Goede spullen

Over het algemeen goede producten en de moeite waard...

Top zaak

Kwaliteit is heel goed en een nette en vlotte levering top hoor

Altijd mooir kwaliteit en dikwijls vlugge levering

Super goede en lekkere noten

Super lekker

helemaal top

super snel en super lekker

Alles naar wens

Snelle levering, goed verpakt. En alles heel erg lekker voor de feestdagen.

Heerlijk

De chocolade nootjes zijn heerlijk, de rest van de bonbons zijn voor de kerst, dus nog niet geproeft

Super bedrijf

Ruime keuze aan overheerlijke producten.Mooie kwaliteits prijsverhouding Snelle levering,snelle beantwoording mail en teeugkoppeling

Heerlijke producten en op tijd besteld volgende dag in huis. Alles goed verpakt

Zo hoort het!

Snel, accuraat en voor de juiste prijs

Prima!!

Bestel geregeld en het wordt snel bezorgd. Kwaliteit perfect !!!

Super snel en Makkelijk

Ik vind jullie service top. Heel eenvoudig super snel. Dankjewel

Makkelijk bestellen, snelle levering, goeie producten

Ik heb met gemak mijn bestelling kunnen plaatsen op de website, de levering was snel en de producten erg goed. We zijn gek op de gevriesdroogde fruit keuze die er zijn!!

Geen problemen

Ik heb hier nu 2 keer verschillende chocolade producten bestelt, heel goed bevallen. Levering ging soepel, het was beide keren snel verstuurd en echt de volgende dag in huis. Besteling was voor de rest ook in orde.

Goede producten

Goede producten, zeer snelle en nette levering. Een ding is jammer, er stond op de website dat er 10% korting was ivm Black friday. Dit was blijkbaar een kortdurende actie die er nog per ongeluk op stond. Had net even iets klantvriendelijker geweest om het dan alsnog te geven.

Fantastisch lekker.

Na een vlugge levering ook een heerlijk pakket ontvangen. Het is kwaliteit!

Perfect!

Goed verpakt, snel verzonden en op de afgesproken datum geleverd. De beste online notenshop wat mij betreft. De dadels en Valencia amandelen zijn niet normaal zo lekker.

Precies wat je verwacht

Goed verpakt, snelle verzending en alles met een tht van minimaal 9 maanden of langer

Duidelijk bestellen, snel geleverd

Geweldig en super vers

Doe wat ze zeggen en heel snel geleverd

Heerlijke producten, kwalitatief erg goed, niet te duur en snel geleverd

Snelle levering, goede kwalitei

Elke keer weer tevreden, soms niet de goedkoopste maar wel kwaliteit die je verwacht. Snelle levering.

(H)eerlijke producten en prijs kwaliteit in beste verhouding!

Super tevreden over mijn bestellingen en de snelle levering tot dusver!

Melkrijder 15 A

3861 SG Nijkerk

Over Noototheek.nl

Verse noten bestellen bij: De Noototheek! Online verse noten bestellen doe je bij de Noototheek. Wij zijn de notenwinkel voor gebrande noten, rauwe noten, chocolade noten, gedroogde zuidvruchten, pitten & zaden. Wij bieden je kwaliteitsproducten voor de juiste prijs. Bestel voor 15:00 uur en geniet morgen al van onze verse noten en zaden.