Heerlijk noten en bijzonder goed verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar om te bestellen.

Bestel al een enige tijd bij jullie.Veel keus en lekker vers.

gioed

Makkelijk besteld, snelle levering, goede producten

Helemaal tevreden. Goede producten voor een aanvaardbare prijs en de volgende dag al in huis!

Ik had zacht fruit besteld De bestelling was heel snel i huis. Ze smaken erg lekker. De volgende keer bestel ik weer bij jullie

Altijd heerlijk, snel geleverd en vers.

Tevreden

Zeer vlotte levering en uitstekende kwaliteit

Niet geleverd

Bij opvolging vanbpakket staat geleverd, maar niets ontvangen

Snelle levering en goed verpakt.

Snelle levering, en de producten zijn goed verpakt. Ik ga er meer halen.

Onze bestelling snel geleverd en heel erg tevrede over de geleverde noten en de rest ,ook snelle levering .....zeer tevrede klanten

Mijn aankoop ziet er alvast gord uit, ik moet wel nog proeven.

De bestelling word geleverd door Post.NL daar ben ik niet zo tevreden van. Het pakket wordt geleverd en aan de deur gezet zonder dat ze eens aan de deur bellen. Als ik niet thuis was geweest kan het pakket gestolen worden met alle gevolgen erna. grt.

Alles wat ik besteld heb zijn we super tevreden over

Kijk na het vorige antwoord

Weer een mooi kadootje gekregen

Snelle levering. Goed verpakt. En heerlijke producten. Heel tevreden ermee

Jullie hebben mijn bestelling snel en goed uitgevoerd.

Zie zin hierboven.

Snelle levering van mijn bestelling

Alles ziet er heerlijk uit en netjes verpakt. Ik heb nog niet alles kunnen proeven maar het ziet er allemaal prima uit

Super.!!

Dit bedrijf doet wat het belooft!

Snelle levering ,wat ik besteld heb is heerlijk!!

Super lekkere noten en snacks voor een betaalbare prijs. Snelle levering en dan maar genieten

Heel goed en snel

Erg lekkere nootjes, snel geleverd!

Alles was goed

Snel geleverd en alles zag er goed en netjes uit

goede spullen

de artikelen zijn goed en door jullie snel verzonden, maar door PostNL is het met een temperatuur van 33 graden voor de deur gezet terwijl ze zeggen dat het pakket in de brievenbus is gedaan. het was ook opengemaakt maar gelukkig zat wel alles er nog in. ik heb geen voortuin dus iedereen kan erbij. niet fijn als het etenswaren zijn.

Heerlijke nootjes!

Duidelijke site, veel keuze en snelle levering. De nootjes ed smaken heerlijk en goed verpakt.

Makkelijk bestellen snel geleverd en heerlijk snoepen.

Lekker gevriesdroogde vruchten!!

Super tevreden

Super tevreden over de service , kwaliteit zeer goed en alles betaalbaar de Noototheek is een echte aanrader .

Melkrijder 15 A

3861 SG Nijkerk

Over Noototheek.nl

Verse noten bestellen bij: De Noototheek! Online verse noten bestellen doe je bij de Noototheek. Wij zijn de notenwinkel voor gebrande noten, rauwe noten, chocolade noten, gedroogde zuidvruchten, pitten & zaden. Wij bieden je kwaliteitsproducten voor de juiste prijs. Bestel voor 15:00 uur en geniet morgen al van onze verse noten en zaden.