Klantvriendelijk en heerlijke noten!!!

Niet goed

Normaal gesproken helemaal goed, echter dit keer besteld op maandag en nu vandaag (donderdag) nog steeds niets binnen. Ik neem aan dat Noototheek hier niets aan kan doen, maar ondertussen...... Dit komt vermoedelijk op het conto van de bezorger.

Prima hoor , snel geleverd

Noten zijn lekker

Snelle verzending.

Super.

Webshop met betrouwbare en snelle service, goede prijzen

In mijn vorige woonplaats was ik vaste gast bij de wekelijkse marktkraam. Nu woon ik te ver weg, maar ben héél blij dat de webshop, zonder fratsen, mijn favoriete ongebrande macadamianoten levert. Nergens lekkerder en ook nog voor de allerbeste prijs.

Prima, goed verpakt en op tijd

goede kwaliteit en voldoende soorten om te kiezen.

Kraakvers

Super lekker en dingen doe ik niet kende zoals de groentenchips echt lekker en appel kaneel stukjes,yoghurt melkchocolade en aarbeien echt allemaal kraakverse producten echt een aanrader

Noten en kokos

Veel keuze en snelle levering

Ik had op het laatste moment snel noten nodig om baklava te maken. Erg snelle levering en gelukkig ook meerdere varianten van pistache aanwezig in de webshop.

SUPER

Zoal we gewend zijn. Super snelle levering en uitstekende producten.

Geen verbetering nootzakelijk.

VLOTTE EN VOLLEDIGE SNELLE LEVERING

HEERLIJKE NOTEN, VERS. BESTEL ALTIJD BIJ DE NOOTOTHEEK

Geweldige service en geweldige noten

We hebben al een aantal keren nootjes bij jullie besteld. En altijd een snelle bezorging. En de nootjes zijn altijd heerlijk vers, en super goed verpakt,waardoor ze lang vers blijven. Echt een aanrader.

Voor herhaling vatbaar

Ze snelle levering en fijne producten. Bestel hier zeker vaker.

Heerlijke versgebrande noten keurig en stevig verpakt in handige zip zakken

Uitstekende prijs kwaliteitverhouding, vers gebrande noten assortiment

Uitstekende service en kwaliteit

Uitstekende service en kwaliteit

Vlotte bediening en goede kwaliteit met heerlijke smaak

De eerste aanraking met Noototheek is super gelopen. Heerlijke producten die vers en van een goede kwaliteit zijn. Zeker een aanrader en zeker niet de laatste keer dat ik besteld heb.

Snelle levering goed verpakt uitstekende kwaliteit.

Heerlijk, vers en snel

Lees die ene regel! Aanrader

Kwaliteit is goed en prijs is ook goed. Smaak is heerlijk.

Ik heb al meerdere keren besteld en zet de noten vaak voor bij bezoek. De reacties zijn alleen maar positief. Zelfs bij een groot feest hebben we dat gedaan en er werd gevraagd waar we de noten besteld hadden. Succes verzekerd. Aanrader

super lekkere NOTEN !!

en ook nog eens een snelle levering !!

Super lekker!

Ga zeker vaker bestellen het is allemaal zo lekker en vers!

Lekker

Lekker maar er mag wel wat meer kruiden op de nootjes

Echt een aanrader!

Snelle levering en zeer goede kwaliteit. De pistache creme is erg goed van smaak en de cashewnoten vol van smaak en lekker gezouten . Echt een aanrader!

Goed verzorgd

Alles is heerlijk vers

Melkrijder 15 A

3861 SG Nijkerk

Over Noototheek.nl

Verse noten bestellen bij: De Noototheek! Online verse noten bestellen doe je bij de Noototheek. Wij zijn de notenwinkel voor gebrande noten, rauwe noten, chocolade noten, gedroogde zuidvruchten, pitten & zaden. Wij bieden je kwaliteitsproducten voor de juiste prijs. Bestel voor 15:00 uur en geniet morgen al van onze verse noten en zaden.