Super snelle levering

Had de bestelling naar een post automaat laten sturen zodat ik niet de hele dag thuis hoefde te blijven ervoor. Maar kreeg via post.nl bericht dat die naar een post.nl punt was gebracht, wat ik erg vreemd vond. Toen ik het daar meteen wilde ophalen bleek dat ik mijn paspoort moest laten zien, die had ik helaas niet bij mij want was met de fiets en had alleen mijn mobiel mee. Dus dat was even wennen had nog nooit eerder meegemaakt dat je je paspoort moest laten zien voor een pakket. Maar dat neemt niet weg dat de bestelling super snel geleverd was dus alle lof daarvoor

Perfect!

Snelle levering, goed verpakt en kwaliteit producten.

Fijne producten

Prettige website met fijne betaalbare producten. En snelle levering.

Notenkwaliteit perpect, Honingkwaliteit niet

Heb voor de 2e keer de koolhydraat arme mix besteld en ontvangen. Grote klasse, echt een luxe-mix om van te genieten! De honing, in knijpfles, bloemenhoning van "De Imker" zou volgens de info op de website van EU herkomstig zijn. Het etiket op de knijpfles geeft echter aan, dat het gemengde niet-EU honing is. Het is niet duidelijk of er eigenlijk wel EU-honing in zit. In het programma "Keuringsdienst van Waarde" is al eens vastgesteld dat de niet-EU honing in de meeste gevallen van een discutabele kwaliteit (nephoning) is. Naar mijn mening zou de eerlijke herkomst of nog beter, de oorsprong van het product bij de omschrijving weergegeven moeten worden. Aanbeveling noten: absoluut! De honing: beter bij de imker kopen.

Hoge en stabiele kwaliteit. Goed verpakt.

Verrassend hoogstaand product. Hersluitbare verpakt. Website werkt maar mag wat aandacht hebben. Bij bestellen is het wat onhandig terugschakelen van boodschappen mand naar winkel. Ook mis ik een persoonlijke product voorkeur.

Goede producten voor een goede prijs. En snelle levering.

Zeer uitgebreid assortiment. Heerlijk vers en binnen 1 dag geleverd

Altijd goed en snelle levering

Heerlijke noten

Vers en goed verpakt, snel geleverd. Het enige wat verbetert kan worden is de website, de snelheid en dat je makkelijker kunt bestellen het is nu wat omslachtig.

Hele lekkere noten, ik weet waar ik voortaan ga bestellen!!

Ik ga hier vaker bestellen!

Altijd lekkere en verse noten

Welke je ook kiest ze zijn allemaal lekker

Super lekker!

Altijd lekkere nootjes in huis voor het weekend!

Supersnelle nette levering

Heerlijke noten en enorm vers Voor herhaling vatbaar

Prima!!!!!!

Heel goed! Heerlijke producten en kwalitatief goed!!

Over heerlijke noten

Ik bestel bijna maandelijks heerlijke noten en andere lekkernij Voor de zelf visite en voor diverse feest dagen Altijd vers en in goede lucht dichte zakken

Goede kwaliteit, snelle levering

De producten zijn altijd vers en heerlijk, en verpakt in een handige hersluitbare verpakking. De verzending is ook super snel, ik heb het altijd de volgende dag in huis. Kortom goede producten en goede service!

Goed en lekker!

Ze hebben heel veel soorten noten. En ook nog andere lekkere etenswaren. De verpakkingen zijn goed en sterk voor de bezorging. Het is ook lang houdbaar en dat is erg fijn. Het is makkelijk zo via internet te kunnen bestellen. En het is ook snel bezorgd als je optijd besteld echt super.

Echt verse producten,

Prijs/kwaliteit goede verhouding. Snelle levering!

Ruime keuze

Goede service en zeer goede kwaliteit

geweldige producten

hier al een aantal keer besteld en ik ben niet teleurgesteld

Zeer ruime keuze, heerlijke producten en dan ook nog eens goede service

Fijne website waardoor het gemakkelijk is om een keuze te maken uit het ruime assortiment. Voor elk wat wils. Duidelijke communicatie , snelle levering en de producten zijn heerlijk.

Ze hebben heerlijke noten, en een snelle levering!

Ze hebben heerlijke noten, en een snelle levering!

PostNL lost the package

POST NL lost the package.....so I have NO idea....?

Het wat fantastisch

Me bestelling kwam snel aan

Goede verpakking, goede levering, goede tracering pakket.

Melkrijder 15 A

3861 SG Nijkerk

Over Noototheek.nl

Verse noten bestellen bij: De Noototheek! Online verse noten bestellen doe je bij de Noototheek. Wij zijn de notenwinkel voor gebrande noten, rauwe noten, chocolade noten, gedroogde zuidvruchten, pitten & zaden. Wij bieden je kwaliteitsproducten voor de juiste prijs. Bestel voor 15:00 uur en geniet morgen al van onze verse noten en zaden.