overzichtelijk

overzichtelijk, veel keus, snelle service.

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Snel en behulpzaam

Snel en behulpzaam, iedere keer weer!

Besteld en de volgende dag in huis

Besteld en de volgende dag in huis

Netjes en op tijd geleverd

Netjes en op tijd geleverd

Wil geen week wachten op 2 blikken verf

Wil geen week wachten op 2 blikken verf

Goede kwalitiet

Goede kwalitiet. Werkt ook goed

Vlotte en correcte levering!

Vlotte en correcte levering!

Snelle levering, verf was minder...

Snelle levering, adequate afhandeling maar had -sps systeem sb verf- besteld omdat ik daar eerder een goede ervaring mee had. Echter de verf die ik van verfwebwinkel ontvangen had was na 32+uur nog niet droog. Maar omdat de ramen weer terug gehangen moesten worden is het schilderwerk zo beschadigd dat ik alles weer opnieuw moet doen. Maar dan wel met andere verf. Zonde van al het werk....

Verf besteld

Verf besteld, volgende dag in huis! Ik wist niet zeker of ik de goede had besteld, werd heel vriendelijk te woord gestaan.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering, goed verpakt

Goed product

Goed product, snel geleverd.

Snelle levering. Keurig verpakt.

Vlotte bediening

Vlotte bediening, net die kleur aangemaakt die ik wou. Heel snel herplaatsen, niets dan lof.....

Snelle service en bezorging!

Snelle service en bezorging!

Snel

Makkelijk bestellen, snelle levering

Bestellen ging eenvoudig.

Bestellen ging eenvoudig.De artikelen zijn keurig op tijd geleverd.Het resultaat, het spuiten van een frame, is bijzonder goed gelukt

Top snelheid!

Makkelijk te bestellen en de volgende dag in huis. Top!

Gevonden wat ik nodig had,besteld en.

Gevonden wat ik nodig had,besteld en snel ontvangen.Kort om: dik tevreden!

De beschrijving van het product klopt.

De beschrijving van het product klopt niet. Ik heb radiatorverf gekocht die tot 115 graden Celcius hittebestendig zou moeten. Nadat ik dit product gekocht hebt (SprayTone Spuitbus Radiatorspray) bleek deze maar hittebestendig te zijn tot 80 graden Celcius, (wat elke verf spuitbus is) Ik heb dit aangekaart bij de klantenservice maar een week later staat er nog steeds 115 graden Celcius op de website. Jammer dat Verfwebwinkel.nl met een niet kloppende beschrijving van producten normale verfspuitbussen verkoopt alsof het speciale radiatorspray is (elke verfspuitbus is tot 80 graden hittebestendig)

Primer voor op de muren besteld in.

Primer voor op de muren besteld in zwartgrijs ral 7021.Bij ontvangst van de verf bleek dat de kleur totaal niet overeenkwam, reactie de verf bestaat niet in 7021 dus ze hadden maar wat gestuurd. Bij de lokale vakhandel overigens wel gewoon te verkrijgen in elke kleur ook ral 7021.

Snelle levering, prima verf voor een goede prijs

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

085 483 41 00

Over Verfwebwinkel

Bij Verfwebwinkel maken we het jou makkelijk om verf van topkwaliteit snel en voordelig in huis te halen. Met ons uitgebreide assortiment van merken zoals Farrow & Ball, Sigma, Sikkens en Wijzonol heb je alles wat je nodig hebt voor jouw schilderproject binnen handbereik. Verf bestellen gaat eenvoudig en razendsnel via onze gebruiksvriendelijke webshop. Bestel vandaag nog en begin morgen al met schilderen – zo simpel is het. Heb je liever eerst persoonlijk advies voordat je een keuze maakt? Bezoek dan onze showroom, waar onze verfspecialisten klaarstaan om jou te helpen. Hier krijg je deskundig advies op maat, zodat je precies weet welke verf en materialen het beste bij jouw project passen. Of je nu vragen hebt over kleuren, verfsoorten of technieken: wij helpen je graag verder. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 085 483 41 00. We helpen je graag verder!