Prima kwaliteit, snelle levering

Zeker tevreden, goede producten, volgende dag geleverd. Weet niet of het de goedkoopste is maar kwaliteit is ook wat waard

Snel geleverd en zeer tevreden over product

Zoals boven vermeld

Supervers en heel lekker

Alles keurig op tijd geleverd ze doen wat ze zeggen heb al meerdere keren bij noototheek.nl besteld en is altijd ers,en lekker.

Lekker

Snelle levering, lekkere producten!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

Heerlijke noten en nog veel meer lekkers alles super vers en super snel in huis. Echt helemaal TOP.

Makkelijk bestellen en snel leveren

Zie hierboven

Tevreden klant

Goede kwaliteit

Alles is altijd prima, eerste minpuntje is op de salty caramel fudge beetje veel zout naar mijn mening maar dat is persoonlijke smaak.

Fantastische verse noten, snel bezorgd

altijd snel altijd goed

alles wat we tot nu hebben besteld, is goed en wordt snel geleverd. De stazakken zijn superhandig.

Heerlijk!

De lekkerste, verse noten! Snelle levering.

Ontgoochelend

Net grote bestelling gedaan van noten en pitten&zaden, dag nadien extra korting van 10%. Geen reactie ontvangen op mail ook geen aanpassing of compensatie. Ik ben toch een regelmatige klant. Ontgoochelend.

Heerlijke kwaliteit noten

Al meerdere keren verschillende soorten noten besteld, de smaak en kwaliteit is uitstekend.

Top zaak

Super lekker en echt betrouwbaar, wat je in hun site ziet is waar!

Lekker

De spullen zijn vers en erg lekker . Misschien te lekker want het is snel op.

heel goed

Snelle levering en alles is vers en heel erg lekker zeker voor herhaling vatbaar.

Juiste levering

Alles stond klaar.

Heel tevreden

Altijd snel bezorgd en heerlijke producten

Goede website ,goede producten en altijd prima verzorgt ingepakt en verstuurd. En altijd snel verzonden.

Prima !!!

Vlotte levering Heerlijke producten smaak is fantastisch

Zeer lekker

Zeer lekkere noten ,goede kwaliteit.

Verkeerde keuze.

Helaas heb de verkeerde keuze gemaakt tussen ongebrande en gebrande pistachenoten. Vergeten dat de gebrande olie(ig) is.

Helemaal top!

Goed product, snelle levering.

Melkrijder 15 A

3861 SG Nijkerk

Over Noototheek.nl

Verse noten bestellen bij: De Noototheek! Online verse noten bestellen doe je bij de Noototheek. Wij zijn de notenwinkel voor gebrande noten, rauwe noten, chocolade noten, gedroogde zuidvruchten, pitten & zaden. Wij bieden je kwaliteitsproducten voor de juiste prijs. Bestel voor 15:00 uur en geniet morgen al van onze verse noten en zaden.