Snel bezorgd en lekker

Top produkten

Altijd super verse produkten en snelle levering.

Bestelling ging makkelijk, alleen ik kreeg mijn kortingscode laat ik kon het niet meteen gebruiken

Kwaliteit producten

Snel en netjes geleverd Heerlijk verse noten!!!! Aanrader

Nergens beter

Net als altijd Perfect- Vers - Goede kwaliteit - snelle levering en betaalbare prijzen

Dit is de eerste keer dat ik hier bestel,tot nu toe heel tevreden.snelle levering en keurig verpakt.Nu alles nog testen of het wel lekker is,maar zo te zien ,gaat dit wel lukken

goede ervaring

keurig verzorgd op tijd bezorgd

Lekkerrrr

Voor t eerst wat besteld bij noototheek. Makkelijk, snel en lekker

Goed advies, snel geleverd

Goede kwaliteit, snelle levering en service

Mooie verpakking, goede prijs kwaliteit

Snel, goede prijskwaliteit en ik werd echt verrast door het prettige verpakkingsmateriaal!

Netjes verpakt, goede kwalite en snel geleverd

k heb inmiddels al meerdere keren besteld bij Noothotheek en dat bevalt telkens weer goed. Er is een ruim en gevarieerd aanbod van producten, de communicatie is duidelijk en alles wordt netjes verpakt en snel geleverd. De kwaliteit van de nootjes en andere snacks is top, waardoor ik zeker blijf terugkomen. Echt een aanrader!

Snelle levering en lekkere verse produkten

Super snel bezorgd!

Leuke prijs abrikozen

Toppie!

Correcte en snelle levering.

goed.

tweede keer noten besteld ,vlotte levering en prima noten.

Goede service, verse producten, snelle levering

Zit ik op kantoor, bestel ik wat nootjes via Noototheek.nl. Ga ik naar huis, pling, berichtje, 'uw bestelling is gereed voor verzending'. "Dat is snel" denk ik dan. De volgende dag op kantoor, pling, 'uw bestelling is afgeleverd'. Ofwel: snelle levering, snel genieten van de heerlijk nootjes, want ze zijn echt vers! Dat noem ik nog eens service! Over een tijdje maar weer een bestelling plaatsen, die nootjes blijven niet lang in de kast staan! Waarom dan 4,5 ster? 5 sterren is zo ongeloofwaardig. Er kan altijd iets beter, al kan ik op dit moment nog niks benoemen.

Snel bezorgd en heerlijke producten

Ik had de gevriesdroogde aardbeien, mango, banaan, blauwe bessen, vijgen en ananas besteld. Vooral de ananas en mango zijn mijn favoriet. Net snoepjes, maar dan gezonder. Lekker ook om als snackje tussendoor mee te nemen naar het werk of school. De blauwe bessen vind ik persoonlijk wat minder smaakvol, maar kunnen door de yoghurt of op ijs een heerlijke knapperige (en gezonde) aanvulling zijn. Verder werden de producten sneller dan het licht bezorgd, dus kan niet anders dan mijn lof uitten.

Altijd prima.

Altijd prima, levering en kwaliteit producten.

Altijd, veel keuze, verse produkten

Snelle zeer nette levering. Heel veel keuze, altijd verse produkten

Vlotte en goeie levering

geweldig

Werd snel geleverd in stevige doos. Ook de geleverde producten waren stevig verpakt.

Heerlijke Noten Snelle service

Top geregeld

Perfecte noten

Fijne webshop, snelle bezorging

Ruime keuze aan producten. De bezorging is zeer snel en de producten zijn heerlijk. Vooral de amandelkoekjes (zout) niet van af te blijven ;-)

Melkrijder 15 A

3861 SG Nijkerk

Over Noototheek.nl

Verse noten bestellen bij: De Noototheek! Online verse noten bestellen doe je bij de Noototheek. Wij zijn de notenwinkel voor gebrande noten, rauwe noten, chocolade noten, gedroogde zuidvruchten, pitten & zaden. Wij bieden je kwaliteitsproducten voor de juiste prijs. Bestel voor 15:00 uur en geniet morgen al van onze verse noten en zaden.