Top producten aan een eerlijke prijs

Top producten voor een eerlijke prijs en snelle levering

Super producten

Snelle levering, super producten en vooral heerlijk, ik wil niet anders meer

Heerlijke producten en snelle levering.

Is goed

Alles is altijd super lekker een verrassing om de doos uit tepakken

Lekker

Goeie kwaliteit en smaken heerlijk + goed verpakt

Super leķker!

De producten zijn super lekker! De bezorging is soms wat later dan de volgende dag. Hier kan de Noototheek niks aan doen. De pakketdienst is dan in verzuim!

Prima product Snelle levering

Duidelijk en snel

Helemaal tevreden.

Goed product

Snelle levering en de kwaliteit was in orde

Geweldig lekker

Heerlijke producten ,ik hou ervan.

Heerlijke verse producten

Snelle reactie bij vragen, bestellingen en keurige levering. De producten zijn van zeer goede prijs/kwaliteit en goed verpakt, zodat alles veilig en lang houdbaar is. Uitleg over de ingrediënten ook netjes. (Met mijn allergieën moet ik oppassen dat ik geen bepaalde noten/zaden binnenkrijg).

Heerlijke nootjes

Snel geleverd en heerlijke nootjes

Supersnelle levering van zeer verse producten

Zoals de titel zegt, snelle levering, zeer vers en zeer goed verpakt voor gebruik of opslag. Het enige wat ik mis is de ingredienten lijst op de verpakkingen.

Aanrader

Haalden altijd elders onze noten, maar de Noototheek is een nieuwe klant rijker. Ze leveren een uitstekende kwaliteit noten tegen een nette prijs!

Super tevreden en correct geleverd

Steeds op tijd geleverd en tiptop in orde

Heerlijke noten

Altijd even lekker en vers. De Noototheek is zeker een aanrader.

Perefecte krenten

Goed verpakt. Sappig, egaal van kleur en heerlijk van smaak. En ook nog eens een concurrerende prijs. Ik ben fan.

Snel in huis

Altijd netjes in gepakt.

Heerlijk noten.

Snelle levering, en heerlijk knapperige noten.

Als je iets bestel komt het altijd keurig op de afgesproken tijd binnen alles keurig verpakt

kersvers

De noten zijn heerlijk en kersvers, het fruit smaakt ook echt als fruit de verpakking is ook heel goed en luchtdicht verpakt. De levering is heel snel, een aanbeveling waard!!!

Lekkere producten, uitstekend assortiment en ze komen hun toezeggingen altijd na. Top bedrijf.

Vers en smaakvol

Alles is vers en dat proef je

Prima en snel

kwalitatief prima; verse noten!

Bestelbedrag voor portovrij verzenden is voor eenpersoons huishouden te hoog. Verpakking (met sluitstrip) enige tijd goed vacuüm te bewaren

Melkrijder 15 A

3861 SG Nijkerk

Over Noototheek.nl

Verse noten bestellen bij: De Noototheek! Online verse noten bestellen doe je bij de Noototheek. Wij zijn de notenwinkel voor gebrande noten, rauwe noten, chocolade noten, gedroogde zuidvruchten, pitten & zaden. Wij bieden je kwaliteitsproducten voor de juiste prijs. Bestel voor 15:00 uur en geniet morgen al van onze verse noten en zaden.