Superlekker!!

Heerlijke nootjes, enorm veel keus, voor elk wat wils. Én verslavend lekker!!

Genieten

Snel besteld, volgende dag ontvangen en genieten maar !

Snelle evering, mooie producten en lekker!

Prima!!!!

Uitstekende kwaliteit en snelle levering!!

Voor herhaling vatbaar!

Ruim assortiment, overzichtelijke website, makkelijk besteld en snel geleverd. In één woord, super,! Een goede ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!

Duidelijke site, goede prijzen en heel snel geleverd

Duidelijke site, goede prijzen en heel snel geleverd. Alles was goed verpakt in nette dozen en fruit in stevige plastic emmers. Klasse!

Subliem

Zeer snelle service en levering en nog goede kwaliteit top

Kwaliteit, order bestelling, levering in orde. Verzendkosten aan de hoge kant.

N.v.t.

Zeer positief

Snelle bezorging. Prima verpakking. Heb tot nu toe alleen de suikerpinda's geproefd en die zijn perfect.

Snelle levering van heerlijke noten

Veel keuze. Heerlijke noten. Handig verpakt. Snelle levering.

Producten is goede order mogen ontvangen.

Snel en goed

Altijd vandaag besteld morgen in huis, en goede kwaliteit

Heerlijke nootjes !

Goed bedrijf, alles netjes verpakt. Lekkere nootjes en snel geleverd. Zeker een aanrader.

Prima producten

Ik heb weer heerlijk genoten van mijn zadenmix in mijn yoghurt vanmorgen. De andere producten zijn ook!!!

Alles heel goed alleen chocolade hadden ze onder in de doos gedaan dat was helemaal kapot. Dat is jammer want het is toch duur chocolade. Dus daar is een puntje van aandacht. Verder ben ik super tevreden

Snelle service en levering!

Alles netjes geleverd binnen no time in huis

Ik kreeg mijn bestelling snel binnen en was goed verpakt.

Heerlijk vers.

Alles is even lekker, vooral de dadels, nog nooit zulke lekkere gegeten. Snelle levering en heel goed verpakt.

Snel geleverd.

Makkelijk bestellen en heel snel geleverd.

Geweldig .

Heerlijke producten en zo vers .

zeer tevreden

Verse en goede producten.Zorgvuldig verpakt

Super food

Heerlijke oats en zaden en dadels weer besteld, snelle levering en top site

Snelle levering. De "nieuwe" (had al een tijd niet besteld, dus weet niet hoe lang dit al in gebruik is) stazakken vind ik top. Lekkere noten.

Altijd echt vriendelijk op de markt maar ook bij het afhalen bij de webshop

Heerlijke noten en een mooi assortiment aan andere producten.

Fijne producten goed verpakt en snel geleverd.

Melkrijder 15 A

3861 SG Nijkerk

Over Noototheek.nl

Verse noten bestellen bij: De Noototheek! Online verse noten bestellen doe je bij de Noototheek. Wij zijn de notenwinkel voor gebrande noten, rauwe noten, chocolade noten, gedroogde zuidvruchten, pitten & zaden. Wij bieden je kwaliteitsproducten voor de juiste prijs. Bestel voor 15:00 uur en geniet morgen al van onze verse noten en zaden.