Alles was goed

Snel geleverd en alles zag er goed en netjes uit

goede spullen

de artikelen zijn goed en door jullie snel verzonden, maar door PostNL is het met een temperatuur van 33 graden voor de deur gezet terwijl ze zeggen dat het pakket in de brievenbus is gedaan. het was ook opengemaakt maar gelukkig zat wel alles er nog in. ik heb geen voortuin dus iedereen kan erbij. niet fijn als het etenswaren zijn.

Heerlijke nootjes!

Duidelijke site, veel keuze en snelle levering. De nootjes ed smaken heerlijk en goed verpakt.

Makkelijk bestellen snel geleverd en heerlijk snoepen.

Lekker gevriesdroogde vruchten!!

Super tevreden

Super tevreden over de service , kwaliteit zeer goed en alles betaalbaar de Noototheek is een echte aanrader .

uitstekend

het bestelde werd snel bezorgd, de producten zijn kersvers en heerlijk van smaak kan het iedereen aanbevelen. Dit was nu de derde keer dat ik een bestelling heb geplaatst. En zal niet de laatste keer zijn.!

super super goede noga

hele lekkere noga voor lage prijs

Prima service lekkere noten.

Goede ervaring snel bezorgd en lekkere noten dus prima top.

Altijd vers, goede smaak en kwaliteit.

Perfect voor feesten en partijen. Altijd vers en handig verpakt. Mogelijkheden voor ontbijt, keuken en feestdagen. Levering als beloofd. Als je vaker besteld krijg je ook nog punten welke je weer gratis producten geeft.

Nu een paar keer besteld, producten zijn prima, de levering is erg snel. Een aanrader!!!

Snelle verzending en heerlijke noten!

Een variatie aan producten en lekker vers. Vaak de volgende dag al in huis. Een puntensysteem voor gratis producten dat het allemaal nog leuker maakt. Blij met de noototheek!

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

heel verse producten, super lekker, betaalbaar en vlotte service!

Aanrader!

Al vele keren hier besteld en nog nooit teleurgesteld. Lekkere noten, pinda’s en rijstzoutjes. Snelle bezorging.

snelle service

Besteld en snel geleverd

Heerlijk en snel in huis!

Een hele goede ervaring met de Noototheek, lekker verse noten en snacks in handige stadzakken met zipsluiting verpakt. Alhoewel dat bewaren voor ons niet zo opgaat omdat de zakken altijd in 1x leeg gaan hahaha 'lol' Groetjes en keep up the good work ! Ingrid

Heerlijke producten, snelle levering

Ruim assortiment aan goede producten, goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering.

Snelle levering goed verpakt

Snelle levering goed verpakt En de noten zijn heerlijk vers

Heel lekker

Mooie verpakking en super lekker voor herhaling vatbaar

zeer lekkere spullen

echte aanrader

Heerlijke noten

Heerlijke noten echt waar. Jammer dat je veel bezorgkosten moet betalen.

Prima snelle bezorging

Heerlijke producten en super geleverd!

De bestelling werd snel geleverd en de producten zijn heel lekker en van goede kwaliteit!

Snelle levering.

Snel geleverd en netjes verpakt. Ik heb ze nog niet geproefd maar het ziet er goed uit.

Melkrijder 15 A

3861 SG Nijkerk

Over Noototheek.nl

Verse noten bestellen bij: De Noototheek! Online verse noten bestellen doe je bij de Noototheek. Wij zijn de notenwinkel voor gebrande noten, rauwe noten, chocolade noten, gedroogde zuidvruchten, pitten & zaden. Wij bieden je kwaliteitsproducten voor de juiste prijs. Bestel voor 15:00 uur en geniet morgen al van onze verse noten en zaden.