Tevreden

Snelle levering Goed verpakt Goede producten Scherpe prijs Ik blijf hier bestellen

Smaakt naar meer

Keurigverpakt Lekker product Snel in huis

topnoten

lekkere verse noten,ze smaken overheerlijk en de mengelingen zijn zeer goed, alle smaken zijn in balance,echt top en zeker verhouding prijs/kwaliteit.besteld en de dag erna geleverd,top.

geweldig lekkere noten

sinds wij deze notenwinkel ontdekt hebben bestellen we regelmatig een pakket noten doen er een gedeelte in de diepvries gaat prima

Toppie

Snel geleverd de volgende dag al en lekkere verse nootjes

super

2e keer besteld. de producten zijn van topkwaliteit en de sneleid waarmee het bezorgd wordt is ongekend. kortom een top bedrijf

Prima spul - snelle levering

Lekker, vers en snel bezorgd

Ik bestel al jaren hier de noten. Altijd vers en lekker.

Adequate informatie, product snel bezorgd.

Fijne levering.

Kwaliteit is perfect

top!

Top producten!!! Snel levering!!!

Geweldig spul

Goede kwaliteit fijn van smaak, ook in gemalen vorm.

Lekkere verse noten

De levering ging heel vlot en de geleverde noten zijn lekker vers en uitstekend van smaak

Mooi snel en goede prijs

Vijgen gekocht, goede kwaliteit, snel geleverd. En verrassend: niet gezoet dat smaakt beter en minder caloriën.

Snelle zending, alles goed verpakt, heb ervan geNoten

Zoals hierboven al beschreven

Top kwaliteit en vers

Verse noten die netjes verpakt zijn, leveringen zijn zeer correct!

Het zijn gewoon heerlijke noten en goede service

Welke soort ik ook bestel het IS gewoon lekker!!

Heerlijke noten en snelle levering

Heerlijke noten en snelle levering

Niet volgens afspraak geleverd

Op de website staat voor 15 uur besteld de volgende dag geleverd; inmiddels nog steeds niet geleverd maar wel 3 dagen verder

Goede kwaliteit en goede service!

Goede kwaliteit en goede service

Heerlijk!

Nu al meerdere bestellingen gedaan en mijn ervaringen zijn goed. Mooie producten, lekker en vers. Die houden we erin!

mooie abrikozen snel geleverd

heb 1 doos abrikozen besteld de volgende dag al in huis. alles netjes verzorgd ingepakt

Voor herhaling vastbaar

Erg tevreden, mijn grote emmer gevriesdroogde aardbeien de volgende dag al in huis en ze zijn heerlijk!!

Herlijke noten enzo.

Snelle service en heeeel lekker.

Eerlijke prijs helemaal top

Melkrijder 15 A

3861 SG Nijkerk

Over Noototheek.nl

Verse noten bestellen bij: De Noototheek! Online verse noten bestellen doe je bij de Noototheek. Wij zijn de notenwinkel voor gebrande noten, rauwe noten, chocolade noten, gedroogde zuidvruchten, pitten & zaden. Wij bieden je kwaliteitsproducten voor de juiste prijs. Bestel voor 15:00 uur en geniet morgen al van onze verse noten en zaden.