Snel

Snel, netjes. Betrouwbaar

Bestelling verf, topzaak

Eerste keer in het filiaal geweest, nette winkel met vriendelijk personeel. Daarna online besteld, waarbij de emmer tijdens het transport is stuk gegaan. Na contact netjes een nieuwe geleverd.

Snel en netjes

Snel en netjes

Goed overleg met de verfwinkel kwam ik

Goed overleg met de verfwinkel kwam ikTot het juiste besluit . Prima service

Snelle levering. Zeer vriendelijke en professionele medewerkers.

Duidelijkheid en makkelijk te bestellen

Duidelijkheid en makkelijk te bestellen

Simpel te bestellen

Simpel te bestellen, redelijk geprijsd en snel thuis met goede verzend informatie: zoals het hoort. Dus prettig!

Alles keurig en prima geleverd.

Alles keurig en prima geleverd.

Goede producten en vlot geleverd

Goede producten en vlot geleverd

Snel geregeld

Snel geregeld, aller beste winkel

Blik verf zat mooi in een gave.

Blik verf zat mooi in een gave kartonnen doos, maar na openen bleek het blik in een plastic zak te zitten en die vol verf zat. Het blik is open gegaan tijdens transport of misschien wel eerder.

Gewenstkleur verf snel en perfect.

Gewenste kleur verf snel en perfect gemaakt. In stevige verpakking verstuurd en goed ontvangen.

Goede kwaliteit voor een leuke prijs

Goede kwaliteit voor een leuke prijs

Goede spullen niet volgende dat in huis

Goede spullen , helaas niet de zelfde dag verzonden maar 3 dagen later. Op zich geen probleem maar beloof het niet .

Je kan alles vinden op verf gebied.

Je kan alles vinden op verf gebied.Snelle levering, kwaliteit is super, website is duidelijk en overzichtelijk.

Super geholpen

Probleem met levering door vervoerder, contact gezocht met verfwebwinkel en hierin keurig geholpen. Contact was fijn en degene aan de telefoon deed echt haar best het goed op te lossen. Volgende dag hadden we alsnog onze verf binnen!

Verf besteld

Verf besteld, snel geleverd! DAt is wat je verwacht bij online bestellen

Naar verwachting

Naar verwachting

Prima prijs kwaliteit verhouding. Snelle service, goed verpakt

Onderdeel niet op voorraad, volledige bestelling niet geleverd

Bij 2 losse bestellingen bleken bepaalde onderdelen toch niet op voorraad te zijn (in tegenstelling tot wat op de website staat). Het gevolg is dat de volledige bestelling niet op de volgende dag geleverd wordt. Pas na telefonisch contact, vanuit mijn zijde, kunnen er verder afpraken worden gemaakt over deelleveringen.

Kwaliteit

Goede kwaliteit verf die je niet in de dhz winkel kan krijgen.

Concurrerende prijzen

Concurrerende prijzen, mengverf perfect op de gewenste kleur en snelle levering.

Het duurde 3 maanden voor ik mijn.suf

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

085 483 41 00

Over Verfwebwinkel

Bij Verfwebwinkel maken we het jou makkelijk om verf van topkwaliteit snel en voordelig in huis te halen. Met ons uitgebreide assortiment van merken zoals Farrow & Ball, Sigma, Sikkens en Wijzonol heb je alles wat je nodig hebt voor jouw schilderproject binnen handbereik. Verf bestellen gaat eenvoudig en razendsnel via onze gebruiksvriendelijke webshop. Bestel vandaag nog en begin morgen al met schilderen – zo simpel is het. Heb je liever eerst persoonlijk advies voordat je een keuze maakt? Bezoek dan onze showroom, waar onze verfspecialisten klaarstaan om jou te helpen. Hier krijg je deskundig advies op maat, zodat je precies weet welke verf en materialen het beste bij jouw project passen. Of je nu vragen hebt over kleuren, verfsoorten of technieken: wij helpen je graag verder. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 085 483 41 00. We helpen je graag verder!