Schuurpads

Schuurpads besteld op de 29e mei in de avond, kon het pakket de 31 mei ophalen op een afhaalpunt bij mij in de buurt. Was goed verpakt en de bestelde goederen onbeschadigd ontvangen.

Overzichtelijke site en de snelle.

Overzichtelijke site en de snelle levering zoals wordt vermeld.

Prima in orde

Goede prijs en razendsnel, keurig netjes afgeleverd.

Het was prima,heel tevreden!

Het was prima,heel tevreden!

Bestellen en de volgende dag in huis

Bestellen en de volgende dag in huisVerf zeer goed en prijs verhouding ook goed.

Snelle levering en goede producten.

Snelle levering en goede producten.

Heel tevreden

Makkelijk te bestellen, hetzelfde dag geleverd !

Vernis voor muurverf besteld

Vernis voor muurverf besteld. Na 2 dagen al in huis, werk super goed. Ruikt wel behoorlijk bij opbrengen maar is snel weg de geur.Laag 2x aanbrengen en je kan je muur zo af zemen schrik niet als je het erop doet de kleur trekt weer bij.

Product de volgende dag al in huis

Product de volgende dag al in huis. Prima

Zeer snelle levering, volgende dag al in huis. Zeer ruime keus en uitleg.

Prima advies en levering conform.

Prima advies en levering conform afspraak

Directe en duidelijke communicatie

Directe en duidelijke communicatie

Producten zijn ons snel geleverd en.

Producten zijn ons snel geleverd en waren volgens afspraak

Zeer tevreden!

Zeer tevreden!Overzichtelijke website en fijne bestelprocesure. De verf die ik bestelde was niet meteen leverbaar maar ik ben keurig op de hoogte gehouden van de vorderingen. Ik had 2,5 liter verf besteld en heb uiteindelijk 3 blikken van 1 liter ontvangen, grote pluim en een dank je wel voor Verfwebwinkel!

Snel prijs kwaliteit

Snel, prijs kwaliteit

Snelle levering en goede prijs

Snelle levering en goede prijs

Gewoon perfect als altijd

Gewoon perfect als altijd

Mijn bestelling is naar tevredenheid.

Mijn bestelling is naar tevredenheid geleverd binnen 2 dagen.

Duidelijke uitleg over producten en.

Duidelijke uitleg over producten en snelle levering ??

Snel

Snel, prijstechnisch goed. Wat moet je nog meer...

De bestelling werd vlot geleverd

De bestelling werd vlot geleverd! Zeer tevreden.

Vakmensen da

Nog te verwerken, antifoulingEpif.coppercr. goedkoopste prijsEn volgende dag in huis ??Ook gebelt vor n vraagje, antwoord ??

Geleverd wat ik besteld had en snel in.

Geleverd wat ik besteld had en snel in huis met een scherpe prijs ????

Snel,correct en goede info

Snel,correct en goede info

top geleverd

top geleverd

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

085 483 41 00

Over Verfwebwinkel

Bij Verfwebwinkel maken we het jou makkelijk om verf van topkwaliteit snel en voordelig in huis te halen. Met ons uitgebreide assortiment van merken zoals Farrow & Ball, Sigma, Sikkens en Wijzonol heb je alles wat je nodig hebt voor jouw schilderproject binnen handbereik. Verf bestellen gaat eenvoudig en razendsnel via onze gebruiksvriendelijke webshop. Bestel vandaag nog en begin morgen al met schilderen – zo simpel is het. Heb je liever eerst persoonlijk advies voordat je een keuze maakt? Bezoek dan onze showroom, waar onze verfspecialisten klaarstaan om jou te helpen. Hier krijg je deskundig advies op maat, zodat je precies weet welke verf en materialen het beste bij jouw project passen. Of je nu vragen hebt over kleuren, verfsoorten of technieken: wij helpen je graag verder. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 085 483 41 00. We helpen je graag verder!