Zeer snelle levering.

Zeer snelle levering.

Mailen 6x of ze een beoordeling mogen

Mailen 6x of ze een beoordeling mogen. Nou bij deze. Ook maken ze je ongevraagd lid van de nieuwsbrief. Stalkers

Snel geleverd.

Gewoon goed !!!!

Prima service, ze doen wat ze beloven ??

Trage communicatie en trage.

Trage communicatie en trage beantwoording vn mail ivm problemen. De chat duurt eeuwen en antwoorden spreken elkaar tegen. Vroeger besteld geen problemen maar sedert een paar maanden zienderogen achteruitgang. En nu leveren ze ook al niet meer in Duitsland ??

Hele fijne behulpzame klantenservice en.

Hele fijne behulpzame klantenservice en snelle levering, top!

trage levering

Door te leveren via Post nl komen de spullen meestal te laat. in dit geval 3 dagen levertijd.

Met klussen kwamen we verf tekort

Met klussen kwamen we verf tekort , toen hebben via verfwebwinkel nieuwe besteld en we hadden het de volgende dag al thuis zodat we verder konden ! Top!!

Goede prijs / kwaliteit

Goede prijs / kwaliteit

Mijn product is nog steeds niet thuis.

Mijn product is nog steeds niet thuis binnen een week

Goed verpakt

Goed verpakt. Enige wat ik mis als je verf besteld is dat ze er geen roer houtje in doen.

Slecht

Op zondagavond Farrow & Ball Estate Emulsion Joas White besteld en via Ideal betaald, volgens de site op voorraad en volgende dag verzonden. Op dinsdagavond kreeg ik een mail dat de verf niet is verstuurd omdat ze nog in afwachting van betaling waren?? Via Ideal zondagavond betaald dus slaat nergens op... klantenservice gebeld, de eerste die ik sprak vroeg om een betaalbewijs te sturen via whatsapp, en reageert daar vervolgens niet op. De tweede die ik sprak geeft aan het uit te zoeken en belt vervolgens terug om de schuld bij PostNL te leggen, die zouden het pakketje kwijt zijn geraakt, kansloos... Al met al verf uiteindelijk pas na een week binnen, schilders stonden ingepland voor donderdag dus die heb ik maar alles wit laten sausen en we hebben zelf later de F&B wanden gedaan. Verf wel supermooi trouwens, als ik dan toch nog een pluspuntje moet noemen...

Op zondag bestelling gedaan

Op zondag bestelling gedaan, maandag geleverd. Tijdens het proces goede en tijdige informatie. Perfect gedaan!

Nette prijzen

Nette prijzenLevering op tijd Goed verpakt

Snelle levering en een duidelijke productomschrijving

Snelle leveringGoede beschrijving bij het productEn het alle belangrijkste de prijs is perfect.

Goed en op tijd bezorgd

Goed en op tijd bezorgd

Hele goede en snelle service

Hele goede en snelle service, snel antwoord op je vragen en vooral ook goede kwaliteit!

geen antwoord

ik heb al paar keer gevraagd om factuur voor mijn boekhouding maar krijg geen fatsoenlijke reactieondanks reactie hieronder 29-6-23 nog steeds geen factuur

Goed en snel geleverd.

Goed en snel geleverd.Wij zijn zeer tevreden.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Bestelling was keurig op tijd

Bestelling was keurig op tijd

Snelle bezorging in een heel goede.

Snelle bezorging in een heel goede verpakking

We hebben 4-6-2023 verf besteld die.

We hebben 4-6-2023 verf besteld die volgens de site op voorraad was en dus binnen 1 tot 2 werkdagen geleverd kon worden. Maar de verf werd pas 15-06-2023 geleverd.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

085 483 41 00

Over Verfwebwinkel

Verf kopen doe je bij Verfwebwinkel.nl, dé online verfwinkel van Nederland. Verfwebwinkel is er voor iedereen die schildert, van professional tot doe-het-zelver. Je vindt bij ons een ruim assortiment met topmerken zoals Farrow & Ball, Sigma, Sikkens en Wijzonol, van verf en lak tot kwasten, rollers en andere benodigdheden. Met onze mengmachines mengen we bovendien zelf alle kleuren, zodat je altijd de juiste tint vindt voor jouw project. Zo kun je áltijd door met jouw schilderklus. Bestellen gaat snel en eenvoudig. Onze webshop biedt duidelijke productinformatie, scherpe prijzen en snelle levering: bestel je vóór 22:00 uur, dan kun je vaak de volgende dag al aan de slag. Zo weet je waar je aan toe bent en kun je meteen verder. We kennen onze producten en helpen je met eerlijk, praktisch advies. Twijfel je over een kleur of product? Heb je vragen over kleuren, verfsoorten of technieken? Dan staan onze specialisten voor je klaar, online of in de showroom. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een vraag of loopt er iets niet zoals verwacht? Neem gerust contact op via 085-483 41 00. We helpen je graag verder.