Gewoon goed

Snelle levering, stevig verpakt. Gewoon goed!

altijd weer genieten van heerlijke verse noten en als je voor 2 uur besteld heb je het de volgende dag in huis

Was goed ervaring

Was echt goed ervaring .ik blijf bij hun noten en creckers kopen

Snelle levering van de lekkerste noten

Perfecte service, woensdag in de loop van de dag een bestelling geplaatst en donderdag in de namiddag was het pakket reeds geleverd. Je merkt ook het verschil tussen deze noten en deze van de supermarkten.

Makkelijk om te bestellen en snel bezorgd!!

Zoals altyd...op tyd...compleet...voedzaam...energy!

Heerlijke service

Heerlijke producten, snel en netjes verpakt. Top service!

Lekker vers EN snel!

Goed verpakt snelle levering maar het allerbelangrijkste is de kwaliteit! Super vers en heerlijk!

Super vers

Wordt snel geleverd! We hebben de noten net 1dag in huis. Dus al 'n beetje geproefd. We vonden ze vers en super lekker!

Als je wat gesteld heb je het eigenlijk een dag erna al perfect

Heerlijk

Lekker producten sneller levering

Fijne producten, Snelle levering, fantastische kwaliteit.

Heerlijke noten, handig verpakt. Snelle levering na bestelling. Top!

Na bestelling meteen alles gekregen.

Netjes verzorgd en super lekker, alleen jammergenoeg geen kerst chocolade.

Elke Noot Geeft een Glimlach

Geen enkele Noot is minder lekker dan in de Winkel... Ik eet heel graag nootjes Sinds ik de Noototheek heb ontdek, wil ik geen Nootjes meer van de Supermarkt..En raad ik iedereen van mijn omgeving de Noototheek! Aan... Wil je Nootjes of ander Lekkers, Bestel bij NootOtheek !!

Heel erg lekker

Heb ze in goede orde mogen ontvangen ze zijn heel erg lekker

Allerlei nootjes besteld, goed verpakt, goed aangekomen, heerlijk van gegeten. Op naar een volgende bestelling :)

Snelle levering, producten zijn goed verpakt en smaken heel goed.

Tot nu toe is mijn ervaring heel goed, van snelle levering naar mooie en fijne producten.

Tijdige en nette afhandeling van bestelling

Goed en breed aanbod.

Heerlijk lekkere noten en ook fruit ...heel tevreden hoor

Heerlijk noten en gedroogd fruit...een aanrader...

Lekker en vers

Echt snel geleverd, alles is ook heerlijk vers. Ik ben fan!!

Rappe bediening en heel lekker

Rappe bediening en heel lekker

De levering was goed en snel!

Snelle levering en alles goed verpakt

Heerlijke noten

Melkrijder 15 A

3861 SG Nijkerk

Over Noototheek.nl

Verse noten bestellen bij: De Noototheek! Online verse noten bestellen doe je bij de Noototheek. Wij zijn de notenwinkel voor gebrande noten, rauwe noten, chocolade noten, gedroogde zuidvruchten, pitten & zaden. Wij bieden je kwaliteitsproducten voor de juiste prijs. Bestel voor 15:00 uur en geniet morgen al van onze verse noten en zaden.