Viel tegen ; ben beter gewend

Enerzijds is de bestelling etc vlot en secuur uitgevoerd . De noten echter zijn slechts houdbaar tot december 2025; relatief oude noten. De pindarotsjes kijken dof met zweem van wit; oude pindarotsjes?

Uitmuntend

'sNachts besteld en binnen een paar dagen binnen. Geweldige kwaliteit en service.

Kwaliteit

Prima levering en top kwaliteit noten.

Super lekker!

Eerste keer besteld en echt super lekker. Ik had de porties eerlijk gezegd kleiner verwacht maar het waren echt bakken vol met gevriesdroogd fruit. Alleen de aardbeien geven helaas geen crunch maar dat ligt aan de fruit zelf! Verder zeker dikke aanrader. Zal ook zeker vaker bestellen!

Echt heel lekker

Heerlijke noga

best goed

Top bedrijf

Geweldige producten

Snelle levering en goede service. Heerlijke producten

Altijd vers

Genieten er volop van

Lekkere producten

Altijd netjes en op tijd geleverd goede producten ben zeer tevreden.

heerlijke noten en een goede bezorging!

heerlijke noten, goede bezorging!

Dik tevreden

Goede produkten

Snelle levering en goed verpakt

Heel lekker

Zeer lekkere noten rap geleverd

Vlugge verzending

Het zijn allemaal goede producten en netjes ingepakt.

prima en snelle levering.

nog niet geproefd!

zeer snelle levering

Snel en o zo lekker

Snel en goed verpakt geleverd

Spullen zien er vers uit, allen de pindarotsjes zijn wit uitgeslagen.

Heerlijke noten in een handig

Heerlijke noten in een handige stazak.

Kan niet beter

Ik had walnoten mee besteld voor € 9,49 per 500 gram. Deze zijn afkomstig uit Chili. Wij gebruiken al jaren de walnoten van Lidl, deze kopen wij meestal in de reclame voor € 5,99 per 500 gram. Deze komen uit Amerika. Wij waren benieuwd of er ook verschil zou zijn in de smaak. Zou dit al zo zijn, dan is dit minimaal, dan vinden wij het verschil in prijs te hoog.

Knoflookpindas en zoete anandelen

Knoflookpindas zijn te zout en de zoete amandelen zijn te hard

Geweldig goed verpakt. En minstens 3 maanden houdbaar in herbruikbare zakken. En de volgende dag geleverd door DHL deze laat soms te wensen over door het gewoon voor de deur neer te .... dat is dan weer jammer.

Heerlijk!

Ik ga hier zeker vaker halen! :)

Top services

Grote selectie, heel betaalbaar

Noototheek heeft zelfs dingen die ik nog nooit ergens anders heb gezien. Ik bestel zeker nog vaker. :)

Vlugge bediening en lekker vers dank u

Melkrijder 15 A

3861 SG Nijkerk

Over Noototheek.nl

Verse noten bestellen bij: De Noototheek! Online verse noten bestellen doe je bij de Noototheek. Wij zijn de notenwinkel voor gebrande noten, rauwe noten, chocolade noten, gedroogde zuidvruchten, pitten & zaden. Wij bieden je kwaliteitsproducten voor de juiste prijs. Bestel voor 15:00 uur en geniet morgen al van onze verse noten en zaden.