lekkere noten, veel keuze

lekkere producten en zeer snelle levering

verse noten

heel lekker en goed verpakt

Toppie

Goed product goed ontvangen

De producten zijn heel goed. En snel geleverd.

Goede kwaliteit

Heerlijke noten, goede kwaliteit, snel geleverd

Heerlijke verse noten

Al paar maal besteld. Lekkere verse noten, in handige zakken. Blijven lang vers

Goede kwaliteit, goede service

Al vaker besteld bij de Noototheek; blij met het aanbod (probeer ook vaker iets nieuws). Kwaliteit is super: knapperige, smaakvolle noten & heerlijke dadels! Levering ook snel en naar belofte.

Super fijn

Bestelling geplaast. Medjoul dadels en pindarotjes pure chocola, jemig wat is het lekker. Moet mijn best doen om niet alles in een keer op te eten. Medjoul dadels zijn echt gruwelijk lekker. Mijn zoon van 5 is ook helemaal weg van. Heerlijk!!!

Bijna perfect

Eindelijk vandaag mijn bestelling thuis gekregen (-absoluut niet de schuld van Noototheek-) en nu was de verpakking kapot gegaan. De verpakking is 'hersteld' met plakband. Mijn bestelling/de producten gelukkig in orde. Geen idee waar de beschadiging is gebeurd, mijn bestelling is in orde

Ik heb de granola havermout en muslie besteld voor te proberen door medischereden moet ik dit eten musli was al heel lekker puur natuur van smaken en ook heel vlotte levering

Al lang vaste klant naar volle tevredenheid

Noten zijn altijd van zeer goede kwaliteit.

Perfect - snel

Perfect - snel

Koop heel vaak bij jullie

Top service en goede kwaliteit.

Uitstekende kwaliteit

Lekker en van uitstekende kwaliteit, veel keuze, snelle levering.

Ze zijn helaas overgestapt naar DHL geen post.nl meer

Alle soorten granola een 10 Muhsli een 9 Diverse Chocolade noten een 9 Cashew noten 8 Noten appel kaneel mix een 9 Italiaanse mix een 8 Kan nog wel even doorgaan heb meerdere besteld die ook prima zijn. Maar de beoordeling 1 geef ik vanwege overstappen vervoerder van post.nl naar DHL.

Waardeloze service

Noten en dergelijke zijn van goede kwaliteit, maar als een bestelling van 12/12/2025 op 07/01/2026 nog steeds niet geleverd is en je reeds meerdere malen contact met hun hebt gehad en je nog steeds wacht op een antwoord kan ik alleen maar zeggen dat de dienstverlening niet deugt, Het was een bestelling van bijna 100Euro, ik vind dit zeer veel geld maar zij vinden het niet erg als je dan je bestelling niet krijgt, waardeloze service

Product inmiddels ontvangen

Ik krijg al een beoordeling zonder een noot te hebben ontvangen...echter inmiddels wel ontvangen, graag volgende keer beoordelingsformulier pas versturen als de zending door klant is ontvangen.. Kwaliteit was wederom goed! Echter wel wat ouder door te late levering…

De service van jullie zelf is perfect alleen ik zou een andere vervoerder gaan kiezen ipv post.nl

Altijd snel goede kwaliteit

Altijd goed en snel bezorgd

Superlekkere yoghurt aardbeien

Heel lekker, ik heb ze laatst in Turkije gegeten van een ander merk en dat laagje wat er om de aardbei heen zat dat was dunner en vond ik daarom iets beter smaken maar deze chocolade aardbei zou ik wel opnieuw kunnen hale is alleen wel heeel zoet. De levering enzl dat was ook top. Dus de levering alles was echt 5/5 , de chocolade aarbeien zelf geef ik een 4/5 doordat het gewoon een te dikke laag omheen is maar de smaak is wel echt lekker

Super food

Heerlijke oats en gemixt fruit en gemengde nootjes voor de yoghurt, snelle levering

heel blij met Noototheek

Noototheek heeft veel keuze, de prijzen vallen mee en de bestelling wordt snel geleverd. Daarom 5 sterren!

uitmuntend

duidelijke website, makkelijk te bestellen, goede opvolging, snelle levering, goede verpakking. In 1 woord: 10/10

Slechte bezorging

Ik heb de bestelling nog niet ontvangen

Melkrijder 15 A

3861 SG Nijkerk

Over Noototheek.nl

Verse noten bestellen bij: De Noototheek! Online verse noten bestellen doe je bij de Noototheek. Wij zijn de notenwinkel voor gebrande noten, rauwe noten, chocolade noten, gedroogde zuidvruchten, pitten & zaden. Wij bieden je kwaliteitsproducten voor de juiste prijs. Bestel voor 15:00 uur en geniet morgen al van onze verse noten en zaden.