Super, snel en persoonlijk

Zeer goede service met veel persoonlijke mogelijkheden en een mooi verzorgd cadeau!

Voor een cliënt van ons bedrijf heb ik via Kadopost een kraamcadeautje besteld en ben daar erg tevreden over. Ik kon zelf het cadeaupapier en het kaartje uitkiezen en de tekst op het kaartje zelf schrijven, wat het cadeau extra persoonlijk maakte. De communicatie per e-mail was prettig en het was leuk om per e-mail een foto van het ingepakte pakketje te ontvangen. De cliënt was blij verrast. Zeker een aanrader!

Heel goede communicatie en super verzorgd! Leuk ingepakt met mooi papier en leuke kaart! Top

Ideaal om een mooi cadeautje te laten bezorgen.

Kado Post is echt een aanrader. Makkelijk bestelproces. Grote keuze aan cadeaus. Super service! En een blije ontvanger.

Leuke betaalbare brievenbus cadeautjes

Leuke cadeautjes voor verschillende gelegenheden. Onze zieke collega was er blij mee. Afhandeling scoort een dikke 10, je krijgt zelfs een foto van hoe het eruit ziet voordat het brievenbuspakketje op de post gaat. Erg attent.

Leuk ingepakt, fijne communicatie met zelfs een foto van het resultaat. Bedankt!

Gied verzorgd.

Eén van de twee pakketjes kreeg ik retour op mijn eigen adres. Hoe dat kon?! Daarna zelf maar verstuurd. Het andere is goed aangekomen.

snel besteld snel verzonden

Ik heb het kado niet gezien, maar de bestelling was makkelijk geplaatst en volgens afspraak verzonden. Wordt goed over de voortgang op de hoogte gehouden. TOP!

Hoe leuk is het om iemand te verrassen met een kadootje door de brievenbus!

Eerst zelf kijken wat voor kadootjes er allemaal zijn en kiezen voor welke gelegenheid het is. Daarna je doosje vullen en doorgeven aan Marianne van Kado Post die er een mooi pakketje van maakt met jouw persoonlijke boodschap bijgesloten. Succes en vreugde verzekerd!

Leuk assortiment, snelle service en supermooi verpakt! Fijne communicatie met de verkoper. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!

Duidelijke site, snele levering

Duidelijke site Snelle levering Leuke gratis verpakking

Persoonlijk en betrokken.

Gaan direct voor je aan de slag. Ik voelde me gehoord en absoluut GEEN nummer, zoals bij vele bedrijven. Top!!!

Betrokken

Kado post is betrokken bij het verzenden van een mooi cadeau aan de ontvanger. Je krijgt bij verzending een foto van hoe het doosje (oid) opgemaakt is en er wordt bevestiging gevraagd of het aangekomen is. Zoals de titel dus aangeeft, erg betrokken.

Fijne service, leuke cadeautjes, helemaal top!

Met ons bedrijf besloten we op het allerlaatste moment dat we tóch nog sintcadeautjes wilden laten bezorgen bij ons management team. Marianne heeft ons snel en vriendelijk geholpen en het mogelijk gemaakt dat iedereen nog voor SInt kon genieten van het presentje. Super service. Kwaliteit van de producten was ook goed. helemaal goed!

Prima!!

Makkelijk te bestellen en volop keus. Mijn schoonzus heeft het op tijd ontvangen maar ik had geen afzender erop gezet, daardoor wist ik het niet.

Snelle en goede levering. Met achteraf nog navraag of alles naar wens is verlopen.

Super service!

Onlangs wilde ik een origineel kado versturen naar iemand, ik heb contact opgenomen met Marianne en zij heeft mij echt super goed geholpen. Een mooi compliment gekregen van de ontvanger van het kado. Bedankt Marianne voor je hulp!

Leuk!

Reactie van de ontvanger: wat is het ontzettend leuk om op deze manier een kadootje te ontvangen.

Leuke verrassing

Mijn volwassen dochter genoot van de sinterklaassurprise dat met de post kwam.

Super leuk!

De jarige job was heel blij met zijn mooi ingepakte postcadeautje!

Prachtig ingepakt, leuke keuzes

Mooie website. Ruime keuze uit kleine cadeautjes, erg handig. Erg mooi ingepakt. Misschien wel iets te vrolijk ingepakt voor het doel (troostbloemetjes), maar het fleurt de boel zeker op. Nette mail met bevestiging (inclusief foto!). Ik had er nooit eerder besteld. Maar voor een brievenbus aardigheidje is deze website een heel goede keuze. Ik ga er zeker vaker bestellen!

Geweldige service als je niet naast de deur woont!

Makkelijk keuzes te maken door het menu.

Leuke kadootjes voor een leuke prijs.

Nadat ik een leuke borrelplank had gekozen om te versturen, kreeg ik een mail omdat de plank helaas niet meer beschikbaar was. Kon een andere kiezen die net zo leuk was, dus was het snel opgelost en kon het nog op tijd verstuurd worden. Heel persoonlijk mailcontact. Ook daarna nog mail gekregen of alles goed verlopen was. Bedankt Marianne!

Uitstekend!

Goede service, persoonlijke benadering, goed verzorgd

Na de bestelling, snel gehandeld en op de post gedaan. Mooi dat ze het kaartje zelf schreven met pen. De ontvanger is erg blij en verrast door het mooie kado.

Waardweg 3

4435 RH Baarland

Over Kado Post

De leukste kadootjes door de brievenbus! Een kadootje voor een verjaardag, een nieuwe baan, een nieuw huis, een zwemdiploma, een kraamkado, een opkikkertje, zomaar iets liefs, een bedankje of een kadootje om beterschap te wensen, er is altijd wel een gelegenheid om iemand te verrassen! Kado Post is een kadoservice waarmee je één of meerdere kadootjes met een kaart, mooi ingepakt direct naar de ontvanger kunt versturen. Je kunt zelf je doosjes samenstellen met pakketjes of losse kadootjes, zelf je kadopapier uitzoeken en een kaart met je eigen persoonlijke tekst.