Alles prima geregeld

Koop er al regelmatig. Alles vers en goed verpakt. Alles is keurig verzorgd.

Geweldige verse lekkere noten

Tot nu toe is alles wat we besteld hebben van zeer goede kwaliteit. Vers en goed van smaak.

Altijd perfect in orde

Altijd perfect in orde, prima kwaliteit en gezond!

Zeer tevreden Lekker Vers Kwaliteit

Mijn 20x of meer

Ik bestel mijn noten altijd hier, je weet dat ze goed zijn. En je weet de levering is niet snel , maar super snel.

Goed contact

Eerste levering van noototheek. Mijn adres had ik fout ingevoerd. Via email werd er snel net mij overlegd en gehandeld. Heel fijn! Trouwens heerlijke cocodadels!!

De beste

5 keer besteld en de kwaliteit is top

Heerlijke producten

Netjes geleverd en snel en prima kwaliteit

Goede nootjes en andere producten

Goede producten, snel verzonden en goed verpakt. Als er iets mis is, reageren ze snel en lossen het op.

Goede heerlijke producten, zeer netjes verpakt dat wil bij iemand anders nog weleens gaan eigen ervaring, Volgende dag was het al binnen, super top.

Top bedrijf

Bestel al heel lang bij jullie Prima kwaliteit en snel geleverd Had deze keer 1kg amandelmeel gratis Van mijn gespaarde punten Top is dat

Heerlijke verse noten en goede bezorging volgens afspraak

In een woord super

Super granola

Ik heb de noototheek nog maar pas ontdekt.Ik heb de granolasuperfood gekocht en doe deze elke dag op mijn havermoutpapje.Ze zijn súperlekker en vers.Ook de chocolade youghurt aardbeien zijn zéér verslavend.... Kortom,het zal niet bij 1 bestelling blijven.Heb mijn onlinewinkel gevonden.

je bestelt de ene dag en binnen twee dagen wordt de bestelling al aan de deur afgeleverd.

Super vers en top levering

Ik heb nu 2x besteld en krijg altijd complimenten over de heerlijke verse noten. En ze smaken echt super vers,niet net als uit een supermarkt die droog en taai zijn. Ik bestel voor mijzelf nu meer en als wij feestjes hebben extra.

vers en lekker

De noten zijn echt vers en daardoor zeer lekker. Zelfs zo lekker dat je over zelfbeheersing moet beschikken om niet te blijven eten.

Top sevice

Goede producten snelle service

Keurig verpakt en tijdig geleverd met DHL

Prima zonnebloem kernen en keurig verpakt geleverd.

Snelle en goede levering

Fijne producten

Vlotte levering

Al meerdere jaren koop ik hier mijn noten e.d. Alles super vers en snel geleverd. Zeer tevreden !!

Kan niet beter

Alles is super vers, snel en goed verpakt geleverd

Top leverancier van heerlijke noten en meer

Zeer snelle levering en mega lekkere noten.

Vers en snel geleverd

Heerlijke noten en granola besteld en super snel gekregen. De voetbal/feest mix is ook lekker. Ook de gedroogde vruchten zijn echt de moeite waard (ik had aardbeien) lekker om zo te snoepen.

Snel geleverd dus prima

100%

Prijs kwaliteit verhouding top. Snelle perfect verpakte levering.

Melkrijder 15 A

3861 SG Nijkerk

Over Noototheek.nl

Verse noten bestellen bij: De Noototheek! Online verse noten bestellen doe je bij de Noototheek. Wij zijn de notenwinkel voor gebrande noten, rauwe noten, chocolade noten, gedroogde zuidvruchten, pitten & zaden. Wij bieden je kwaliteitsproducten voor de juiste prijs. Bestel voor 15:00 uur en geniet morgen al van onze verse noten en zaden.