Misleidende informatie op website en.

Misleidende informatie op website en door klantenservice. Had (met spoed) verf nodig. Product stond aangevinkt dat het op voorraad was, en de website geeft aan v��r 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden. Blijkt ineens na afrekenen dat op de orderbevestiging staat: verwachte verzenddatum 7 werkdagen. Gebeld met klantenservice en die garandeert mij (gecheckt in magazijn) Ja hoor, staat klaar ter verzending. Volgende dag niets ontvangen en ook geen track-en-trace dat het onderweg is. Na het weekend opnieuw gebeld en blijkt het allemaal toch niet te kloppen. Niet op voorraad en het gaat nog wel even duren. Wat een ongelofelijke, zeer tijdrovende (lange tel.wachttijd), maar vooral teleurstellende ervaring. Nooit meer!

6 spuitbussen online besteld en.

6 spuitbussen online besteld en betaald,krijg ik er 2 toegestuurd na contact geen goede rede gegeven over de reden,geld terug gestort ,kan ik ze wel weer bestellen,betekend wel dat ik dan dubbel verzend kosten betaal

4 liter latex

4 liter latex besteld, snel geleverd, verfpot is geopend geweest en lekte bij aankomst

Alles goed geregeld

Zeer snelle levering, goed verpakt en op de hoogte gehouden.

Snel geleverd. Geen 5 sterren omdat ik bij 7 blikken verf toch wel een paar roerhoutjes verwacht. Maar helaas zaten die er niet bij.

Alles mooi overzichtelijk ,en snel in huis

Alles mooi overzichtelijk, dus je weet meteen wat je nodig hebt voor je klus,en als voordeel snel in huis.

Ik had al eerder hier een bestelling.

Ik had al eerder hier een bestelling gedaan, nu een kleine nabestelling alles is meer dan meer perfect geleverd Chapeau

Snelle verzending, keurig verpakt

Snelle verzending, binnen een dag had ik de verf in huis. Zorgvuldig verpakt.

Bestelling goed aangekomen

Bestelling goed aangekomen, zeer goed verpakt en in de juiste kleur. Ze hanteren goede prijzen.

Over het algemeen zeer tevreden met.

Over het algemeen zeer tevreden met prijs kwaliteit en communicatiemogelijkheden met het bedrijf. Echter, ik had voor 16u besteld, meteen gebeld en gevraagd of de bestelling inderdaad dezelfde dag verstuurd wordt. Een man gaf op arrogante toon aan dat dat zo is. Bleek toch niet dezelfde dag verstuurd te zijn en kwam daardoor een dag later dan verwacht aan. Dat was een beetje jammer. Gelukkig overheerst de positieve ervaring dus alsnog 4 sterren.

Perfect!

Telf. Vriendelijk te woord gestaan. Bestelling geplaatst welke de volgende dag al keurig verpakt geleverd werd.Top!Jammer dat jullie niet meer in Roosendaal zitten

MEGA snelle levering

Veel keus, goeie verf en mega snel geleverd. Besteld na 19h savonds en smorgens al geleverd. Echt Top!

Niet voorradig terwijl anders op de website word aangegeven

Op de website vermelden dat het voorradig is terwijl dit niet is. Dus komen komen op dat moment niet na wat ze beloven. Dit is eenvoudig op te lossen door een e-mailtje te sturen en niet gegaan wachten tot de klant gaat bellen waar het blijft

De goedkoopste die ik kon vinden

De goedkoopste die ik kon vinden. Kwaliteit (Rupes schuurpapier) uiteraard prima. Duurde bijna een week voor de spullen bezorg werden. Dat moet sneller kunnen.

Grote keuze

Grote keuzeGoede prijs/kwaliteitSnelle levering

Supersnelle en correcte levering

Supersnelle en correcte levering. Enorm uitgebreide keus en voorraad aan professionele schildersbenodigdheden en soorten verf.

Levering 2x fout

Kreeg het verkeerde artikel toegestuurd. En de nalevering is naar het verkeerde adres gestuurd. Ik had een nieuw adres doorgegeven via whatsapp, helaas nu naar het oude adres gestuurd dat ik niet binnen 8 dgn op kan halen.

Goed product ,en snelle levering

Goed product ,en snelle levering

het bestelde product was zeer snel.

het bestelde product was zeer snel binnenen een goede kwaliteit

Goede verf en services

Goede verf en services

Prima en snel

Prima en snel

Goede Verfstok van goudhaantje , slechte onge�nteresseerde aftersales van verfwebwinkel

Verfstok besteld wat een prima stok is, daar niks over te zeggen. Wat wel storend was dat de stok �49,99 kostte en gratis verzending vanaf �50 gold. Contact gezocht via whatsapp maar veel te trage reactie. Dan maar iets extra besteld: 1 doos roerstokken voor �0,50. Prima , echter ik kreeg maar 1 stok. Opnieuw contact gezocht en t zou worden nagestuurd werd mij verteld. Nee hoor, ik kreeg toch maar 1 stokje werd mij later telefonisch medegedeeld. Moraal van dit verhaal, fix je aftersales en help je klant. Dat ik niet meer bestel bij jullie is dat jullie beloven mij te contacteren na onze telefoongesprekken met een oplossing. Ik wacht nu nog steeds op jullie contact. T gaat mij niet om de roerstokken laat dat duidelijk zijn. De manier van omgaan met klanten is voor jullie zeker een punt ter verbetering. Gelukkig zijn er betere verfships die wel snappen wat goede aftersales is !!!

snelle levering en correcte levering

snelle levering en correcte levering

Vlot en volgens afspraak geleverd

Vlot en volgens afspraak geleverd. Alles goed ingepakt en beschermd.

Snelle levering. Product voldoet aan verwachting. Zou beter vindbaar kunnen zijn, want als je op kitpistool zoekt vind hij hem niet.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

085 483 41 00

Over Verfwebwinkel

Bij Verfwebwinkel maken we het jou makkelijk om verf van topkwaliteit snel en voordelig in huis te halen. Met ons uitgebreide assortiment van merken zoals Farrow & Ball, Sigma, Sikkens en Wijzonol heb je alles wat je nodig hebt voor jouw schilderproject binnen handbereik. Verf bestellen gaat eenvoudig en razendsnel via onze gebruiksvriendelijke webshop. Bestel vandaag nog en begin morgen al met schilderen – zo simpel is het. Heb je liever eerst persoonlijk advies voordat je een keuze maakt? Bezoek dan onze showroom, waar onze verfspecialisten klaarstaan om jou te helpen. Hier krijg je deskundig advies op maat, zodat je precies weet welke verf en materialen het beste bij jouw project passen. Of je nu vragen hebt over kleuren, verfsoorten of technieken: wij helpen je graag verder. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 085 483 41 00. We helpen je graag verder!