Heeft een totaal van 4.030 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Positief sentiment83%
Over het algemeen melden klanten snelle levering, scherpe prijzen en een ruim assortiment. De meeste ervaringen zijn positief, met duidelijke communicatie en betrouwbare verzending. Enkele reviews noemen voorraadproblemen of beschadigde artikelen, maar de reactie van de klantenservice is doorgaans behulpzaam. De algehele ervaring is overwegend positief.
Sterke punten
Goede prijs
Ruime keuze
Gebaseerd op 51 reviews
Supergoede verf
Verzending uit deze webshop ging supersnel en de pot was driedubbel verpakt tegen lekken. Zo hoort het!
10 September 2026
Jeroen Buitenhuis
Sneek
Reactie van Verfwebwinkel
Hoi Jeroen, Bedankt voor je 5-sterren review. Erg fijn om te lezen dat je tevreden bent met de manier van verzenden en dat het daardoor dus goed aankomt.
Snel en goed
Goede producten en mooi op tijd geleverd.
Alle verf ook zeer goed verpakt.
9 September 2026
Martin
Oude Pekela
Slechte service
Als er dingen mis gaan krijg je pas reactie als je een review hebt geplaatst. Helaas wel een standaard reactie met het verzoek om foto’s te sturen zodat ze eea kunnen beoordelen terwijl ik via het info mailadres al foto’s had gestuurd. Vervolgens niks meer gehoord………
8 September 2026
Stephen
Culemborg
Hoi Stephen,
Bedankt voor je review, ook al is de situatie natuurlijk niet zoals je het had gewenst. Uit de systemen blijkt dat er al op eerdere platformen is gereageerd en dat er twee weken geleden een mail is gestuurd waar nog geen reactie op is ontvangen. Zou je die mail nog eens willen nakijken, misschien is die in de spam terechtgekomen? Het team staat klaar om dit zo snel mogelijk voor je na te kijken!
Slechte service
Wij hebben 2 x de Caparol CapaGreen Indeko Plus - 10L (RAL 9010) gekocht voor €240,00. Dit is een verfkleur die heel Nederland op de muren smeert, dus niks bijzonders. Gewoon standaard waar men nooit verlies op zal krijgen. Wij wilde 1 emmer terug sturen, aangezien we dat niet hoefde te gebruiken. Dit kan dus niet, want het is speciaal gemengd. ONZIN! En als dat wel zo is, zou het nogmaals geen probleem moeten zijn, aangezien zij dit dagelijks verkopen.
Daarom een 1 voor een slechte service! We hebben het niet over een pakje boter!!
7 September 2026
Rachel
Hellevoetsluis
Hoi Rachel,
Bedankt voor het delen van je ervaring! Het is begrijpelijk dat je teleurgesteld bent, maar elke verf wordt net als elke andere verf speciaal voor de klant gemengd om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Dit staat ook duidelijk vermeld op de website, en helaas kunnen wij daarom geen gemengde verf retournemen. Heb je nog vragen of wil je hier verder over praten? Neem dan gerust contact op!
snel geleverd
Mijn bestellingen worden altijd vlot en foutloos geleverd. Ook bij telefonisch contact zijn ze altijd vriendelijk.
3 September 2026
Monique
VINKEVEEN
Reactie van Verfwebwinkel
Hoi Monique, Bedankt voor je positieve review! Ook bij een volgende bestelling staan wij graag weer voor je klaar.
Perfecte service met super snelle levering
Uiteraard de juiste verf kiezen en dan kan je verder vertrouwen op de snelle service.
Ook deze keer top!
25 August 2026
Rob
Hoofddorp
Hoi Rob,
Wat leuk om te lezen, dank je wel voor deze fijne review! Blij dat de bestelling weer vlot bij je is aangekomen. Tot de volgende keer! 🎨
Correct en goed opgelost
Helaas niet op voorraad, na telefonisch contact direct opgelost en de volgende dag in huis. Top.
22 August 2026
GJ
Nieuwveen
Snel goed en concurrerend
Beide emmers waren perpect verpakt. De levertijd is echt kort. De keuze is onbeperkt. Prijs is scherp. Verf zelf dekt mooi en werkt erg fijn
19 August 2026
Max
Zoetermeer
Hoi Max,
Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! Super dat de verf naar wens werkt en dat alles goed verpakt is aangekomen. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen als klant!
slecht
Zit nog te wachten op mijn terug betaling
19 August 2026
willem Mulder
Papendrecht
Hoi Willem,
Bedankt voor je review, al begrijp ik dat dit een teleurstellende situatie is. Er is 10 Augustus een terugbetaling uitgevoerd. De terugbetaling word terugbetaald op de rekening waar de bestelling ook mee voldaan is. Mocht je de betaling nog steeds niet ontvangen hebben, neem dan contact met onze klantenservice op zodat we het na kunnen kijken bij de financiële afdeling. Excuses voor het ongemak.
Fijne website. Op zondagmiddag besteld en inderdaad zoals belooft werd op maandag bezorgd. Heel fijn.
Netjes verpakt.
18 August 2026
Jolanda
Alphen a/d Rijn
Snelle levering . Goed verpakt volgende dag in huis en top verf
13 August 2026
D
Alkmaar
Hoi D,
Wat fijn om te lezen, bedankt voor deze geweldige review! Het is top om te horen dat de levering snel en goed verpakt was én dat de verf naar wens is. Veel schilderplezier! 🎨
goed en snel
12 August 2026
mein tijsen
DE OEVER
Snel en betrouwbaar
Verf bestelt vanuit Duitsland, laten leveren bij familie in Nederland. Communicatie voortreffelijk, snelle levering en voorafgaan waarschuwing dat de bestelling komt. Het juiste produkt geleverd. Geen bemerkingen.
