Laden reviews...
52 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten snelle levering, scherpe prijzen en een ruim assortiment. De meeste ervaringen zijn positief, met duidelijke communicatie en betrouwbare verzending. Enkele reviews noemen voorraadproblemen of beschadigde artikelen, maar de reactie van de klantenservice is doorgaans behulpzaam. De algehele ervaring is overwegend positief.
Doen wat ze beloven! Vandaag besteld morgen geleverd. Verf altijd supergoed ingepakt. Top!!
15 July 2026
I.
A.
Snelle levering en hele goede service!
15 July 2026
Henrique Bols
Lutten
Er werd me tot 4x toe beloofd dat ik een retourlabel zou krijgen wegens het verkeerde geleverde product ( kwam niet overeen met de beschrijving). Nooit gekregen. Negatieve review op Trustpilot gezet. Kan ik weer contact opnemen met de klantenservice, nou nee bedankt.
3 June 2026
Monica
Koudekerke
Hoi Monica, bedankt voor je review. Excuses dat dit zo is verlopen. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden, zeker niet als het gaat om een verkeerd geleverd product.
We willen je laten weten dat er zojuist een retourlabel is verstuurd naar het e-mailadres dat bij ons bekend is. Hiermee kun je het product kosteloos aan ons retourneren.
Zodra wij het retour hebben ontvangen en verwerkt, starten we uiteraard direct de terugbetaling.
We begrijpen dat het vertrouwen hierdoor geschaad kan zijn en nemen je feedback serieus. Mocht je in de toekomst toch nog vragen hebben, dan helpen we je graag verder.
De producten die ik heb besteld zijn snel en goed afgeleverd
30 March 2026
Richard
Losser
Bedankt Richard voor de complimenten en de 5 sterren!
Bestelling is altijd netjes op tijd.
29 March 2026
Hans
VLIJMEN
Onlangs voor het eerst besteld bij deze webshop en erg tevreden. De website is overzichtelijk, het assortiment is uitgebreid en de prijzen zijn scherp. De kwaliteit van de producten is uitstekend en de communicatie rondom de verzending was top. Ik kom hier zeker terug voor mijn volgende klus
Kemal
Amsterdam
Hoi Kemal, bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze webshop, het assortiment en de kwaliteit van de producten. Ook goed om te weten dat de communicatie rondom de verzending naar wens was.
We kijken ernaar uit om je bij je volgende klus weer van dienst te mogen zijn! 💪
Gekocht: Sikkens Alphacryl pure Matt sf. Ontvangen in stevige verpakking tegen een schappelijke prijs.
Jan
Drachten
Goede verf van bekend merk.
Peter
Sliedrecht
Een goede service. Vandaag besteld en de volgende dag al in huis. Ook bij een nabesteling veel later weten ze het toch mee te leveren. Ik vind hetgewoon top Mvg jf
Jan
Santpoort
Hey Jan, bedankt voor je positieve review. Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze snelle levering en service. Ook mooi dat je aangeeft dat we flexibel kunnen meedenken bij een latere nabestelling, daar doen we het voor!
Veel keuze, goede prijs en razendsnel bezorgd, blij mee!
Janneke
Utrecht
Netjes op tijd geleverd
Bianca
Rijsbergen
Ruime keuze, en makkelijk te bestellen. Ook een goede communicatie naar de klant toe, als de levering iets anders loopt dan verwacht, waarbij je de keuze wordt gelaten om de bestelling al dan niet door te laten gaan. De bestelling werd goed en netjes verpakt geleverd.
Hilde
Utrecht
Bestelling vlot in huis
Gerrit
Markelo
Heel ruime keuze in goede merken en bijbehorende materialen. Snel en correct geleverd.
linda
Westdorpe
Snelle levering en goedkoop.
Niels
Zeewolde
Hoi Niels, bedankt voor je review! 😊 Goed om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en onze scherpe prijzen.
Goed.
Coos
Winschoten
Alle producten waren goed verpakt, snel geleverd en er wordt een ruime retourtijd van 30 dagen gehanteerd wat erg fijn is voor dit soort producten! Ik zou er zeker weer bestellen.
26 March 2026
Bart
Haarlem
Wat een verademing om op deze manier verf te bestellen. De keuze is echt groot, de webwinkel is overzichtelijk en het bestellen gemakkelijk. Wat wil een mens nog meer?
26 March 2026
Liesbeth
Culemborg
Hallo Liesbeth, bedankt voor je positieve review. Fantastisch om te horen dat het bestellen zo prettig is verlopen en dat je onze webshop als overzichtelijk en compleet ervaart.
GO-50-85 besteld ,maar is uit wit gemaakt dus veel te licht. Nu heb ik de verf bij Motshagen besteld( wel base ). Maar nu dus 5 ltr onbruikbaar. Jammer.
25 March 2026
Janus
Hilversum
Hoi Janus, Bedankt voor je review. We vinden het jammer om te horen dat de gekozen kleur toch niet naar wens is. Zou je hier nog vragen over hebben zou ik je willen vragen om contact met ons op te nemen, zodat wij het een en ander over mengkleuren zouden kunnen toelichten.
Ik heb een paar potten verf (met speciale mengkleur) besteld en die waren supersnel geleverd. Ik weet niet hoe ze het voor elkaar krijgen mengkleuren zo snel te leveren... Maar ik ben er blij mee :-)
Nico
Almere
Goede kwaliteit verf en muurverf.
Wilma
Ede
prijs en levertijd alles goed
Karel
ASSEN
Aantal bestellingen gedaan en die gingen altijd goed. Totdat ik een bestelling kreeg waarvan de emmer kapot was aan de onderkant waardoor de verf op mijn tafel kwam. Geen probleem en direct geappt. Daar werd direct op geantwoord. Verfwebwinkel zou via de mail terugkoppeling geven hoe hiermee zou worden omgegaan. Het bleef stil en na een aantal herinneringen via de app nog steeds niets vernomen. Heel slecht dus. Ervaring was uitstekend maar dit zorgt ervoor dat ik naar een andere verfwebwinkel overstap
Arnold
Zuid-Scharwoude
Hoi Arnold, bedankt voor je review. Het spijt ons dat de emmer met verf kapot is aangekomen.
Wij hebben inmiddels contact gehad over je bestelling en wij zijn samen tot een oplossing gekomen.
Verf kopen doe je bij Verfwebwinkel.nl, dé online verfwinkel van Nederland. Verfwebwinkel is er voor iedereen die schildert, van professional tot doe-het-zelver. Je vindt bij ons een ruim assortiment met topmerken zoals Farrow & Ball, Sigma, Sikkens en Wijzonol, van verf en lak tot kwasten, rollers en andere benodigdheden. Met onze mengmachines mengen we bovendien zelf alle kleuren, zodat je altijd de juiste tint vindt voor jouw project. Zo kun je áltijd door met jouw schilderklus.
Bestellen gaat snel en eenvoudig. Onze webshop biedt duidelijke productinformatie, scherpe prijzen en snelle levering: bestel je vóór 22:00 uur, dan kun je vaak de volgende dag al aan de slag. Zo weet je waar je aan toe bent en kun je meteen verder.
We kennen onze producten en helpen je met eerlijk, praktisch advies. Twijfel je over een kleur of product? Heb je vragen over kleuren, verfsoorten of technieken? Dan staan onze specialisten voor je klaar, online of in de showroom.
Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een vraag of loopt er iets niet zoals verwacht? Neem gerust contact op via 085-483 41 00. We helpen je graag verder.
Zevenheuvelenweg 25
5048 AN Tilburg