Heel leuk , op 1 ding na , vergeten onze namen stonden niet op de kaart .Zo wist Iris niet van wie !

Heel leuk om iemand zo te verrassen . Jammer dat onze namen niet op de kaart stonden . Vriendelijke groet Pauline, Bob en Toff

Uitstekende service en ontzettend leuke inhoud en verpakking!

Ik zocht een brievenbus kadootje voor een zieke vriendin wat betaalbaar en origineel was en kwam via google toevallig bij Kado Post terecht. Heel blij dat ik ze gevonden heb, originele kadootjes, het inpak papier kun je kiezen en je meegestuurde kaartje is gratis (!!) en je kunt zelfs kiezen of het handgeschreven of geprint in het brievenbus pakketje wordt meegestuurd. Geweldig! Na je bestelling ontvang je ook nog een foto hoe het te verzenden pakketje eruitziet (ook dat ziet er TOP uit). Ook de verzending is duidelijk en gaat vlot. Mijn vriendin was zeer verrast en net zo enthousiast als ik. Echt 5 sterren (liever 6 als het zou kunnen) voor alle onderdelen van het bestelproces en deze verkoper. Ik kom zeker terug en kan alleen maar zeggen dikke dikke aanrader!

Geweldig!

Mijn ervaring was heel goed over Kado Post. De ontvangers waren erg verrast en hadden mij er een foto van opgestuurd. Kado Post ga ik zeker vaker gebruiken.

Uitstekend prachtig

Uitstekend, mooi

Leuke en persoonlijke kadootjes

De keuze in liefdevolle attenties is leuk en wat vooral mooi is, dat alles zo persoonlijk wordt aangepakt. Het kadootje leuk ingepakt, je wordt goed op de hoogte gehouden. Ik ben zeer tevreden.

Top ervaring!

Dit is de tweede keer dat ik hier iets bestel. De eerste keer is het pakketje niet ontvangen en nadat ik dat heb door gegeven is Marianne er weer direct mee aan de slag gegaan om het alsnog te versturen. Wat een top service! De tweede keer is alles netjes ontvangen. Ik ga hier zeker wat vaker bestellen.

Mooi assortiment kado's, op tijd geleverd.

Ik ben heel tevreden. Er was voldoende aanbod, de ontvanger was er heel blij mee.

Alles goed geregeld en mooi verpakt

X

Creatief en volgens afspraak

Erg leuk. Mooi en met zorg ingepakt, op tijd verzonden én ontvangen. Ontvanger verrast en blij.

Niet goed

Tot op heden is er nog niets ontvangen helaas

snel een cadeau op maat

Toen ik op zoek was naar een cadeau voor iemand en nog geen idee had wat ik moest schenken, kwam ik bij kado post terecht. Wat ik heel prettig vond , was dat ik zelf kon kiezen welke verschillende items ik bij elkaar in één pakketje kon versturen. Zo werd het een heel persoonlijk cadeau. En dan kun je ook nog kiezen uit allerlei verschillende soorten cadeaupapier en kaartjes. Super leuk. En het werd ook nog eens heel snel bezorgd, dat is ook fijn.

Persoonlijk en zorgvuldig

Een cadeaupakketje besteld om iemand anders blij mee te maken. En dit is helemaal gelukt. De afhandeling was zorgvuldig en persoonlijk. Leuk om ook een foto te ontvangen van hoe het pakketje er uit zag. De ontvanger was er ook erg blij mee.

Makkelijk en snel

Via de mail een bevestiging gekregen van alle stappen, bestelling, inpakken en verzenden. Soepel en snel proces, en een persoonlijke touch door de handgeschreven kaart.

Prachtige en duidelijke site.

Een brievenbus pakketje gestuurd naar mijn vriendin omdat ze ziek was. Het zag er erg gezellig en verzorgd uit. En mijn vriendin was er erg blij mee en ze was blij verrast. Het pakket is met liefde ingepakt en verstuurd.

Hele goede service op een menselijke manier!!!

Laatst raakte mijn pakketje zoek, na contact opgenomen te hebben met Marianne werd dit heel snel opgelost. Wat een goede service op een menselijke manier. Een dikke aanrader om hier een leuk pakket te bestellen voor een mooie prijs! Fantastisch!

Super, snel en persoonlijk

Zeer goede service met veel persoonlijke mogelijkheden en een mooi verzorgd cadeau!

Voor een cliënt van ons bedrijf heb ik via Kadopost een kraamcadeautje besteld en ben daar erg tevreden over. Ik kon zelf het cadeaupapier en het kaartje uitkiezen en de tekst op het kaartje zelf schrijven, wat het cadeau extra persoonlijk maakte. De communicatie per e-mail was prettig en het was leuk om per e-mail een foto van het ingepakte pakketje te ontvangen. De cliënt was blij verrast. Zeker een aanrader!

Heel goede communicatie en super verzorgd! Leuk ingepakt met mooi papier en leuke kaart! Top

Ideaal om een mooi cadeautje te laten bezorgen.

Kado Post is echt een aanrader. Makkelijk bestelproces. Grote keuze aan cadeaus. Super service! En een blije ontvanger.

Leuke betaalbare brievenbus cadeautjes

Leuke cadeautjes voor verschillende gelegenheden. Onze zieke collega was er blij mee. Afhandeling scoort een dikke 10, je krijgt zelfs een foto van hoe het eruit ziet voordat het brievenbuspakketje op de post gaat. Erg attent.

Leuk ingepakt, fijne communicatie met zelfs een foto van het resultaat. Bedankt!

Gied verzorgd.

Eén van de twee pakketjes kreeg ik retour op mijn eigen adres. Hoe dat kon?! Daarna zelf maar verstuurd. Het andere is goed aangekomen.

snel besteld snel verzonden

Ik heb het kado niet gezien, maar de bestelling was makkelijk geplaatst en volgens afspraak verzonden. Wordt goed over de voortgang op de hoogte gehouden. TOP!

Hoe leuk is het om iemand te verrassen met een kadootje door de brievenbus!

Eerst zelf kijken wat voor kadootjes er allemaal zijn en kiezen voor welke gelegenheid het is. Daarna je doosje vullen en doorgeven aan Marianne van Kado Post die er een mooi pakketje van maakt met jouw persoonlijke boodschap bijgesloten. Succes en vreugde verzekerd!

Leuk assortiment, snelle service en supermooi verpakt! Fijne communicatie met de verkoper. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!

Waardweg 3

4435 RH Baarland

Over Kado Post

De leukste kadootjes door de brievenbus! Een kadootje voor een verjaardag, een nieuwe baan, een nieuw huis, een zwemdiploma, een kraamkado, een opkikkertje, zomaar iets liefs, een bedankje of een kadootje om beterschap te wensen, er is altijd wel een gelegenheid om iemand te verrassen! Kado Post is een kadoservice waarmee je één of meerdere kadootjes met een kaart, mooi ingepakt direct naar de ontvanger kunt versturen. Je kunt zelf je doosjes samenstellen met pakketjes of losse kadootjes, zelf je kadopapier uitzoeken en een kaart met je eigen persoonlijke tekst.