on douche cabine. Super happy with Aqmos

Erg goed

- klanten advies: snel en deskundig - verzending: zeer snel - product: top - handleiding: kan beter

Goede info, alles netjes en op tijd geleverd. Na alles te hebben aangesloten ruikt ons putwater weer naar lekker water.

Firma belde me om latere levering te melden

Na een niet beantwoorde mail heeft een medewerker van de firma gebeld om me in te lichten over de latere levering. Super!!!

Eekboerstraat 28 /M

7575 AX Oldenzaal

0541 - 234 560

Over AQMOS Waterbehandeling

Waterbehandeling begint bij AQMOS In het kort: Uitstekende service, een ruime selectie, snelle verzending en transparantie. Bij ons vind je gewoonweg de beste producten voor de beste prijs.