Tot nu toe tevreden

De bestelling werd geleverd op het van te voren aan gegeven tijdstip

Goed, snel en lekker

Een goede stevige verpakking, lekkere producten en snelle levering naar Duitsland. Ik vind alleen de prijzen wel sterk verhoogd. De verpakking zijn het laatste jaar duidelijk kleiner geworden. Dus ik bestel dan wel wat minder noten. De zuidvruchten eet ik elke dag en die blijf ik zeker bestellen, vooral de ongezwavelde abrikozen zijn heel goed.

Great quality products!

Lekkere producten en snelle levering.

Altijd een tevreden klant

Altijd alles netjes en perfect geleverd, behalve de laatste keer met de Pistas noten. Er zat te weinig in de verpakking. Misschien een foutje? Omdat ik mijn noten zelf rooster met postjes van 250 gram merkte ik het met afwegen.

Heerlijke producten, snelle verzending, goede communicatie

Heerlijke producten, snelle verzending, goede communicatie

Heerlijke en verse producten

T

Heerlijk!

Snelle levering, en echt heerlijke verse producten.

Goede zaak nooit problemen mee

Heerlijke noten altijd vers en snelle levering

Heerlijke noten en snel bezorgd

Heerlijke noten

De noten zijn lekker en vers.

Macadamianoten 3kg

Snelle levering, heerlijk gebrande noten.Aanrader.

Bestelling snel en netjes verpakt ontvangen

Goed product, snelle levering

Heerlijke producten, geleverd in stevige zakken.

Heerlijke producten

Producten van kwaliteit Snelle bezorging Ik ga zeker vaker bestellen

Fijne site voor gezonde voeding en snacks

Snelle bezorging en bij klachten een snelle oplossing. Maar vooral heerlijke producten.

goeden service

altyd op tyd goed verzorg en lekker

Top producten

Alles is van super kwaliteit!

Ik ben erg tevreden met de gevriesdroogde bramen en aardbeien. Het smaakt naar meer!

Altijd top!

Alweer een heerlijke zending verse noten ontvangen. Verzending zoals altijd snel. Bedankt!

Grote variatie, ieder besteld item was netjes verpakt in een vershoudverpakking, wat super handig is. Vlugge levering ook : op een 2 tal dagen

Helemaal blij mee!

Besteld voor de verjaardag van mijn man in april. Het zijn o.a. heel grote aardbeien in witte chocolade. Hij zal het heel lekker vinden. Snel in huis. Bedankt!

Prima kwaliteit

En gezond.

Lekkere noten en chocolade

Snelle levering, goede verpakkingen en heerlijk verse noten. Chocolade (puur)ook lekker van smaak.

Snel bezorgd

Melkrijder 15 A

3861 SG Nijkerk

Over Noototheek.nl

Verse noten bestellen bij: De Noototheek! Online verse noten bestellen doe je bij de Noototheek. Wij zijn de notenwinkel voor gebrande noten, rauwe noten, chocolade noten, gedroogde zuidvruchten, pitten & zaden. Wij bieden je kwaliteitsproducten voor de juiste prijs. Bestel voor 15:00 uur en geniet morgen al van onze verse noten en zaden.