Uitstekend!

Goede service, persoonlijke benadering, goed verzorgd

Na de bestelling, snel gehandeld en op de post gedaan. Mooi dat ze het kaartje zelf schreven met pen. De ontvanger is erg blij en verrast door het mooie kado.

Prima service voor leuke verrassing

Fijn om een kadootje per piste kunnen sturen als je niet in de gelegenheid bent het persoonlijk te geven. Gelukkig ook bezorgd op de dag die ik had aangekruist voor aflevering.

Zeker een aanrader!

Origineel en creatief verpakt cadeautje. Mijn moeder was er erg blij mee. Het kwam overigens wel een dag te laat, maar of dat aan Kado Post of PostNL ligt durf ik niet te zeggen. De communicatie vanuit Kado Post was top. Erg leuk dat je in de mail een foto ontvangt van hoe het pakketje eruit ziet. Minpuntjes was dat je maar weinig tekst kwijt kon op het kaartje.

Zeer klantvriendelijk

Pakketje was heel mooi verpakt. Er werd van tevoren een foto gestuurd met de mededeling dat het pakket verstuurd ging worden. De ontvanger was blij verrast. Goede service. Leuke kado-ideeën!

Prima verzorging mooi pakker.

Alles was goed geregeld. Precies zoals ik het had besteld.

Cadeau krijgt een plus maar bezorging duurt lang

Op vrijdag om 14.30 uur een cadeau besteld en deze wordt dan op woensdag pas bezorgd. In de huidige tijd met alle logistieke mogelijkheden vind ik het lastig te begrijpen waarom dit zo lang moet duren en je ook nog verzendkosten betaald. Het cadeau zelf is heel positief ontvangen maar minpunten voor de lange verzendtijd.

Heel erg goed

Makkelijk en erg vriendelijk.

Leuk en gemakkelijk

Makkelijk bestellen. Veel keuzes. Maar je blijft afhankelijk van NLPost die niet meer zo accuraat bezorgt.

Overzichtelijke site, leuke kado's en snel geleverd!

Omdat we ver bij onze vrienden candaan wonen, hun een geboortekado gestuurd via Kado Post omdat ze opa en oma zijn geworden van een kleinzoon. Je kunt ook het inpakpapier kiezen waar ze het mee inpakken. Het is een heel leuk pakket geworden en het is erg goed ontvangen. Bedankt voor de snelle en goede service!

Goed assortiment en snelle levering

Uitgebreide keuze in het assortiment, leuke kaartjes, snelle levering, eenvoudig bestelproces

lief kado, goed contact, snelle verzending

Zeer tevreden over de service en een groot compliment vanuit de ontvanger, die was in de wolken met het kado dat liefdevol en met zorg was ingepakt.

Ik vind dat het super leuk wordt ingepakt , en heel netjes en snel wordt verstuurd.

Liefdevpl verpakt en een mooi aanbod op de website. Verstuurd zoals aangegeven op de gewenste dag. Betrouwbaar product.

teleurgesteld

Helaas ontving ik gisteren een berichtje van mijn vriendin dat ze het kadootje nog niet heeft ontvangen

Leuk om te geven en te krijgen

Leuke cadeautjes en handig dat het door de brievenbus past.

Altijd weer een mooi kado via de post !

Duidelijke website, leuk aanbod voor alle gelegenheden. Geneigd keus! Leuk om te krijgen, maar óók leuk om te maken.

Nu twee keer een cadeautje via kado post gedaan, en echt superleuke reacties gehad! Altijd gave cadeau ideeën die ook nog een geweldig worden verpakt; met recht een cadeautje om te krijgen en te versturen! Wat mij betreft een dikke aanrader!

Leuk cadeau

Mooi ingepakt en snel verzonden. Nu afwachten of de bloemen netjes gaan groeien.

Leuke cadeautjes, veel keus en het voelt allemaal erg persoonlijk!

Onwijs leuk en persoonlijk kado!

Onwijs fijn en goed geholpen. Via e-mail hield ze mij over elke stap op de hoogte.

Makkelijk te bestellen, eenvoudig een cadeautje samengesteld. We iets te veel keuze in kaarten, lastiger te selecteren waar ik naar op zoek was.

Zelfs een handgeschreven kaartje!

Geweldig leuke kadootjes en goed geregeld

Goede verzorging bezorging van de kadootjes

Het pakket is goed ontvangen en zag er super netjes uit, absoluut een aanrader! Wellicht goed om bij PostNL na te gaan in hoeverre zij doorlooptijden kunnen garanderen. De bezorgdatum is meerdere malen verzet waardoor het verjaardagscadeau uiteindelijk vier dagen te laat werd bezorgd.

Waardweg 3

4435 RH Baarland

Over Kado Post

De leukste kadootjes door de brievenbus! Een kadootje voor een verjaardag, een nieuwe baan, een nieuw huis, een zwemdiploma, een kraamkado, een opkikkertje, zomaar iets liefs, een bedankje of een kadootje om beterschap te wensen, er is altijd wel een gelegenheid om iemand te verrassen! Kado Post is een kadoservice waarmee je één of meerdere kadootjes met een kaart, mooi ingepakt direct naar de ontvanger kunt versturen. Je kunt zelf je doosjes samenstellen met pakketjes of losse kadootjes, zelf je kadopapier uitzoeken en een kaart met je eigen persoonlijke tekst.