Snelle levering en heerlijke nootjes en muesli

Heerlijk vers en prima verpakt

De noten en chocolade zijn krakend vers en mooi verpakt. Ook is de levering super snel. Kortom een aanrader.

Super snel geleverd, alles ziet er weer lekker

Erg lekker

Vorige keer de noten los besteld, nu zag ik dat ze ‘mijn’ favoriete mix gewoon al als mix verkopen en dus deze gekocht. De mix moeten we nog proeven maar dit komt vast en zeker goed!

Heeelijk

Ervaring is goed !!

Heerlijke noten

Zo lekkerrrr

3 soorten overnightoats besteld samen met een potje om het in te maken. Zo handig, s'avonds even maken met melk, dan in de koelkast en de volgende ochtend lekker eten met een beetje vers fruit erdoor. Een echte aanrader. Oja, ook een hele snelle levering.

Alles ziet er goed uit

Snel geleverd en het ziet goed uit en smaakt ook nog lekker

Prima service betrouwbaar

Prima levering lekkere noten

De macadamia mix is veel te lekker. We moeten ons bedwingen om niet steeds een handje noten te pakken

Super lekker

Heerlijke verse noten

Snelle levering van erg lekkere producten!

Altijd lekker! En altijd snel geleverd!

Nog niet bezorgt

Misschien verzenden met een ander dan dhl, komen bezorg afspraak niet na

Top producten, snelle levering

Heerlijk!

Altijd vers, snelle service en goede communicatie over waar de bestelling is...

veel keuze

heel lekkere noten van goede kwaliteit beter dan de warenhuispakken snelle correcte levering

Altijd goed

Al meerdere malen besteld bij de Noototheek en altijd snelle service en uitstekende kwaliteit!

Altijd goed en lekker vlot bezorgd. Zit inmiddels al op 390 punten dat zegt genoeg toch?

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Duidelijke omschrijving, makkelijk te bestellen, snel en keurig geleverd

Leuk kado

Leuk kado,makkelijk te bestellen. Allemaal zo geregeld.

Snel verzonden, goed verpakt en zeer lekker!

Ik zocht al langer naar gevriesdroogd fruit en ben zeer blij dat noototheek hier meerdere opties in heeft! Ik heb de kleine formaten genomen van de drie opties om ze eens te proberen, deze kwamen goed verpakt aan en ze zijn al meteen getest en goedgekeurd!

Snelle levering, lekker assortiment.

Snelle levering, lekker assortiment.

Snelle levering goede produkten

Zie hierbovem

Heerlijk vers groot assortiment en goed verzorgd

Al het lekkers is goed verpakt en snel geleverd!

Lekkere ingrediënten voor mijn zelfgemaakte granola en overnight oats. Makkelijk besteld en snel bezorgd.

Melkrijder 15 A

3861 SG Nijkerk

Over Noototheek.nl

Verse noten bestellen bij: De Noototheek! Online verse noten bestellen doe je bij de Noototheek. Wij zijn de notenwinkel voor gebrande noten, rauwe noten, chocolade noten, gedroogde zuidvruchten, pitten & zaden. Wij bieden je kwaliteitsproducten voor de juiste prijs. Bestel voor 15:00 uur en geniet morgen al van onze verse noten en zaden.