Prima producten

Lekkere noten etc:goed vers

Een goede kwaliteit van producten!

Snelle levering! Bedankt voor een goede service!

Kan niet beter

Snelle levering van prima producten

gewoon perfect

smaak zeer goed ,consistentie zeer goed, verpakking zeer goed, Gewoon een genot om te eten en te bestellen, wil geen andere noten meer.

HEERLIJK !

Vers ! Goede kwaliteit ! Snelle levering ! En natuurlijk super lekker !

Goede snelle service keurig verpakt

Heel breed assortiment

Super snel in heel huis ! En alles goed verpakt.

Simpel: gewoon heeeerlijk!!

Alle bestelde producten zijn stevig verpakt in de plastic hersluitbare verpakking.

Gewoon perfect !

Alles heel degelijk verpakt,handige hersluitingen. Heel vers en de vervaldatum is heel goed weergegeven. Het is ook te vermelden dat er heel veel tijd tussen is zodat je rustig kan genieten van al hetgene je in voorraad hebt.

Fijne verse producten

Fijne verse producten voor wen goede prijs en ook nog eens vlot geleverd.

Zal in de toekomst zeker weer een order plaatsen

Groot assortiment met heerlijke producten

Fijne en uitgebreide webshop, je weet bijna niet wat je moet kiezen. Er is zoveel keuze! Alles even vers en lekker! Perfect voor bij de borrel, om taarten mee te maken, zelfgemaakte granola of gedroogd fruit voor door de yoghurt. Perfect!

Gewoon geweldig goed

Bestellen via de website gaat makkelijk. De volgende dag zijn de noten al in huis. De kwaliteit is super!

Aanrader heerlijke noten

Snelle service en heerlijke noten!

Slecht

Ik heb nog steeds mijn bestelling niet ontvangen ik kijk en wacht er nog steeds op dus ik kan nog niks beoordelen.

Hele goede betaalbare producten en een snelle levering.

Prima netjes verpakt heel goed op tijd bezorgd goede houdbaarheids datum.

Super goede en lekkere noten.

Goede ervaring, 3n ook snel bezorgd. Top

Goede spullen

Snelle levering, goeie spullen. Groot assortiment!

Heerlijke noten in stevige verpakking

Alle noten die ik besteld heb zijn heerlijk. Alles zit verpakt in een stevige, hersluitbare verpakking. Enige verbeterpuntje: de voedingswaarde ontbreken op de verpakking. Verder alles perfect, goede producten, snelle levering, hou dat vast!

snelle levering en heerlijke kwaliteit

goede prijs en kwaliteitsverhouding. bestelde noten blijven lang goed in de geleverde verpakking!

Beseld en binnen 3 dagen in huis

Heerlijke noten en goede service

Super snel en super goed!

Binnen 24 uur geleverd en zoals altijd perfect in orde!

Geweldig doos al bijna leeg

zondag besteld en dinsdag in huis. Heerlijke noten. Vers super lekker en voor zeker meer te bestellen

Snelle levering en netjes

Snelle levering en netjes

Melkrijder 15 A

3861 SG Nijkerk

Over Noototheek.nl

Verse noten bestellen bij: De Noototheek! Online verse noten bestellen doe je bij de Noototheek. Wij zijn de notenwinkel voor gebrande noten, rauwe noten, chocolade noten, gedroogde zuidvruchten, pitten & zaden. Wij bieden je kwaliteitsproducten voor de juiste prijs. Bestel voor 15:00 uur en geniet morgen al van onze verse noten en zaden.