Laden reviews...
60 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten benadrukken snelle levering, mooie verpakking en persoonlijke aandacht. De reacties geven overwegend een positieve ervaring met betrouwbare bezorging en duidelijke communicatie. Bestellen verloopt soepel en er is ruime keuze met een redelijke prijs-kwaliteit.
Bestelling verliep prima, snel bezorgd maar tevredenheid
6 July 2026
Ellen
Geleen
Dankjewel voor je review, heel fijn om te horen!
Groetjes, Marianne
Vlotte en correcte afhandeling. Mooi verpakt, echt een cadeautje. Ontvangers waren blij verrast.
25 June 2026
Petra
Sint Hubert
Heel fijn om te horen, dank je wel voor de review!
Groetjes, Marianne
Een kleinigheidje versturen lukt tegenwoordig bijna niet meer voor een leuk bedrag. Hier wel! Een cadeautje, een kaartje met tekst (super leuk dat je de keuze kan maken voor schrijven ipv typen) en je hebt een geweldige attentie. Ik ga hier vaker bestellen!
11 June 2026
Sharon Teunissen
Westervoort
Dank je wel voor deze mooie review, heel leuk om te horen!
Groetjes, Marianne
Goedemiddag, Helaas is het pakketje lang onderweg geweest Maar dat is een fout van Postnl Het kadootje was met zorg ingepakt En de ontvangers waren er heel erg blij mee . Voor mij een site waarop ik vaker verrassende kadootjes ga bestellen Super leuk Vriendelijke groet, Ellen Sommer
1 June 2026
Ellen
Arnhem
Wat jammer dat het pakketje er lang over gedaan heeft, heel vervelend! Fijn dat het wel goed is bevallen, dank je wel voor de mooie review!
Groetjes, Marianne
Het bijbelse kleurboek was perfect om m'n neefje en nichtje cadeau te doen. Met het kaartje en de persoonlijke boodschap erop was het compleet. Heel leuk ingepakt, een cadeau om te krijgen.
1 June 2026
Froukje Hofsink
Hardenberg
Wat fijn om te horen, dank je wel voor je review!
Groetjes, Marianne
Setje prachtige oorbellen besteld. Vond ze zo mooi om mezelf eens kado te doen, hoe leuk is dat. Doosje mooi ingepakt, werd al blij bij de brievenbus!!!
27 May 2026
Joke
Rilland
Wat leuk om te horen, veel plezier ermee!
Groetjes, Marianne
Heel leuk om iemand zo te verrassen . Jammer dat onze namen niet op de kaart stonden . Vriendelijke groet Pauline, Bob en Toff
21 May 2026
Pauline Horst
Boskoop
Dankjewel voor je mooie review! Jammer van de namen! Als tekst op de kaart komt alleen de tekst die opgegeven is, zodat je ook anoniem kunt bestellen. Ik ga kijken of ik dit nog duidelijker aan kan geven in het bestelproces! Groetjes, Marianne
Ik zocht een brievenbus kadootje voor een zieke vriendin wat betaalbaar en origineel was en kwam via google toevallig bij Kado Post terecht. Heel blij dat ik ze gevonden heb, originele kadootjes, het inpak papier kun je kiezen en je meegestuurde kaartje is gratis (!!) en je kunt zelfs kiezen of het handgeschreven of geprint in het brievenbus pakketje wordt meegestuurd. Geweldig! Na je bestelling ontvang je ook nog een foto hoe het te verzenden pakketje eruitziet (ook dat ziet er TOP uit). Ook de verzending is duidelijk en gaat vlot. Mijn vriendin was zeer verrast en net zo enthousiast als ik. Echt 5 sterren (liever 6 als het zou kunnen) voor alle onderdelen van het bestelproces en deze verkoper. Ik kom zeker terug en kan alleen maar zeggen dikke dikke aanrader!
7 May 2026
Karen
Rensma
Dank je wel voor deze mooie review, heel fijn om te horen! Groetjes, Marianne
Mijn ervaring was heel goed over Kado Post. De ontvangers waren erg verrast en hadden mij er een foto van opgestuurd. Kado Post ga ik zeker vaker gebruiken.
6 May 2026
5 May 2026
Pris
Biddinghuizen
Dankjewel, fijn om te horen! Groeten, Marianne
De keuze in liefdevolle attenties is leuk en wat vooral mooi is, dat alles zo persoonlijk wordt aangepakt. Het kadootje leuk ingepakt, je wordt goed op de hoogte gehouden. Ik ben zeer tevreden.
1 May 2026
Marielle Kloosterhuis
Leusden
Wat fijn om te horen, hartelijk dank voor deze mooie review! Groetjes, Marianne
Dit is de tweede keer dat ik hier iets bestel. De eerste keer is het pakketje niet ontvangen en nadat ik dat heb door gegeven is Marianne er weer direct mee aan de slag gegaan om het alsnog te versturen. Wat een top service! De tweede keer is alles netjes ontvangen. Ik ga hier zeker wat vaker bestellen.
