Netjes op tijd geleverd!

Netjes op tijd geleverd!

Mooie verven

Mooie verven. Goede service. Helemaal top!

Eerst was aangekondigd dat de verf op.

Eerst was aangekondigd dat de verf op dinsdagavond aan zou komen, vervolgens kwam hij op woensdagavond. De volgende ochtend hebben we zelf maar verf gehaald, anders konden we niet verder. Nu zit ik met een blik dure verf te veel...

Snel geleverd, in prima staat ontvangen.

Snelle levering, duidelijke website en communicatie. Niks op aan te merken.

Snelle en prima verzorgde levering!

Snelle en prima verzorgde levering!

Bestelling direct vlg dag geleverd.

Bestelling direct vlg dag geleverd.Bestelling moest op kleur gemengd worden

top bedrijf

netjes en snel geleverd hulde !!! en voor een goede prijs

Goede selectie verf en materialen tegen.

Goede selectie verf en materialen tegen redelijke prijs. Snelle verzending.

Inmiddels twee maal een bestelling.

Inmiddels twee maal een bestelling gedaan en zeer goede ervaring. Levering snel en volledig. Ook het advies dat ik nodig had bij de keuze van de juiste verf is erg goed bevallen.

Goed telefonisch advies

Goed telefonisch advies. Helaas was aangeboden lak niet meer voorradig. Prima alternatief aangeboden en super snelle levering.

Snelle levering!

Snelle levering!

Fijne service en zeer snelle levering

Fijne service en zeer snelle levering. Mooie kwaliteit verf!

Was prima geregeld en netjes verpakt

Was prima geregeld en netjes verpakt

Snelle levering, keurig verpakt.

Snel en makkelijk besteld en snel.

Snel en makkelijk besteld en snel geleverd.

Netjes en vlot geleverd

Netjes en vlot geleverd. Ben nog niet aan het gebruik toe gekomen dus kan nog geen oordeel geven over de kwaliteit van de produkten.

Snel en goed

Snel en goed .........

Top!!

Bestelling was makkelijk te doen, alles is keurig in een doos verpakt en opgestuurd naar Post ophaal punt! ??????

Het product is goed alleen de levering.

Het product is goed alleen de levering met PostNL was niet goed 6dagen onderweg geweest.

Alles netjes optijd top

Alles netjes optijd top

Eenvoudig en gemakkelijk om te.

Eenvoudig en gemakkelijk om te bestellen. Keurig netjes en snel geleverd!

Snel ontvangen, alles zat heel goed verpakt. Tevreden

Farrow & Ball top muur verf

Farrow & Ball top muur verf En ook nog eens snel geleverd.

Snel besteld

Snel besteld. Duidelijke informatie. Goed verpakt en snel in huis.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

085 483 41 00

Over Verfwebwinkel

Bij Verfwebwinkel maken we het jou makkelijk om verf van topkwaliteit snel en voordelig in huis te halen. Met ons uitgebreide assortiment van merken zoals Farrow & Ball, Sigma, Sikkens en Wijzonol heb je alles wat je nodig hebt voor jouw schilderproject binnen handbereik. Verf bestellen gaat eenvoudig en razendsnel via onze gebruiksvriendelijke webshop. Bestel vandaag nog en begin morgen al met schilderen – zo simpel is het. Heb je liever eerst persoonlijk advies voordat je een keuze maakt? Bezoek dan onze showroom, waar onze verfspecialisten klaarstaan om jou te helpen. Hier krijg je deskundig advies op maat, zodat je precies weet welke verf en materialen het beste bij jouw project passen. Of je nu vragen hebt over kleuren, verfsoorten of technieken: wij helpen je graag verder. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 085 483 41 00. We helpen je graag verder!