Eindelijk wéér de smaak van vers

Ik was prettig verbaasd van verse noten smaak en was door de jaren van industriële productie in winkels het vergelijk vergeten, vanaf nu zal ik altijd proberen mijn assortiment bij Noototheek te kopen, ik ben blij deze gevonden te hebben, écht een dankjewel aan jullie!

Zeer positief

Er is heel veel keuze bij de Noototheek, de levering is supersnel en de producten zijn erg lekker!

Altijd snelle levering

Top !

Bestel hier altijd .. heerlijk vers en gezonde producten .. en sparen voor een kadotje . 5 sterren .

Lekkere producten

En snelle levering

Veel keuze en goed van smaak

De bestelling kwam snel en correct aan. Wel jammer dat de pistachenootjes zacht waren. Ook goed verpakt, maar helaas in plastic.

Ruim aanbod en goede kwaliteit

Af en toe bestel ik een grote doos met verschillende producten. Er is veel keus en de levering is netjes en snel. Zou het zeker aanbevelen.

Correct en vlug geleverd

Lekkere chocolade met nootjes ...mmmmm

Superverse noten

In één woord: heerlijk. De noten zijn duidelijk heel vers, goede smaak en knapperig. De gebrande luxemix is een feestje. Ga er vast nog meer uitproberen!

Perfecte noten

Lekkere noten, snel en netjes verpakt en bezorgd.

Alle noten en alle producten überhaupt zijn van top kwaliteit

Heerlijk gewoon

Noten, fruit gedroogd of in suikervorm, de truffels, de zonnebloempitten…alles topkwaliteit en snel geleverd…

Verse noten en vlokken

Lekker vers en knapperig plus snelle levering. Goede service.

Het is ok

Cashewnoten lekker. Snoep is ok.

Topkwaliteit!

Snelle en correcte levering! De producten zijn TOP! Verpakking is herbruikbaar, vershoudend. Prijs is heel mooi. Zal er zeker nog bestellen!

Goed en snel

Besteld en de volgende dag geleverd. Goed verpakt, elke keer kwalitatief goed. Extra notitie op de verpakking zodat vervoerder let op het juiste adres. Kortom aandacht voor de bestelling.

Niet zoals verwacht

Bestelling was snel in huis, maar viel helaas tegen. De frambozen in witte chocolade met name. Meer dan het halve zakje zat vol met kleine balletjes, die alleen uit chocolate en een ieniemiene stukje framboos bestanden. Bij de chocolate rozijnen helaas veel harde stukjes in de rozijnen waardoor dit ook niet lekker te eten was.

Vakmanschap

Het is een side waar je heerlijke noten kunt bestellen. De levering is altijd uitstekend.

Uitstekend!!!

Prima , vaste klant !

Toppie topp

Geweldig Genieten en Genoten, zowel wij allen, als onze visites, topp

Super lekker !

Alles tip top inorde alles kei lekker tot de volgende

Fantastisch producten

Smakelijk producten Fugde heerlijk

Snelle levering van voedzame noten.

Vandaag besteld en morgen in huis klopt bij de Noototheek ook echt!

Heerlijk

Mooie duidelijke webshop en Keurig geleverd in doos en nootjes lekker vers in zakjes dicht met herbruikbare afdichting bestel al vaker hier bij de Noototheek.

Super vers

Zoveel soorten en allemaal even lekker !

Melkrijder 15 A

3861 SG Nijkerk

Over Noototheek.nl

Verse noten bestellen bij: De Noototheek! Online verse noten bestellen doe je bij de Noototheek. Wij zijn de notenwinkel voor gebrande noten, rauwe noten, chocolade noten, gedroogde zuidvruchten, pitten & zaden. Wij bieden je kwaliteitsproducten voor de juiste prijs. Bestel voor 15:00 uur en geniet morgen al van onze verse noten en zaden.