Top!!

Heel snel van bestellen naar verzenden.

Snel en perfect

Snelle correcte levering, prima kwaliteit

Heel fijne webshop

Snel geleverd en erg goede kwaliteit!

Snelle en verzorgde levering

Alles zit goed en veilig verpakt .

Uitstekende kwaliteit

Naast een heldere website en vlotte levering ben ik echt dol op de super verse noten en heerlijke andere producten zoals gedroogd fruit.

Uitstekend vers en groot assortiment

Ruime keuze voor elk wat wils. Regelmatig acties en kans om punten te sparen. Wordt netjes verpakt in hersluitbare zakken in een doos geleverd

heerlijk

Makkelijk te gebruiken website. Ruime keuze. Enige reden dat ik geen 5 sterren geef, is dat de plastic zakken waar de noten inzitten, lastig te openen zijn. De producten die er in zitten, zijn wel heel erg lekker.

Super snelle levering

Zondagavond besteld, dinsdag in huis (België!) Mooi verpakt! 5*

Beste wat ik gehad hebt

Heerlijke, gedroogde ananasblokjes

Heerlijke, gedroogde ananasblokjes, zalig in de havermout, of even tussen door. Goede prijs, snel geleverd en lekker. Doe dit al een paar jaar en bevalt nog steeds super.

Heerlijke producten voor een eerlijke prijs

Ik koop regelmatig iets bij noototheek niet alleen omdat het lekker smaak maar ook omdat het zeer goedkoop, het dat sortiment is best groot en het word snel geleverd! Geen noot of chocolade te raar de noothotheek krijgt het voor mekaar!

Ondanks dat het pakket in de verkeerde regio was aangekomen, werd het toch snel bezorgd en netjes bericht gehad van wat er was gebeurd! Kwaliteit vd notenmix is altijd uitstekend!

Duidelijke website, snelle bezorging & lekkere producten

Duidelijke website, bezorging soepel en snel. Producten zijn lekker. Aanrader.

Zeer snelle levering en de noten zijn erg lekker.

Bestelling snel in huis en zeer goed verpakt. Alles wat ik tot nu toe besteld heb, is ook erg goed van smaak. Zal hier zeker vaker bestellen.

Heerlijk

Veel keus en de smaak is perfect!

Voor herhaling vatbaar

Super service en heerlijke producten

Snel geleverd, makkelijk bestellen. Heldere site. Misschien wel de volgende keer iets op de doos dat er breekbare spullen in zitten. Nu was er gegooid met de doos en was er een dop van 1 van de flessen iets open, dus beetje lekkage in de verpakking.

Heerlijke nootjes

Heerlijke nootjes. Goed verpakt en vers.

Goede kwaliteit, snel verzonden

Positieve ervaring met Noototheek!

Goede kwaliteit en snel geleverd

Geweldig!

Altijd verse produkten, wat je ook besteld. En zeer snel geleverd!

Noten zijn ok

Noten zijn ok, maar vervoer (DHL) is niet ok. Doos is opengemaakt en weer dicht getaped met DHLtape. Er is niets uitgehaald, en hier kan Noototheek niets aan doen.

Is zo als belooft

Goede producten

Snelle verzending en goed verpakt

Hele verse producten!

Vers, goede kwaliteit, veel keuze, goede prijs, snelle levering. Helemaal niets op aan te merken.

Melkrijder 15 A

3861 SG Nijkerk

Over Noototheek.nl

Verse noten bestellen bij: De Noototheek! Online verse noten bestellen doe je bij de Noototheek. Wij zijn de notenwinkel voor gebrande noten, rauwe noten, chocolade noten, gedroogde zuidvruchten, pitten & zaden. Wij bieden je kwaliteitsproducten voor de juiste prijs. Bestel voor 15:00 uur en geniet morgen al van onze verse noten en zaden.