Perfecte service

Wat een fijn bedrijf om zaken mee te doen. Klantvriendelijk en kennis van wat ze allemaal verkopen. Snelle levering en goede producten.

Beste impulsieve aankoop ooit !!!

Ik bekeek het filmpje hoe deuren en kozijnen te verven en ik was onder de indruk van de Anza Platinum Pro verfborstel. Ik heb nog nooit eerder zo impulsief beslist om iets te bestellen. Meestal denkt mijn nuchtere zelve dat het in de filmpjes allemaal lukt en als je dan zelf aan de slag gaat, is het altijd noppes. Wel ik kan jullie verzekeren dat ik als amateur verver een prachtig resultaat heb neergezet. Ik ben trots op mijn zelf geverfde binnendeuren. (al zeg ik het zelf)Ongelofelijke dank voor de snelle service. Ik woon in Belgi� en het pakketje is maar 1 dag onderweg geweest. Ook dat viel dan nog eens mee! Topservice die Verfwebwinkel.nl !!

Snelle levering, duidelijke website en communicatie. Niks op aan te merken.

Goede selectie verf en materialen tegen.

Goede selectie verf en materialen tegen redelijke prijs. Snelle verzending.

Inmiddels twee maal een bestelling.

Inmiddels twee maal een bestelling gedaan en zeer goede ervaring. Levering snel en volledig. Ook het advies dat ik nodig had bij de keuze van de juiste verf is erg goed bevallen.

Goed telefonisch advies

Goed telefonisch advies. Helaas was aangeboden lak niet meer voorradig. Prima alternatief aangeboden en super snelle levering.

Snelle levering!

Snelle levering!

Bestelling direct vlg dag geleverd.

Bestelling direct vlg dag geleverd.Bestelling moest op kleur gemengd worden

top bedrijf

netjes en snel geleverd hulde !!! en voor een goede prijs

Fijne service en zeer snelle levering

Fijne service en zeer snelle levering. Mooie kwaliteit verf!

Was prima geregeld en netjes verpakt

Was prima geregeld en netjes verpakt

Snelle levering, keurig verpakt.

Top!!

Bestelling was makkelijk te doen, alles is keurig in een doos verpakt en opgestuurd naar Post ophaal punt! ??????

Het product is goed alleen de levering.

Het product is goed alleen de levering met PostNL was niet goed 6dagen onderweg geweest.

Alles netjes optijd top

Alles netjes optijd top

Eenvoudig en gemakkelijk om te.

Eenvoudig en gemakkelijk om te bestellen. Keurig netjes en snel geleverd!

Snel ontvangen, alles zat heel goed verpakt. Tevreden

Snel besteld

Snel besteld. Duidelijke informatie. Goed verpakt en snel in huis.

Snel en makkelijk besteld en snel.

Snel en makkelijk besteld en snel geleverd.

Netjes en vlot geleverd

Netjes en vlot geleverd. Ben nog niet aan het gebruik toe gekomen dus kan nog geen oordeel geven over de kwaliteit van de produkten.

Snel en goed

Snel en goed .........

Farrow & Ball top muur verf

Farrow & Ball top muur verf En ook nog eens snel geleverd.

Goede zaak

Goede zaak , snelle levering , Voordelige prijzen , Goede kwaliteit.

Snelle levering van goede producten

Snelle levering van goede producten

Perfect.

Verfwinkel doet wat zij belooft.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

085 483 41 00

Over Verfwebwinkel

Verf kopen doe je bij Verfwebwinkel.nl, dé online verfwinkel van Nederland. Verfwebwinkel is er voor iedereen die schildert, van professional tot doe-het-zelver. Je vindt bij ons een ruim assortiment met topmerken zoals Farrow & Ball, Sigma, Sikkens en Wijzonol, van verf en lak tot kwasten, rollers en andere benodigdheden. Met onze mengmachines mengen we bovendien zelf alle kleuren, zodat je altijd de juiste tint vindt voor jouw project. Zo kun je áltijd door met jouw schilderklus. Bestellen gaat snel en eenvoudig. Onze webshop biedt duidelijke productinformatie, scherpe prijzen en snelle levering: bestel je vóór 22:00 uur, dan kun je vaak de volgende dag al aan de slag. Zo weet je waar je aan toe bent en kun je meteen verder. We kennen onze producten en helpen je met eerlijk, praktisch advies. Twijfel je over een kleur of product? Heb je vragen over kleuren, verfsoorten of technieken? Dan staan onze specialisten voor je klaar, online of in de showroom. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een vraag of loopt er iets niet zoals verwacht? Neem gerust contact op via 085-483 41 00. We helpen je graag verder.