Snelle levering.

Snelle levering.

Prijs/ kwaliteitsverhouding en snelle.

Prijs/ kwaliteitsverhouding en snelle levering.

Snel en betrouwbaar

Goed assortiment

Snel bezorgd

Snel bezorgd

Niet voorradig en veel te laat.

Niet voorradig en veel te laat geregeld. Uiteindelijk wel geleverd . Maar voor � 47 een blik.. verwacht je ook niet anders. Ik wilde niet reageren maar door door te mekkeren om respons kan ik niet anders.

Prima levering

Goede levering en niet duur

Goede en vriendelijke service

Den Braven Zwaluw Polyplamuur besteld. Snelle levering.Helaas was de kleine tube stuk waardoor ik deze niet optimaal kon gebruiken. Via whatsapp met de klantenservice contact gehad, dit ging overigens heel gemakkelijke. Binnen enkele uren lieten ze weten dat er een nieuwe tube opgestuurd zou worden. Deze moet nog binnen komen.Goede en vriendelijke service

Prima verfwebwinkel

Ben zeer tevreden over deze verfwebwinkel.

Goeie prijs en snelle levering

Goeie prijs en snelle levering

Nooit eerder een bedrijf tegen gekomen.

Nooit eerder een bedrijf tegen gekomen die zo snel en effici�nt je gekochte producten levert. Duidelijk een tien.Antoinette van Spellen

Ruime keus

Ruime keus, snelle levering

Snelle levering goed product

Snelle levering goed product

Super snel met bezorgen ??

Super snel met bezorgen ??

Snelle en correct

Snelle, correcte levering

Levering van de verf was goed en snel, maar er zaten geen roerhoutjes bij.

Overzichtelijk site

Overzichtelijk site, en een snelle levering

Dikke prima.

Dikke prima.

Goede webshop

Goede webshop, super snelle levering!

Een repair kit besteld, retour en geld terug. Perfect

Een repair kit besteld, helaas kwam ik er achter dat mijn kozijn te weinig houvast had om de epoxy te kunnen houden. Helaas een nieuw kozijn, maar ik kon mijn bestelde kit retourneren en kreeg mijn geld terug.Super !!!

Snel en correct en goed verpakt.

Snel en correct en goed verpakt.

prima prijs voor kwaliteitsverf

Verf besteld, goede prijs en volgende dag in huis. Verf gelijk verwerkt, prima kwaliteit, goed bedrijf

Meerdere keren besteld bij deze webshop.

Meerdere keren besteld bij deze webshop en altijd een zeer snelle en uiterst correcte levering! Het kan niet altijd goed gaan en nu voor het eerst een levering gehad met enkele gebreken. Niet goed gegaan wel goed opgelost! Uiterst vriendelijk geholpen en uiterst correct gecompenseerd!

Contact met medewerker via whatsapp.

Contact met medewerker via whatsapp vond ik heel goed

Bij het transport is iets mis gegaan maar dat werd zeer keurig opgelost door Verfwebwinkel!

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

085 483 41 00

Over Verfwebwinkel

Bij Verfwebwinkel maken we het jou makkelijk om verf van topkwaliteit snel en voordelig in huis te halen. Met ons uitgebreide assortiment van merken zoals Farrow & Ball, Sigma, Sikkens en Wijzonol heb je alles wat je nodig hebt voor jouw schilderproject binnen handbereik. Verf bestellen gaat eenvoudig en razendsnel via onze gebruiksvriendelijke webshop. Bestel vandaag nog en begin morgen al met schilderen – zo simpel is het. Heb je liever eerst persoonlijk advies voordat je een keuze maakt? Bezoek dan onze showroom, waar onze verfspecialisten klaarstaan om jou te helpen. Hier krijg je deskundig advies op maat, zodat je precies weet welke verf en materialen het beste bij jouw project passen. Of je nu vragen hebt over kleuren, verfsoorten of technieken: wij helpen je graag verder. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 085 483 41 00. We helpen je graag verder!