Rap en goed

Rap,goed en lekker

Snelle bezorging en heerlijke producten

Zeer zeer tevreden, supersnelle bezorging en heerlijke kwalitatieve producten!

Prima!!!

Zoals elke keer snel geleverd en lekker vers!!

Lekkere noten

Was weer een snelle levering en goed verpakt ook

Superverse producten

Naast de snelle levering en overzichtelijke site, zijn wij met name fan door de bijzonder lekkere mixen zoals de Honey mix en Choco mix. En de paranoten mogen bij ons ook niet ontbreken. En alles supervers, daar word je toch blij van?!

Heerlijke noten! Prettig geregeld.

Ik bestel hier vaak mijn nootjes,super veel keus en goeie service.Het wordt ook snel geleverd nadat je besteld heb.

Al jaren mijn vaste notenwinkel

Altijd vers, snel en klantvriendelijk!

NOOTOTHEEK IS EEN STALKER

Onmogelijk om je uit te schrijven van de vele mailtjes van dit bedrijf. Het is een stalker nooit meer wat kopen daar dus en zeker niet je e-mailadres achterlaten.

Heerlijk

Levering snel en netjes. Producten zijn verzorgd en heel lekker. Vaker besteld en producten blijven lekker. Ik blijf klant, mijn favoriete winkel voor noten.

Vers en snel

Ruime keuze, goed verzorgd, vers en snel bezorgd!

Lekker weer smullen

Heel lekker, vers,prima kwaliteit prijs en snelle levering

Hoogwaardig, smakelijk en voordelig.

Hoogwaardig, smakelijk en voordelig. Snelle levering.

Snelle en goede aflevering

Topbedrijf om bij te bestellen

Altijd vers

grote keus in producten blijf lang vers/knapperig en een snelle levering

Producten zijn goed

Ontzettend lekkere spullen, goed verpakt, snel verzonden.

Toppers

Inmiddels vaker besteld, de muesli is erg lekker, de noten van goede kwaliteit. Altijd snel geleverd!

bijzonder snel! uitstekende kwaliteir

Noototheek doet wat ze belooft!

Top bedrijf

Bestellen ging easy en echt heel snel netjes binnen gekregen.

Altijd lekker

Zeer tevreden. Altijd lekkere producten

Voor 15:00 besteld, maar NIET de volgende dag binnen.

Heel mooi verpakt geleverd, wel met veel papieren verpakking er om heen. Producten zitten in praktische bakjes, wellicht voldoende beschermd voor de verzending. Jammer dat er geen hoeveelheid suiker vermelding staat op het gevriesdroogde product.

Altijd heerlijke producten, snelle levering, goed verpakt en ga zo maar door

lekkere noten, veel keuze

lekkere producten en zeer snelle levering

verse noten

heel lekker en goed verpakt

Melkrijder 15 A

3861 SG Nijkerk

Over Noototheek.nl

Verse noten bestellen bij: De Noototheek! Online verse noten bestellen doe je bij de Noototheek. Wij zijn de notenwinkel voor gebrande noten, rauwe noten, chocolade noten, gedroogde zuidvruchten, pitten & zaden. Wij bieden je kwaliteitsproducten voor de juiste prijs. Bestel voor 15:00 uur en geniet morgen al van onze verse noten en zaden.