Lekker krokant

Verser kan niet

Goede kwaliteit en vlot geleverd. Gewicht van product wijkt wel af ten opzichte van het gewicht op etiket, inclusief de twee verpakking stazakken heb ik een afwijking gemeten van bijna 2% op 6 kilo.

Picobello

Picobello

heel lekker vers: je blijft ervan eten :-)

heel lekker vers: je blijft ervan eten :-)

Mooi product

Producten zien er allemaal perfect uit Snelle levering

Besteld en keurig aangekomen..

Heerlijk spul, snel en keurig geleverd!

Daags voor kerst besteld, zaterdag al binnen!

Lekker

Heel lekker

Veel beloven ivm een snelle levering, na een week wacht ik nog op de levering.

Men vraagt al naar mijn ervaring, terwijl ik al dagen wacht op mijn noten. Dat wordt dus een onmogelijk zaak. Hopelijk krijg ik ooit mijn bestelling nog.

super

snelle levering en lekkere nougat

Super geholpen

Toppers

lekker en vers

geen negatief referentie! snelle en correcte levering. keer op keer.

Snel geleverd en netjes verpakt

Zal zeker nog eens bestellen

Lekker producten

Zaterdag besteld en maandag morgen gehaald .

Heerlijke noten , snelle levering

Blij met mijn bestelling, levering ging heel snel en alles zit goed verpakt!

Snelle levering,, heerlijke producten in handige verpakking!

Op aanbeveling van mijn schoondochter en na het proeven van heerlijke noten bij haar besloten voor de Kerst een bestelling bij Noototheek te doen. E.e.a. uitgezocht op de duidelijke site en ondanks de Kerstdrukte was de bestelling snel binnen. De bestelling was keurig verpakt en de stazakjes zijn superhandig. De noten blijven na opening vers. Mijn schoondochter en ik gaan voortaan bestellingen combineren, zodat we geen vrij hoge verzendkosten hoeven te betalen. Noototheek zal ik zeker aanbevelen.

Ondanks drukte bij de post levering in 1 dag

Snelheid van de levering prima versheid ook zeker oké, echter te weinig keuze in een pittig nootje.

Snel en netjes verpakt zag er goed uit de producten.

Makkelijk, lekker en snel!

Nergens hazelnoten te krijgen dus online gezocht en Noototheek gevonden. Hier ook walnoten besteld en voortaan bestel ik altijd meteen bij Noototheek!

uitstekend

meerdere keren een bestelling gedaan,en elke keer een uitstekende kwaliteit en service

Snel bezorgd en erg lekker

Zeer snelle levering, goed en grondig verpakt. Smaak nu nog niet bekend.

Gewoon goed

Snelle levering, stevig verpakt. Gewoon goed!

altijd weer genieten van heerlijke verse noten en als je voor 2 uur besteld heb je het de volgende dag in huis

Melkrijder 15 A

3861 SG Nijkerk

Over Noototheek.nl

Verse noten bestellen bij: De Noototheek! Online verse noten bestellen doe je bij de Noototheek. Wij zijn de notenwinkel voor gebrande noten, rauwe noten, chocolade noten, gedroogde zuidvruchten, pitten & zaden. Wij bieden je kwaliteitsproducten voor de juiste prijs. Bestel voor 15:00 uur en geniet morgen al van onze verse noten en zaden.