Zelfde als hieronder

Heel rap geleverd, vond alleen dat de rotstjes al heel wit zijn ipv mooi fondant chocolade, de pruimen en de cashnoten zijn wel goed

Zalig

Netjes verpakt...en top kwaliteit

Ruim assortiment en makkelijk te bestellen

Ruim assortiment en makkelijk te bestellen

Fijne website makkelijk bestellen en zoals altijd snel bezorgd

Lekkere verse nootjes.Één keer te zoute nootjes gehad.

Lekkere nootjes en snelle bezorging.En netjes en goed verpakt.

Alles keurig verpakt.

Alles keurig verpakt alleen de studenten haver zat dan in een gewoon zakje,dat niet afsluitbaar is. Verder alles prima .

Prima winkel

Alles is prima verlopen.

Super lekker en heel vers

Super snel en lekker vers

Top producten

Lekkere producten en snel geleverd.

Uitstekend op elk gebied

Zeer makkelijke website om te bestellen en te betalen. Ruime keuze. Heerlijke noten en gedroogd en zacht fruit. Zeer snelle verzending en bezorging.

Top producten, snelle levering

Heerlijke verse noten en snelle levering

Mijn bestelling als gezegd de volgende dag in huis en het is een smakelijke ervaring

lekkere noten, goede prijs-kwaliteit

walnoten en cashews smaken prima. ik heb ook gedroogde sinaasappel geprobeerd en ook dit was een succes. Snel geleverd.

Snelle levering, top kwaliteit

Ik bestel heel vaak bij jullie. Altijd Ca 50 euro, dan bespaar ik de porto Heb dus altijd een voorraadje in huis En een nootje staat snel op tafel bij de borrel en is nog gezond ook

Top producten

Perfecte noten, fruitsoorten, top producten maakt niet uit wat je besteld

Altijd goed, altijd vers. Gewoon fantastisch!

Altijd vers, altijd goed. Fantastisch!

Alles snel geleverd, goed verpakt en lekker

Lekkere noten

Altijd goed snelle service altijd keurig verpakt en verzonden

Heerlijke smakelijke ervaring

Lekkere dingen kan nooit goed kiezen en neem altijd te veel. Hoge kwaliteits producten en vlotte bezorging Alles keurig en vakkundig uitgevoerd

Hygiënisch verpakt en heerlijk

Ik ga beslist weer bestellen bij Noototheek

Verse noten van mooie kwaliteit

Al jaren klant, alles zeer vers en een vlotte levering, wat wil een mens nog meer ?!

Verse is zo belangrijk

Heerlijk verse nootjes en snelle levering

Heerlijk

Noten zijn vers en goed gekruid. Top kwaliteit. Snelle levering. Zeker een aanrader.

Snel, gemakkelijk en keurig

Overzichtelijk, gemakkelijk en snel.

Tevreden klant

Snelle levering, zeer tevreden

Melkrijder 15 A

3861 SG Nijkerk

Over Noototheek.nl

Verse noten bestellen bij: De Noototheek! Online verse noten bestellen doe je bij de Noototheek. Wij zijn de notenwinkel voor gebrande noten, rauwe noten, chocolade noten, gedroogde zuidvruchten, pitten & zaden. Wij bieden je kwaliteitsproducten voor de juiste prijs. Bestel voor 15:00 uur en geniet morgen al van onze verse noten en zaden.