Super snelle levering

Super snelle levering. Bestelling geplaatst om 21:45 en volgende ochtend geleverd voor 10u00.

top

alles gemakkelijk en in orde

PostNL had weer is verzaakt en mijn pakket kwijt gemaakt. Gesproken met Rik en hij zorgde ervoor dat ik binnen twee dagen alsnog mijn bestelling had.

Snel en correct

Snel geleverd (volgende dag) en het artikel is exact zoals beschreven. Dank je wel

Snel geleverd en goede prijs voor prima product!

Ik had nieuwe wieltjes nodig voor mijn IKEA vaatwasser. Ikea gaf nul op het rekest, maar jullie hiepen mij aan de goede wieltjes!

Snel verzonden

Snel afgeleverd, het product was precies zoals omschreven.

Grasdreef 13

5658 HX Eindhoven

Over TotalReplace

TotalReplace levert onderdelen, accessoires en middelen die je zonder technische kennis kan gebruiken voor je huis, tuin of hobby. De onderdelen zijn geschikt voor alle bekende merken. Zoek eenvoudig op categorie, merk en type en vind het juiste onderdeel voor uw apparaat. Ook kunt u bij ons terecht voor onderdelen advies, neem contact met ons op als u twijfelt welk onderdeel het beste past op uw apparaat. Onze medewerkers gebruiken, handleidingen, technische tekeningen en documenten om u zo goed mogelijk van advies te voorzien. Daarnaast kunnen wij artikelen die nog niet beschikbaar zijn speciaal voor u inkopen op afspraak met doorgaans een wat langere levertijd van 1 - 2 weken.