Snel geleverd,

Snel geleverd,Prima verpakt

Prima en conform afspraak op tijd.

Prima en conform afspraak op tijd.

Fijne service en snel geleverd

Fijne service en snel geleverd

Prima, snel advies, snelle levering

Prima en snel advies, zowel via mail als Whatsapp. Snelle levering (binnen een werkdag).

Goede service en kwaliteit

Verf die ik wilde bestellen was niet op voorraad dus kon via de site niet besteld worden. Heb toen klantenservice gebeld en zo kon ik alsnog de verf bestellen en had dit binnen een paar dagen in huis. Het enige min puntje vind ik de website. Ik heb al eerder bij Verfwebwinkel besteld en heb een account. Helaas wist ik mijn wachtwoord niet meer en kon ook nergens vinden waar ik deze opnieuw kon opvragen. Misschien als ik op pc had geprobeerd dat dit wel te vinden was maar helaas niet via telefoon.

Zeer prettige online winkel

Graco baby verfspuit op accu besteld op een maandag , en dinsdag in de avond alles keurig geleverd incl alle toebehoren en extra accu.Netjes verpakt en ik kon gelijk aan de slag! Top!

Levertijd was wat lang maar keurig.

Levertijd was wat lang maar keurig opgelost.Zeer correcte en vriendelijke dame aan de lijn.

Hele snelle levering en een hele goede.

Hele snelle levering en een hele goede service.Laatste keer de goede kleurcode maar van de verkeerde kleurwaaier geleverd.Heel goed afgehandeld en zelfs een 1/2 liter extra gekregen.In de toekomst nog heel wat verf en lak nodig, ik ben een oude boerderij aan het verbouwen en dan is het fijn om een goede en betrouwbare leverancier te hebben.

Snelle levering olie is van zeer goede.

Snelle levering olie is van zeer goede kwaliteit voor een redelijke prijs

uitstekend

uitstekend,prima dik in orde.

Snelle levering!

Snelle levering!

Snelle levering en goede kwaliteit!!!

Snelle levering en goede kwaliteit!!!

Kan je op rekenen!

Kan je op rekenen!

Kleuren

Fijn om alle kleurenkaarten van de Engelse verf merken in een keer te ontvangen. Keurig op tijd geleverd.

Snelle service en er werd ook adequaat.

Snelle service en er werd ook adequaat gereageerd toen iets niet duidelijk was. Heel fijn!

Gewoon goed!

De bestelling werd 1 dag later na bestellen verzonden. Prima ingepakt.

Snel

Snel, goed en juiste prijs.

Helemaal tevreden!

sneller levering, mooie verf, prima service!

Prima shop

Prima shop. Goede kwaliteit. Snelle levering.

Snelle levering , en ik was vergeten de kleur in te vullen en werd na een half uur al gebeld wat de kleur moest zijn

snel en correct geleverd nette.

snel en correct geleverd nette overzichtelijke site met erg veel keuze

net en snel geleverd

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

085 483 41 00

Over Verfwebwinkel

Bij Verfwebwinkel maken we het jou makkelijk om verf van topkwaliteit snel en voordelig in huis te halen. Met ons uitgebreide assortiment van merken zoals Farrow & Ball, Sigma, Sikkens en Wijzonol heb je alles wat je nodig hebt voor jouw schilderproject binnen handbereik. Verf bestellen gaat eenvoudig en razendsnel via onze gebruiksvriendelijke webshop. Bestel vandaag nog en begin morgen al met schilderen – zo simpel is het. Heb je liever eerst persoonlijk advies voordat je een keuze maakt? Bezoek dan onze showroom, waar onze verfspecialisten klaarstaan om jou te helpen. Hier krijg je deskundig advies op maat, zodat je precies weet welke verf en materialen het beste bij jouw project passen. Of je nu vragen hebt over kleuren, verfsoorten of technieken: wij helpen je graag verder. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 085 483 41 00. We helpen je graag verder!