Noototheek

De noten waren netjes verpakt en de smaak viel heel erg mee.

Snel geleverd en goed verpakt

Dit is de eerste maal dat ik besteld heb bij jullie, netjes verpakt en snel geleverd. De nougat is top van smaak. De pijn boompitten zien er alvast heel goed uit. Vanavond testen.

Zoals altijd 99% tevreden.

Topkwaliteit zoals ik al een tijdje gewend ben en 100% tevreden hoor want die ene procent was voor een artikel wat jammer genoeg niet leverbaar was maar hou het in de gaten als het weer leverbaar is (Cashewpasta) Overigens zijn het concurrerende prijzen t.o.v andere leveranciers.

Goede kwaliteit, snel geleverd.

Mijn bestelling werd supersnel bezorgd. Kwaliteit is prima.

Uitmuntend

Goede uitvoering bestelling alles is in goede staat

Ging lekker snel en netjes verpakt. En natuurlijk heel erg lekker.

Snel geleverd goede kwaliteit

De eerste kier besteld hier tevreden levering is snel en correct Het bestelde is van goede kwaliteit Zal vaker bestellen

Vers, hoge kwaliteit en prima service

Altijd hoge kwaliteit noten , nu met heerlijke verrassing

Inlichten van klant. Snelheid levering.

Zeer snelle en verzorgde service

De producten waren zeer snel geleverd, verzorgd ingepakt. De producten moeten nog getest en geproefd worden, vandaag nog geen vijf sterren.

Snel en goed

Altijd snel en correct geleverd en heerlijk vers!

Goede kwaliteit

De producten zijn van goede kwaliteit. Helaas duurt de levering wel lang. Gemiddeld een week. Dat is jammer. Maar ben wel tevreden over de producten.

Bestelling wordt snel geleverd en is van uitstekende kwaliteit

Bakmixen zijn goed jammer dat er veel E nummers inzitten, ik dacht dat de Producten Biologisch waren. Jammer geen beschrijving bij de Mix bananenbrood.

Super !

Een geweldige ervaring - snel geleverd - fantastisch verpakt - geweldige kwaliteit van de producten. Ik ben er super blij mee en heb deze firma bij mijn favorieten opgeslagen voor als ik nog iets hoef.

Klantvriendelijk

Snelle levering!

Altijd prima zowel de kwaliteit als de bezorging

De producten zijn allemaal goed van kwaliteit en erg lekker. Ik bestel altijd meer dan ik van plan was omdat kiezen moeilijk is.

goede kwaliteit en snelle levering.

Mijn ervaring is dat de kwaliteit en de prijs ook heel acceptabel zijn.

Snelle levering goede kwaliteit noten blijven lang vers de chocoladepindarotsen zijn echt heerlijk. Echt top

Snelle correcte afhandeling bestelling en levering

Mooie lekkere sinterklaas ( niten) letter….leuk cadeau

Lekkere noten

Heerlijke noten en snelle levering

Netjes geleverd, fruit valt tegen

Snel en correct geleverd. Chocolade is prima. Gedroogd fruit heeft rare smaak. Aardbeien smaken vooral naar appel, kersen smaken vaag zurig, niet naar kers.

Helen goede kwaliteit en goede service

Zoals elke keer, goed verpakt, super kwaliteit. En zelfs de katten zijn blij met de bestelling. 1 is "in luf" met het papier in de doos, de ander is "King of the world" als hij de doos bewaakt door erop zittend rond te kijken, kortom iedereen blij hier.

Heerlijk fruit en chocolade ,en snelle bezorging

Melkrijder 15 A

3861 SG Nijkerk

Over Noototheek.nl

Verse noten bestellen bij: De Noototheek! Online verse noten bestellen doe je bij de Noototheek. Wij zijn de notenwinkel voor gebrande noten, rauwe noten, chocolade noten, gedroogde zuidvruchten, pitten & zaden. Wij bieden je kwaliteitsproducten voor de juiste prijs. Bestel voor 15:00 uur en geniet morgen al van onze verse noten en zaden.