Fantastisch heerlijke producten

Super vers

Altijd goed

Al vele keren besteld, altijd perfecte kwaliteit en goede levering

Super lekkere nootjes en snel geleverd

Mooi assortiment

Mooi assortiment noten en gedroogd fruit. Redelijke prijzen en snel verzonden!

Nette en goed ingepakt ben er blij mee

Top levering in goede orde ontvangen Hartelijk dank

Tja….

400 gram Macadamia mix vol met cashewnoten, witte/bruine amandelen, hazelnoten en hier en daar een verdwaalde macadamia zou ik toch anders noemen. Valt me tegen. De rest weet ik nog niet…..

Heerlijke nootjes maar als je een klacht op opmerking hebt reageert klantenservice ondermaats

Ben al een tijdje goede klant van noototheek maar heb n aantal keren chococashewnoten melk besteld en had puur ontvangen .Had dit ook kenbaar gemaakt aan noototheek maar die zeiden eigenlijk nou dat t bijna onmogelijk was dat ik de verkeerde nootjes had ontvangen.Ik heb daarna een foto van de verpakking van een nog dichte zak verstuurd aan de klantenservice maar heb verder nooit meer iets vernomen

Alles top geregeld

Zeer goed smaak en vlot geleverd in goede verpakking

Prima product

Heerlijke producten en snelle levering

Al meerdere keren besteld de heerlijke noten en andere artikelen, Alles wordt heel snel en uiterst zorgvuldig geleverd. Ik ben héél tevreden.

Heerlijke smaken, snelle levering, goed verpakt.

Lekker.

Dikke 10.

Heerlijke noten

Altijd verse noten die lang lekker blijven, nog nooit na al vaak een bestelling geplaatst te hebben, een bittere gehad! Echt een aanrader, snelle levering

Snelle en correcte levering en vooral lekkere dingen in handige verpakking

Heel goede producten

Geweldig e noten

Je krijgt altijd verse noten. Lang houdbaar

Snelle levering, verse noten

Een dag na bestelling werd het pakket al geleverd, keurige verpakkingen. We genieten van de verse nootjes

Top levering, keurig verpakt.

Bestelling ontzettend snel ontvangen. Keurig verpakt zodat het niet kon lekken. Ik ben fan!

Super producten en een hele snelle levering.

Heel goede winkel, vriendelijke prijzen en snelle levering. Zeker blijf ik hier een vaste klant

Top bedrijf!

Snelle levering en lekkere noten

Vlotte levering en heerlijke noten.

Ik was echt verbaasd,snel geleverd,en zo netjes verpakt,grote zakken vol lekkers en ik vind t niet duur!met 40 euro al gratis verzenden!ik ga zeker vaker bestellen,aangenaam verrast

top!

Goed, snel en uitstekend verpakt. Top dus !

Melkrijder 15 A

3861 SG Nijkerk

Over Noototheek.nl

Verse noten bestellen bij: De Noototheek! Online verse noten bestellen doe je bij de Noototheek. Wij zijn de notenwinkel voor gebrande noten, rauwe noten, chocolade noten, gedroogde zuidvruchten, pitten & zaden. Wij bieden je kwaliteitsproducten voor de juiste prijs. Bestel voor 15:00 uur en geniet morgen al van onze verse noten en zaden.