Perfect en snel.

Perfect en snel.

Alles was prima!

Alles was prima, bestelling, levering. Zeer tevreden over de sigma verf.

Diverse kleurenkaarten zijn duidelijk.

Diverse kleurenkaarten zijn duidelijk en overzichtelijk opgemaakt.

Netjes bericht van niet op voorraad

Netjes bericht van niet op voorraad . op voorraad snelle levering. Telefonisch contact ook prettig

Fantastische service

Fantastische service! Er werd uitgebreid meegedacht.

Goede producten en snelle levering

Ik ben slechts een kleine besteller van verf ,maar voor de oldtimers in de club gebruiken wij Owatrol dat is een uitstekend product en helaas niet overal verkrijgbaar , maar wel via de verfwinkel ,levering binnen een normale werkdag is voor mij prima duidelijke rekening en goede concurrente prijs ,misschien wel de laagste , zeker voor Owatrol wat bij de gamma etc niet verkrijgbaar is.Hans

Bestelling is juist verwerkt en tijdig.

Bestelling is juist verwerkt en tijdig aangekomen

Goede prijs

Goede prijs, snelle levering en leerzame filmpjes!

Snelle levering.

Snelle levering.

Top geleverd

Top geleverd

Er was een fout begaan maar jullie.

Er was een fout begaan maar jullie hebben alles voortreffelijk opgelost een Compliment

Prima service. Snel geleverd. Goede prijs.

Goede service en snel geleverd

Goede service en snel geleverd

Snelle leveringen

Snelle levering en prachtige verf van Farrow & Ball

Geweldig alles was netjes bezorgd op de.

Geweldig alles was netjes bezorgd op de volgende dag aanrader.

zeer tevreden

Zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling en de snelle levering.Informatie was perfect.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Snelle en betrouwbare levering.

Snelle en betrouwbare levering.

Mijn levering verf was verloren.

De pakjesbezorger had een deel van mijn bestelling verloren gedaan. Na mijn opmerking aan de verfwebshop, hebben zij erachteraan gegaan, en bij conclusie dat de levering verloren was hebben zij het professioneel opgelost door een nieuwe levering aan te maken en op te sturen.Waarvoor mijn dank. Rudy

Afplak spulletjes enzo

De kip tape (geel en rood) is echt zoveel beter, dan de normale tesa die ik gebruikte. Ook de combinatie van anti crack kit met de gele kip tape was een echte �eye opener�!

Prima zelfs avond levering kun je.

Prima zelfs avond levering kun je s�morgens direct aan de slag. Prima verpakt dikke pluim. ??

Prima producten

Prima producten Goede prijs Snelle levering

Snelle levering en keurig verpakt!

Snelle levering en keurig verpakt!

Bestelling was gedaan

Bestelling was gedaan. Na een dag gebeld,bleek t uitverkocht te zijn. Maar zonder een berichtje. Maar prima opgelost, toch de verf(ander merk voor dezelfde prijs) gekregen en keurig op tijd !! ??

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

085 483 41 00

Over Verfwebwinkel

Verf kopen doe je bij Verfwebwinkel.nl, dé online verfwinkel van Nederland. Verfwebwinkel is er voor iedereen die schildert, van professional tot doe-het-zelver. Je vindt bij ons een ruim assortiment met topmerken zoals Farrow & Ball, Sigma, Sikkens en Wijzonol, van verf en lak tot kwasten, rollers en andere benodigdheden. Met onze mengmachines mengen we bovendien zelf alle kleuren, zodat je altijd de juiste tint vindt voor jouw project. Zo kun je áltijd door met jouw schilderklus. Bestellen gaat snel en eenvoudig. Onze webshop biedt duidelijke productinformatie, scherpe prijzen en snelle levering: bestel je vóór 22:00 uur, dan kun je vaak de volgende dag al aan de slag. Zo weet je waar je aan toe bent en kun je meteen verder. We kennen onze producten en helpen je met eerlijk, praktisch advies. Twijfel je over een kleur of product? Heb je vragen over kleuren, verfsoorten of technieken? Dan staan onze specialisten voor je klaar, online of in de showroom. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een vraag of loopt er iets niet zoals verwacht? Neem gerust contact op via 085-483 41 00. We helpen je graag verder.