Afspraken nagekomen

Afspraken nagekomen, dat is het belangrijkste

Snelle levering en volledig, precies wat ik had besteld. Prima overzichtelijke website.

Prima Bedrijf!

Prima Bedrijf!

prima en snel

prima gegaan

Hele snelle levering!

Hele snelle levering!

snelle reactie.

snelle reactie.

Snel geleverd en goed verpakt

Snel geleverd en goed verpakt.

Snel geleverd.

Snel geleverd.

Veel soorten verf

Veel soorten verf maar duidelijke omschrijving zodat ik goed kon bestellen. Snel geleverd, top!

Goed goed goed goed

Vlot en correct.

Vlot en correct bezorgd.Kortom, tevreden.

Prima en snel geleverd.

Prima en snel geleverd.

Snelle

Snelle, complete en net ingepakte levering.

Perfect bedrijf

Perfect bedrijf

Top service, goed verpakt en prachtige verf!

Top bedrijf bestel er zeker meer

Top bedrijf bestel er zeker meer

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering. Goede communicatie met betrekking tot verwachte levering. Kortom, zeer tevreden.

Eenvoudig te bestellen, wordt snel geleverd en correcte facturen.

Prima online winkel om je verfspullen.

Prima online winkel om je verfspullen te kopen, betrouwbaar en snelle levering. Aanbevelenswaardig ??

Snel, safe en simpel

Goed verpakt, snel geleverd

Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar

Vriendelijke klantenservice

Vriendelijke klantenservice Snelle levering goede producten

Van A tot Z alles goed.

Van A tot Z alles goed.

De verf op zich is super

De verf op zich is super. Alleen jammer dat blue gray blue green blijkt te zijn en echt totaal niet lijkt op de kleur op de site.

Doen wat ze zeggen

Doen wat ze zeggen. Vandaag besteld, morgen in huis. Was vergeten een roller erbij te bestellen, zat die gewoon bij de bestelling als cadeau. Inmiddels meerdere keren daar verf besteld.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

085 483 41 00

Over Verfwebwinkel

Bij Verfwebwinkel maken we het jou makkelijk om verf van topkwaliteit snel en voordelig in huis te halen. Met ons uitgebreide assortiment van merken zoals Farrow & Ball, Sigma, Sikkens en Wijzonol heb je alles wat je nodig hebt voor jouw schilderproject binnen handbereik. Verf bestellen gaat eenvoudig en razendsnel via onze gebruiksvriendelijke webshop. Bestel vandaag nog en begin morgen al met schilderen – zo simpel is het. Heb je liever eerst persoonlijk advies voordat je een keuze maakt? Bezoek dan onze showroom, waar onze verfspecialisten klaarstaan om jou te helpen. Hier krijg je deskundig advies op maat, zodat je precies weet welke verf en materialen het beste bij jouw project passen. Of je nu vragen hebt over kleuren, verfsoorten of technieken: wij helpen je graag verder. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 085 483 41 00. We helpen je graag verder!