20 April 2026
liane
Enschede
Dankjewel voor deze mooie review! Heel fijn om te horen dat de tweede keer alles goed is ontvangen! Groeten, Marianne
Ik ben heel tevreden. Er was voldoende aanbod, de ontvanger was er heel blij mee.
16 April 2026
8 April 2026
A.
X
Hartelijk dank voor deze mooie review! Groeten, Marianne
Erg leuk. Mooi en met zorg ingepakt, op tijd verzonden én ontvangen. Ontvanger verrast en blij.
7 April 2026
René
Peer (B)
Dankjewel voor deze mooie review! Groeten Marianne
Tot op heden is er nog niets ontvangen helaas
Beveelt niet aan
26 March 2026
Van de Pol
Kortenhoef
Wat vervelend dat het pakketje nog niet is ontvangen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Neem even contact met ons op, dan kijken we mee hoe we dit zo snel mogelijk op kunnen lossen!
Groetjes, Marianne
Toen ik op zoek was naar een cadeau voor iemand en nog geen idee had wat ik moest schenken, kwam ik bij kado post terecht. Wat ik heel prettig vond , was dat ik zelf kon kiezen welke verschillende items ik bij elkaar in één pakketje kon versturen. Zo werd het een heel persoonlijk cadeau. En dan kun je ook nog kiezen uit allerlei verschillende soorten cadeaupapier en kaartjes. Super leuk. En het werd ook nog eens heel snel bezorgd, dat is ook fijn.
16 March 2026
I
S
Een cadeaupakketje besteld om iemand anders blij mee te maken. En dit is helemaal gelukt. De afhandeling was zorgvuldig en persoonlijk. Leuk om ook een foto te ontvangen van hoe het pakketje er uit zag. De ontvanger was er ook erg blij mee.
5 March 2026
Brenda
Alkmaar
Dankjewel voor je mooie review, heel fijn om te horen! Groetjes Marianne
Via de mail een bevestiging gekregen van alle stappen, bestelling, inpakken en verzenden. Soepel en snel proces, en een persoonlijke touch door de handgeschreven kaart.
Maaike
Bergen
Goed om te horen, dank je wel voor je mooie review! Groetjes, Marianne
Een brievenbus pakketje gestuurd naar mijn vriendin omdat ze ziek was. Het zag er erg gezellig en verzorgd uit. En mijn vriendin was er erg blij mee en ze was blij verrast. Het pakket is met liefde ingepakt en verstuurd.
Andrea Broos
Groningen
Heel fijn, dank je wel voor je mooie review! Groetjes, Marianne
Laatst raakte mijn pakketje zoek, na contact opgenomen te hebben met Marianne werd dit heel snel opgelost. Wat een goede service op een menselijke manier. Een dikke aanrader om hier een leuk pakket te bestellen voor een mooie prijs! Fantastisch!
Lisanne Westdijk
Dirksland
2 February 2026
Nora
Nijmegen
Dankjewel voor je mooie review! Groeten, Marianne
Voor een cliënt van ons bedrijf heb ik via Kadopost een kraamcadeautje besteld en ben daar erg tevreden over. Ik kon zelf het cadeaupapier en het kaartje uitkiezen en de tekst op het kaartje zelf schrijven, wat het cadeau extra persoonlijk maakte. De communicatie per e-mail was prettig en het was leuk om per e-mail een foto van het ingepakte pakketje te ontvangen. De cliënt was blij verrast. Zeker een aanrader!
26 January 2026
Linda
Zoetermeer
Wat fijn om te horen, dank voor deze mooie review! Groeten, Marianne
Heel goede communicatie en super verzorgd! Leuk ingepakt met mooi papier en leuke kaart! Top
22 January 2026
Gerda
Odijk
Wat fijn om te horen, dank je wel voor deze prachtige review! Marianne
Kado Post is echt een aanrader. Makkelijk bestelproces. Grote keuze aan cadeaus. Super service! En een blije ontvanger.
19 January 2026
Kim
Dinxperlo
Wat fijn om te horen, dank je wel voor deze mooie review! Groetjes, Marianne
De leukste kadootjes door de brievenbus! Een kadootje voor een verjaardag, een nieuwe baan, een nieuw huis, een zwemdiploma, een kraamkado, een opkikkertje, zomaar iets liefs, een bedankje of een kadootje om beterschap te wensen, er is altijd wel een gelegenheid om iemand te verrassen!
Kado Post is een kadoservice waarmee je één of meerdere kadootjes met een kaart, mooi ingepakt direct naar de ontvanger kunt versturen. Je kunt zelf je doosjes samenstellen met pakketjes of losse kadootjes, zelf je kadopapier uitzoeken en een kaart met je eigen persoonlijke tekst.
Waardweg 3
4435 RH Baarland