Lekker, goede levering,

Een nadeel: je koopt teveel. Dus ik heb nu wat om uit te delen.

Bestelling ok, levering niet

De bestelling en de verzending door Noototheek verliepen goed, vlot en correct maar de levering door PostNL is al meerdere keren uitgesteld en wordt dan plots afgeleverd in een ophaalpunt (eenzijdig beslist door hen). Een meer betrouwbare leverancier is een must

Snel geleverd en tot nu toe alles vers.

Het bestelde is snel geleverd en alles was goed verpakt. Een zakje was stuk gegaan in de zending. De nootjes die we geproeft hebben zijn lekker vers, maar niet alles zakjes zijn nog geproefd, vandaar 4 sterren. Dus tot nu toe voor ons een aanrader.

Goede producten

Ik heb meerdere dingen besteld en de pinda en koekrotsjes zijn heel goed. De pistachenoten waren ook lekker. Alleen de aardbeichocolade ballen vielen heel erg tegen. Heel erg veel chocolade eromheen en de vriesgedroogde aardbeien waren zuur en hard. Niet echt lekker helaas.

goede noten en lekkersnelle levering top

goed verpakt en lekker

Ik had het zachte snoep en de chocolade vijgen geproefd. Die zijn heerlijk. De nootjes heb ik nog niet geproefd.

lekker

het is goed en lekker

Super vers en lekker

Heerlijke verse noten

Altijd lekker

Altijd netjes verpakt en smaak altijd super toppie

Snel en goed

Gemakkelijk

Super lekker en snelle levering

Lekker verw en correcte levering

Altijd snel, altijd goed

dit keer had ik een vraag over de houdbaarheid van een product. Zelfs in het weekend kreeg ik vrijwel meteen antwoord. Ook verzending is heel snel en efficiënt. En afgezien van de kwaliteit van de producten, zijn de verpakkingen heel handig en herbruikbaar.

Snelle levering, heerlijke producten!!!

Altijd fijne service van de noototheek. Snelle levering, netjes verpakt en echt heerlijke producten!

Enorm tevreden!

Wij zijn enorm tevreden met de producten van Noototheek. Ruime keuze, snelle levering en schappelijke prijzen.

Helaas macadamia notenmix niet vers

Macadamianoten smaakte raar en waren taai ook de amandelen in deze mix waren oud

Super kwaliteit, super snelle levering

Goede site, helder en overzichtelijk. Veel keuze, alles super vers, snelle verzending en keurig verpakt! En goede prijzen!!

Superlekkere nootjes en fruit

Jullie hebben eerlijke producten . Goed bereid en super lekker !

Duurder

Zijn een paar dingen serieus opgeslagen . Wij kochten graag bij jullie en regelmatig maar voor pistach noten 1.6 euro erbij op 600 Gram vind ik teveel .

Heerlijke producten snelle levering

De noten zijn heerlijk vers veel variatie

Lekkere, goed verpakte gezonde snacks

Lekker vers

Lekker verse noten en snelle levering

accutaraat en kwalitatief prima!

Door uitstekende website is bestellen een fluitje van een cent.

Super kwaliteit

Ik ben al sinds een 1,5 jaar klant en zeer tevreden. Top producten die snel en accuraat geleverd worden. Top!!

Snel, goed en lekkerrrr!

Wat kan ik zeggen? De titel zegt alles. Goede kwaliteit, veel keus. En altijd te weinig ;-). Als je van noten houdt, zijn ze altijd te snel op, zo jammer! En wat ze zeggen is waar: Kwaliteitsproducten voor de juiste prijs.

Melkrijder 15 A

3861 SG Nijkerk

Over Noototheek.nl

Verse noten bestellen bij: De Noototheek! Online verse noten bestellen doe je bij de Noototheek. Wij zijn de notenwinkel voor gebrande noten, rauwe noten, chocolade noten, gedroogde zuidvruchten, pitten & zaden. Wij bieden je kwaliteitsproducten voor de juiste prijs. Bestel voor 15:00 uur en geniet morgen al van onze verse noten en zaden.