Heerlijk

Geweldige service, snelle levering en goed verpakt. Heerlijke producten

Snelle levering en verse spullen.

Posit

Prima prijs

Heb gevriesdroogde bessen gekocht, zeker in bulk is de prijs scherp. De kwaliteit en smaak zijn ook prima en snel geleverd. Enige opmerking die ik heb, maar dat geldt voor zeer vele webwinkels, is de vaak overvloedige verpakking. Bij wijze van spreke is de papierbak weer vol na een bestelling.

Super,niets veranderen

Een aantal keren besteld met super heerlijke noten goed verpakt en snel aan huis geleverd . Vaste Klant

Veel keuze en geen lange wachten tijd

Koop graag bij jullie Amandelmeel

lekker, vers en snel geleverd

Echt goede kwaliteit. Ook de honing, amandel en kokosmeel koop ik hier. Snel en correct geleverd .

Topprodukten!

Alles smaakt perfect! Lekkers bij ontbijt en borrel! Ambachtelijke producten!

Lekker, goede kwaliteit.

Mooie producten, betaalbaar, goede service.

Prima.

Goed en netjes verpakt, snel geleverd. Producten zien er heerlijk uit bij aankomst en zijn natuurlijk ook lekker. Voor herhaling vatbaar.

Heerlijke noten

Snelle levering van heerlijke nootjes

Fijne, snelle communicatie en levering

Reageren snel en leveren snel. Goede kwaliteit producten ook.

Good product. Easy to order. Fast delivery.

Good product. Easy to order. Fast delivery.

Lekkere nootjes

Snelle levering, lekkere nootjes.

Super goed

Zoals altijd goed verpakt en snel verzonden. Ik ga weer genieten. Dankjewel

Fijne ervaring...

Via vrienden hier enkele producten gekocht, zeer te vreden!

Altijd vesrs en snel bezorgd

Altijd vers Snelle levering Handige verpakking

Goede kwaliteit noten voor en uitgebreid assortiment

Een betrouwbare en goede leverancier van o.a. noten en Ook wanneer er nazorg nodig is, wordt je snel en vakkundig geholpen.

Gemakkelijk bestellen. Fijn contact. Snelle levering

Heerlijke grote pistache noten

In een woord geweldig !!!!!

Nog steeds goed

Er was bij de laatste bestelling een logistiek probleem . Na enige tijd heb Ik telefonisch contact opgenomen . Daar werd mede dankzij Corin(n)e van de klantendienst het probleem zeer snel opgelost en kon Ik de dag erna mijn paketten ontvangen .Dus, zelfs problemen worden snel en efficient opgelost .Top !

Goede kwaliteit en prijs. Goede communicatie. Jammer dat bezorger van post.nl niet de moeite heeft genomen zoals afgesproken aan huis te bezorgen maar zonder reden bij het post.nl bezorgpunt heeft afgeleverd. Hier over klacht bij post nl neergelegd.

snelle levering goede kwaliteit

Mijn vrouw is dol op gemberbolletjes, deze waren vers en smaakvol

GEWELDIG LEKKER

GOED VERPAKT & VERZORGD

Super snelle levering

Heerlijk en lekker

Prima geregeld. Geen enkele aanmerking

Melkrijder 15 A

3861 SG Nijkerk

Over Noototheek.nl

Verse noten bestellen bij: De Noototheek! Online verse noten bestellen doe je bij de Noototheek. Wij zijn de notenwinkel voor gebrande noten, rauwe noten, chocolade noten, gedroogde zuidvruchten, pitten & zaden. Wij bieden je kwaliteitsproducten voor de juiste prijs. Bestel voor 15:00 uur en geniet morgen al van onze verse noten en zaden.