Snelle levering, duidelijke website. Goede producten

Voor het eerst in mijn leven online.

Voor het eerst in mijn leven online verf besteld. Bestellen ging snel en makkelijk net zoals het schilderen. Zeer goede kwaliteit verf!

Snelle levering, goede service

Zeer tevreden - fan!

Zeer snelle en correcte levering. Zeer tevreden over de kwaliteit van de verf. Goedkoper als bij de concurrentie voor dezelfde verf. Wij zijn fan en gaan in de toekomst zeker nog verf bij jullie bestellen.

Op tijd geleverd en goed produkt

Op tijd geleverd en goed produkt

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Snelle service en precies de juiste.

Snelle service en precies de juiste verf die ik besteld had. Netjes verpakt.

Wijzonol grondverf

Redelijke prijzen en discreet verpakt en een korte levertijd.

Prima snelle bezorging.

Prima snelle bezorging.

Goede en snelle levering.

Goede en snelle levering.Goed product

netjes geleverd

netjes geleverd volgens afspraak

Heel goed geholpen bij het zoeken naar.

Heel goed geholpen bij het zoeken naar een alternatief.

Verswinkel is top

Al vaker gekocht bij verfwebwinkelEn elke keer weer top geregeld

Snel geleverd, goede verpakking en goede producten!Ook de verfroller die ik er gratis bij kreeg!

Vlotte levering van de gewenste.

Vlotte levering van de gewenste bestelling.

Het product was goed

Het product was goed, het was goed verpakt, netjes op tijd bezorgd en scherp geprijsd.

Mooie producten en zeer snelle.

Mooie producten en zeer snelle levering! Een echte aanrader!

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

Goede ervaring

Makkelijk besteld, snel geleverd. Lage prijzen.

Compleet, snel en netjes bezorgd.

Goed bereikbaar via blog

Goede klantenservice

Goede producten en snelle levering

Goede producten en snelle levering

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Snelle levering, product volgens verwachting

Professionals

Zorgvuldige verwerking en verpakking. Vlotte levering.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

085 483 41 00

Over Verfwebwinkel

Bij Verfwebwinkel maken we het jou makkelijk om verf van topkwaliteit snel en voordelig in huis te halen. Met ons uitgebreide assortiment van merken zoals Farrow & Ball, Sigma, Sikkens en Wijzonol heb je alles wat je nodig hebt voor jouw schilderproject binnen handbereik. Verf bestellen gaat eenvoudig en razendsnel via onze gebruiksvriendelijke webshop. Bestel vandaag nog en begin morgen al met schilderen – zo simpel is het. Heb je liever eerst persoonlijk advies voordat je een keuze maakt? Bezoek dan onze showroom, waar onze verfspecialisten klaarstaan om jou te helpen. Hier krijg je deskundig advies op maat, zodat je precies weet welke verf en materialen het beste bij jouw project passen. Of je nu vragen hebt over kleuren, verfsoorten of technieken: wij helpen je graag verder. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 085 483 41 00. We helpen je graag verder!