3 August 2026
Jaap Langhenkel
Steinfurt
Hoi Jaap,
Wat leuk om te lezen dat alles zo soepel is verlopen, zelfs met een levering vanuit Duitsland! Fijn dat de communicatie en snelheid naar wens waren. Bedankt voor je positieve review en veel plezier met schilderen! 🎨
Prima verf en volgende dag al bezorgd!
2 August 2026
Hanny
Schoonhoven
Super snelle levering
Zeer snel met levering en erg goed met de verpakkingen.
Prijzen zijn marktconform
26 July 2026
Willem
Helmond
Hoi Willem,
Wat fijn om te lezen, bedankt voor je review! We doen ons best om bestellingen snel en veilig bij onze klanten te krijgen, dus het is geweldig om te horen dat dit goed bevallen is. Tot de volgende bestelling!
Gewoon goed
Snelle levering van kwalitatieve producten.
25 July 2026
Wim
Den Bosch
Gemakkelijk besteld en vlot beorgd
Heb twee blikken Owatrol olie besteld. Deze bestelling is snel en goed verpakt bezorgd.
21 July 2026
Charles
Krimpen aan den IJssel
Hoi Charles,
Wat fijn om te lezen dat de bestelling snel en goed verpakt bij je is aangekomen! Bedankt voor het delen van je ervaring.
Top geregeld
Duidelijke site, goed advies, keurig verpakt en op tijd bezorgd. Wellicht niet de goedkoopste, wel uitstekend geregeld.
20 July 2026
Jeroen
Nieuwerkerk aan den IJssel
Snelle bezorging!
Doen wat ze beloven! Vandaag besteld morgen geleverd. Verf altijd supergoed ingepakt. Top!!
15 July 2026
I.
A.
Hoi I.,
Wat leuk om te lezen, dank je wel voor deze fijne review! Het is geweldig om te horen dat de bestelling snel en goed verpakt is aangekomen. Zo hoort het! 🎉
Echt super!!
Snelle levering en hele goede service!
15 July 2026
Henrique Bols
Lutten
Snelle levering, maar retourneren lukte niet..
Er werd me tot 4x toe beloofd dat ik een retourlabel zou krijgen wegens het verkeerde geleverde product ( kwam niet overeen met de beschrijving). Nooit gekregen. Negatieve review op Trustpilot gezet. Kan ik weer contact opnemen met de klantenservice, nou nee bedankt.
3 June 2026
Monica
Koudekerke
Reactie van Verfwebwinkel
Hoi Monica, bedankt voor je review. Excuses dat dit zo is verlopen. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden, zeker niet als het gaat om een verkeerd geleverd product.
We willen je laten weten dat er zojuist een retourlabel is verstuurd naar het e-mailadres dat bij ons bekend is. Hiermee kun je het product kosteloos aan ons retourneren.
Zodra wij het retour hebben ontvangen en verwerkt, starten we uiteraard direct de terugbetaling.
We begrijpen dat het vertrouwen hierdoor geschaad kan zijn en nemen je feedback serieus. Mocht je in de toekomst toch nog vragen hebben, dan helpen we je graag verder.
De producten die ik heb besteld zijn snel en goed afgeleverd
30 March 2026
Richard
Losser
Reactie van Verfwebwinkel
Bedankt Richard voor de complimenten en de 5 sterren!
Goed en netjes.
Bestelling is altijd netjes op tijd.
29 March 2026
Hans
VLIJMEN
Topervaring!
Onlangs voor het eerst besteld bij deze webshop en erg tevreden. De website is overzichtelijk, het assortiment is uitgebreid en de prijzen zijn scherp. De kwaliteit van de producten is uitstekend en de communicatie rondom de verzending was top. Ik kom hier zeker terug voor mijn volgende klus
28 March 2026
Kemal
Amsterdam
Reactie van Verfwebwinkel
Hoi Kemal, bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze webshop, het assortiment en de kwaliteit van de producten. Ook goed om te weten dat de communicatie rondom de verzending naar wens was.
We kijken ernaar uit om je bij je volgende klus weer van dienst te mogen zijn! 💪
Prima kwaliteit, snelle levering en goede communicatie
Gekocht: Sikkens Alphacryl pure Matt sf. Ontvangen in stevige verpakking tegen een schappelijke prijs.
28 March 2026
Jan
Drachten
Review overzicht
Positief sentiment83%
Heeft een totaal van 4.030 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Over Verfwebwinkel
Verf kopen doe je bij Verfwebwinkel.nl, dé online verfwinkel van Nederland. Verfwebwinkel is er voor iedereen die schildert, van professional tot doe-het-zelver. Je vindt bij ons een ruim assortiment met topmerken zoals Farrow & Ball, Sigma, Sikkens en Wijzonol, van verf en lak tot kwasten, rollers en andere benodigdheden. Met onze mengmachines mengen we bovendien zelf alle kleuren, zodat je altijd de juiste tint vindt voor jouw project. Zo kun je áltijd door met jouw schilderklus.
Bestellen gaat snel en eenvoudig. Onze webshop biedt duidelijke productinformatie, scherpe prijzen en snelle levering: bestel je vóór 22:00 uur, dan kun je vaak de volgende dag al aan de slag. Zo weet je waar je aan toe bent en kun je meteen verder.
We kennen onze producten en helpen je met eerlijk, praktisch advies. Twijfel je over een kleur of product? Heb je vragen over kleuren, verfsoorten of technieken? Dan staan onze specialisten voor je klaar, online of in de showroom.
Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een vraag of loopt er iets niet zoals verwacht? Neem gerust contact op via 085-483 41 00. We helpen je graag verder.