Uitstekende verf en materialen!

Uitstekende verf en materialen!Snelle bezorging.Zeer tevreden!

Alles was prima!

Alles was prima, bestelling, levering. Zeer tevreden over de sigma verf.

Duidelijke bestelling met rappe.

Duidelijke bestelling met rappe levering. Product nog niet gebruikt dus daar kan ik nog niets van zeggen.

Vlotte service!

Vlotte service!

Perfect en snel.

Perfect en snel.

Goede producten en snelle levering

Ik ben slechts een kleine besteller van verf ,maar voor de oldtimers in de club gebruiken wij Owatrol dat is een uitstekend product en helaas niet overal verkrijgbaar , maar wel via de verfwinkel ,levering binnen een normale werkdag is voor mij prima duidelijke rekening en goede concurrente prijs ,misschien wel de laagste , zeker voor Owatrol wat bij de gamma etc niet verkrijgbaar is.Hans

Diverse kleurenkaarten zijn duidelijk.

Diverse kleurenkaarten zijn duidelijk en overzichtelijk opgemaakt.

Netjes bericht van niet op voorraad

Netjes bericht van niet op voorraad . op voorraad snelle levering. Telefonisch contact ook prettig

Fantastische service

Fantastische service! Er werd uitgebreid meegedacht.

Geweldig alles was netjes bezorgd op de.

Geweldig alles was netjes bezorgd op de volgende dag aanrader.

Bestelling is juist verwerkt en tijdig.

Bestelling is juist verwerkt en tijdig aangekomen

Goede prijs

Goede prijs, snelle levering en leerzame filmpjes!

Snelle levering.

Snelle levering.

Top geleverd

Top geleverd

Er was een fout begaan maar jullie.

Er was een fout begaan maar jullie hebben alles voortreffelijk opgelost een Compliment

Prima service. Snel geleverd. Goede prijs.

zeer tevreden

Zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling en de snelle levering.Informatie was perfect.

Goede service en snel geleverd

Goede service en snel geleverd

Snelle leveringen

Snelle levering en prachtige verf van Farrow & Ball

Snelle en betrouwbare levering.

Snelle en betrouwbare levering.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Mijn levering verf was verloren.

De pakjesbezorger had een deel van mijn bestelling verloren gedaan. Na mijn opmerking aan de verfwebshop, hebben zij erachteraan gegaan, en bij conclusie dat de levering verloren was hebben zij het professioneel opgelost door een nieuwe levering aan te maken en op te sturen.Waarvoor mijn dank. Rudy

Afplak spulletjes enzo

De kip tape (geel en rood) is echt zoveel beter, dan de normale tesa die ik gebruikte. Ook de combinatie van anti crack kit met de gele kip tape was een echte �eye opener�!

Prima zelfs avond levering kun je.

Prima zelfs avond levering kun je s�morgens direct aan de slag. Prima verpakt dikke pluim. ??

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

085 483 41 00

Over Verfwebwinkel

Bij Verfwebwinkel maken we het jou makkelijk om verf van topkwaliteit snel en voordelig in huis te halen. Met ons uitgebreide assortiment van merken zoals Farrow & Ball, Sigma, Sikkens en Wijzonol heb je alles wat je nodig hebt voor jouw schilderproject binnen handbereik. Verf bestellen gaat eenvoudig en razendsnel via onze gebruiksvriendelijke webshop. Bestel vandaag nog en begin morgen al met schilderen – zo simpel is het. Heb je liever eerst persoonlijk advies voordat je een keuze maakt? Bezoek dan onze showroom, waar onze verfspecialisten klaarstaan om jou te helpen. Hier krijg je deskundig advies op maat, zodat je precies weet welke verf en materialen het beste bij jouw project passen. Of je nu vragen hebt over kleuren, verfsoorten of technieken: wij helpen je graag verder. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 085 483 41 00. We helpen je graag verder!