Verfwebwinkel een aanrader om te bestellen.

Keurig verzorgde website waar je makkelijk je verfproduct kunt vinden ook wat betreft verf die op kleur gemengd moet worden. Snelle levertijd. Producten geleverd in stevige verpakking.

Prima digitale service

Prima digitale service, eenduidig en helder. Mooi assortimamt

Goed en op tijd geleverd Prima.

Goed en op tijd geleverd Prima.

Altijd snel bezorgd

Altijd snel bezorgd. Verpakking OK. Prijs OK.

Had de bestelling snelsnel binnen

Had de bestelling snel binnen

Duidelijke website en snelle verzending

Duidelijke website en snelle verzending

Zeer goed en vriendelijk geholpen Top

Zeer goed en vriendelijk geholpen Top

snel

snel, gemakkkelijk, correct

perfect

defect product zonder problemen en heel snel vervangen

Aan het lijntje houden!

Laatste keer dat ik hier bestel word inmiddels al meer dan een week aan het lijntje gehouden voor een product wat blijkbaar niet op voorraad is. Op de site wel beloven voor 20:00 besteld is de volgende dag in huis. Als ondernemer kan ik hier niks van op aan tegen over mijn klanten.

??????

Maakt beloften waar!

Snelle levering!

Snelle levering!

Prima en snelle levering!!!

Prima en snelle levering!!!

Prima verpakt en prima verf

Prima verpakt en prima verf

Verfklus

Duidelijke website, goede kwaliteit en scherpe prijs. Ook de levering was lekker snel.

Goed product

Goed product

Snel en correct.

Snel en correct.

Besteld en snel binnen

Besteld en snel binnen

Heel tevreden! Snel en voordelig.

Nu 2 keer verf besteld en volgende dag geleverd . Echt super fijn want dan kun je meteen aan de slag. Was ook bijna de helft goedkoper dan de bouwmarkt en was precies dezelfde verf. Heb ook nog muurverf nodig dus ga hier zeker weer bestellen !

Super snelle levering en zeee scherp.

Super snelle levering en zeee scherp geprijsd ??

vragen geld voor een niet bevestigde.

vragen geld voor een niet bevestigde winkelmand.Probleem is een fout in de winkelsoftware.Met 0,5l verf in de winkelmand kreeg ik de prijs plus "verzendkosten nvt" in dit deel van het land betekent dit: niet van toepassing.Maar bij verder gaan wordt er bij de afrekening wel verzendkosten gerekend, dit maat de verf zon 15% duurder dus. en het verschil met een hele liter 15 Euro dus afgebroken en een hele liter besteld.Maar de gebrekkige software snapt dit niet en wordt er nu gevraag te betalen voor de niet bestelde halve liter.Dus software probleem welke bij andere sites niet bestaat.

Snelle levering, na 15u besteld, dag erop al in huis.

Duidelijke website, scherpe prijzen, snelle levering.

Snel geleverd, goed verpakt. Ik had een blik van 2.5 ltr verf besteld en kreeg 3 blikken van 1 ltr.

goed , met dank

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

085 483 41 00

Over Verfwebwinkel

Bij Verfwebwinkel maken we het jou makkelijk om verf van topkwaliteit snel en voordelig in huis te halen. Met ons uitgebreide assortiment van merken zoals Farrow & Ball, Sigma, Sikkens en Wijzonol heb je alles wat je nodig hebt voor jouw schilderproject binnen handbereik. Verf bestellen gaat eenvoudig en razendsnel via onze gebruiksvriendelijke webshop. Bestel vandaag nog en begin morgen al met schilderen – zo simpel is het. Heb je liever eerst persoonlijk advies voordat je een keuze maakt? Bezoek dan onze showroom, waar onze verfspecialisten klaarstaan om jou te helpen. Hier krijg je deskundig advies op maat, zodat je precies weet welke verf en materialen het beste bij jouw project passen. Of je nu vragen hebt over kleuren, verfsoorten of technieken: wij helpen je graag verder. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 085 483 41 00. We helpen je graag verder!